Πλήρωσε με τη ζωή της τον εμμονικό έρωτά της με τον βίαιο «σχιζοφρενή » σύντροφό της

Εργαζόμενη της British Airways, που ήταν τρελά ερωτευμένη με έναν χειριστή αποσκευών στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου, 24 χρόνια μικρότερό της, φέρεται να έχασε τη ζωή της στα χέρια του, έπειτα από ένα παθιασμένο και ταραχώδες ειδύλλιο το οποίο αυτός επεδίωκε για να χρηματοδοτεί τον εθισμό του στα ναρκωτικά, σύμφωνα με τις αναφορές.

Η 58χρονη Νέλι Μάιερς, υπάλληλος στην υπηρεσία εξυπηρέτησης επιβατών, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Ρόδερφιλντ στο ανατολικό Σάσ@ξ πριν από έναν χρόνο, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο δικαστήριο και μετέδωσε η Sun.

Η χωρισμένη μητέρα δύο παιδιών, είχε εμμονή με τον Τζάγες Γκομπάρ, τον οποίο γνώρισε στη δουλειά, αλλά ο 35χρονος το μόνο που ήθελε ήταν τα χρήματά της για να αγοράζει ναρκωτικά. Η σχέση πήρε βίαια τροπή σε κάποιο σημείο, 18 μήνες προτού η Μάιερς βρεθεί νεκρή, ο Φκομπάρ απείλησε να τη σκοτώσει τυλίγοντας τα δάχτυλά του γύρω από τον λαιμό της, στη διάρκεια ληστείας στο σπίτι της, όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο.

Ο Γκομπάρ καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση, αλλά απελευθερώθηκε νωρίτερα, στις αρχές του Μαΐου του 2019 με βραχιολάκι στο πόδι και υπό την προϋπόθεση να μην επικοινωνήσει με τη Μάιερς ούτε να την επισκεφθεί στην πόλη της έως τον Απρίλιο του 2021. Παρά τη βία και την καταδίκη, το ζευγάρι ξανακύλησε στη σχέση αφού εκείνη του έστειλε αίτημα φιλίας στο Facebook, σύμφωνα με τη Sun.

Η Μάιερς ήταν τόσο συνεπαρμένη μαζί του που του έδινε τακτικά χρήματα. "Εκείνη λαχταρούσε την παρέα του, αυτός αντιθέτως ενδιαφερόταν μόνο για τα χρήματά της" είπε ο εισαγγελέας που πρόσθεσε: "Πάντα του έδινε χρήματα και εκείνος πάντα αγόραζε ναρκωτικά". Μερικά βράδια πριν από τον θάνατό της στις 18 Δεκεμβρίου 2019, το μεθυσμένο ζευγάρι επιδόθηκε σε παθιασμένο σ@ξ αλλά αργότερα ο άνδρας ξυλοκόπησε τη γυναίκα αφήνοντάς τη με πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά, μαυρισμένο μάτι και πολλούς τραυματισμούς σε όλο το σώμα της ανέφερε το δημοσίευμα. Η γυναίκα που στραγγαλίστηκε, υπέστη και εγκεφαλική βλάβη, που απέβη μοιραία. "Τη δολοφόνησε σε ένα ξέσπασμα οργής για να της κλέψει χρήματα" είπε ο εισαγγελέας.

"Έίχαν μία βίαια διαφωνία. Την έπιασε από πίσω και την άρπαξε από τον λαιμό με τα δύο χέρια και την οδήγησε επάνω. Την πέταξε στο πάτωμα και απαίτησε να μάθει πού ήταν η τσάντα της, έψαξε στα συρτάρια. Της είπε "θα σε σκοτώσω! θα σε μαχαιρώσω". Προσπάθησε να διαφύγει αλλά την ακινητοποίησε στο πάτωμα. Της είπε ότι είχε ανεχτεί αρκετά και την πήγε σε ΑΤΜ αναγκάζοντάς τη να βγάλει 50 λίρες από τον λογαριασμό της" είπε ο εισαγγελέας. Η Μάιερς βρέθηκε νεκρή, ημίγυμνη με ένα μπουκάλι βότκα στο πλευρό της. Ο Γκομπάρ αρνείται τις κατηγορίες του φόνου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications