Έχετε καταλάβει ότι σας κυβερνούν αυτοί που δεν έχουν καμιά διάφορα από τους ψυχοπαθείς??

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο κόσμο και όλοι κοιτούν το δεντρό και χάνουν το δάσος, παρακάτω τι γράφουν για τους ψυχοπαθείς ενώ τα ίδια συμπτώματα (και οχι μονο) έχουν οι ελληνόφωνοι και όλοι οι υποτακτικοί τους πρωθυπουργοί βουλευτές κτλ, που οι μάζες τους θεωρούν φωστήρες, δεν το έχει προσέξει κανένας :

Είναι χειριστικοί και τους αρέσει να εκμεταλλεύονται τους άλλους
Οι Ψυχοπαθείς χρησιμοποιούν το συναίσθημά, μόνο ως “εργαλείο” χειραγώγησης των άλλων. Για τους ψυχοπαθητικούς, η αξία των άλλων ανθρώπων περιορίζεται μόνο στο πόσο χρήσιμοι είναι για τους ίδιους.

Αν και μπορεί να μοιάζει σαν εμάς και να φαίνεται ικανός για ενσυναίσθηση, ένας ψυχοπαθής πάντα ενεργεί με βάση το δικό του συμφέρον χωρίς να ενδιαφέρεται ούτε για ένα δευτερόλεπτο για οποιονδήποτε άλλο.

Το ότι κάποιος είναι ψυχοπαθής δεν σημαίνει ότι μοιάζει διαφορετικός από τους άλλους. Ένας ψυχοπαθής είναι ένας τύπος ανθρώπου που οι περισσότεροι θα περιέγραφαν ως ευχάριστο, πραγματικά χαρισματικό, ακόμα και ως καλό άνθρωπο. Τουλάχιστον έτσι δείχνει.

Όλη αυτή η καλοσύνη μπορεί ξαφνικά να εξαφανιστεί, επειδή ένας ψυχοπαθής δεν βιώνει συναισθήματα όπως εσείς. Προσποιείται ότι το κάνει προκειμένου να σας χειριστεί καλύτερα.

Ένας ψυχοπαθής θα χειριστεί τους άλλους για να πετύχει όλα όσα θέλει. Όντας ανίκανος να αισθανθεί μετάνοια, λύπη ή άλλο φυσιολογικό συναίσθημα, μπορεί να χρησιμοποιεί τους άλλους χωρίς περιορισμό. Για το λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε να αναγνωρίσετε έναν ψυχοπαθή.

Ένας ψυχοπαθής λέει συνεχώς ψέματα για να χειρίζεται και να χρησιμοποιεί τους ανθρώπους γύρω του. Μερικές φορές λέει επίσης ψέματα με τελικό σκοπό να βλάψει τους άλλους.

Ο ψυχοπαθής χειρίζεται τους άλλους προκειμένου να καλύψει τις δικές του ανάγκες. Ωστόσο γνωρίζει ότι δεν μπορεί να τους χειριστεί όλους, έτσι συχνά περιβάλλεται από ανθρώπους που είναι περισσότερο υποτακτικοί.( για δες κάτι συμπτώσεις ολοί ίδιας ρατσας με λαθρο και πάσης φύσεως βάρβαρων και μοχθηρών ειναι Antifa κομμουνιστές)

----

Και αφού αυτά θεωρούν ως συμπτώματα ψυχοπαθών γιατί δεν θεωρούνται ψυχοπαθείς πρωθυπουργοί βουλευτές και ελληνόφωνοι που τους καθοδηγούν ?

Η περίεργη και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά ελληνόφωνων(ως ελληνόφωνοι ορίζονται οι σημιτικές ράτσες) έγινε εμφανές και στο ίντερνετ ήδη από το 2015 . δηλαδή είδες την αφύσικη συμπεριφορά τους και τι έχουν κάνει ιστορικά πριν καν διαβάσεις τι ορίζουν ως ψυχοπαθείς οι φερόμενοι ψυχολόγοι, μετα το επιβεβαίωσες κιόλας, αφού και κάποιος άλλος το είχε διαπιστώσει πριν 40-50 χρονιά και είχε γραψει και βιβλίο για αυτό και τους χαρακτηρίζει όλους άνδρες-γυναίκες ως ψυχολογικά ανώμαλους εις όλα,υπ όψιν τους έζησε από κοντά διότι η γυναίκα του ήταν σημιτικης ράτσας.. Και όμως όλοι έχουν κάνει λάθος (!) μαζί και οι δήθεν ψυχολόγοι ... Δεν ειναι ψυχοπαθείς λόγο κάποιας πάθησης η απλα λόγο ράτσας! εδώ παίρναμε σε αλλα μονοπάτια μυστικισμού, γιαυτό έκαναν και πόλεμο σε ανεξάρτητες σελίδες με μεταφυσικά εξωγήινους και ολα αυτα τα θέματα που αφυπνίσουν το πνεύμα..

Τα συμπτώματα σχιζοφρενών μπορείτε να τα δείτε και μέσα απο τους χρήσιμα γκοϊμ (στην γλωσσά τους σημαίνει ανθρωπομορφά ζώα) που έχουν μαζέψει κατα κόσμον κομμουνιστές antifa οι οποίοι δρουν για λογαριασμό τους σαν συμμορία και αλληλοϋποστηρίζονται σαν τους τσιγγάνους, αυτά τα κομμουνιστικά ορκ με νοήμοσυνη και ψυχολογία σκύλου ειναι αλλη κατηγορία, έτσι και τα μαζέψεις στα ξερονήσια δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα οι άνωθεν . Έχουν φτάσει στο σημείο να βγάζουν θεωρίες συνωμοσίας και fake news ότι ενοχλεί με εντελώς γελοίες δικαιολογίες ψυχασθενών λες και απευθύνονται μονο στα χρήσιμα γκοιμ τους που με σημιτικές ηλιθιότητες τα καθοδηγούν:

Ξέρετε κανέναν κατηγορούμενο να αθωώνεται επειδή λέει στο δικαστήριο ότι δεν θα ήταν δυνατόν να εγκληματίσει γιατί αυτό θα ήταν ...ανήθικο;... Μάλλον ξεχάστηκαν και νομιζουν οτι όλοι έχουν γίνει ηδη σαν τα ορκ τους, οι λεγόμενοι κομμουνιστές (δήθεν ιδεολογία για πολλούς)... Σε πολλούς αυτά που λένε φαίνονται παράλογα χωρίς λογική, ενώ όλα τα αλλά που λένε και που πολλά από αυτα τα έχουν κανει δεδομένα οι μάζες έχουν λογική?.Αν στους πολλούς φαίνονται αυτα παράλογα μια φορά σε έμας φαίνονται 100 φόρες από την αρχή που άρχισες να τους παρατηρεις από το ίντερνετ το 2015 επειδή έχεις άλλη αντίληψη απο τους πολλούς απο τοτε που γεννήθηκες, και έτσι οδηγήθηκες στην αλήθεια και στο φως!αρχινίζοντας από την περίεργη συμπεριφορά τους που κατα πολλούς ειναι φυσιολογική επειδή πολλοί έχουν συνηθίσει να συνυπάρχουν με αυτούς ..

Μέχρι και ο Αντωνιάδης τους πήρε χαμπάρι που λέει κατα καιρούς για φασίστες και για "κακούς" ναζι και νομίζει οτι ειναι δήθεν ιδεολογία όλα αυτά όπως πολλοί Νεοέλληνες, ενώ γιαυτό το λόγο δεν τους ήθελαν οι "κακοί", τα ήξεραν πριν 80 χρονιά ότι έτσι και επικρατήσουν η ανθρωπότητα θα βιώσει ένα είδος κόλασης ότι έγινε αφού διέλυσαν την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία εκ των έσω, σχεδόν 2000 χρονιά έκανε να συνέλθει η Ευρώπη απο τις ορδές βάρβαρων σφαγές τύπου ιερά εξέταση (κανένας δεν ξέρει οτι η ιερά εξέταση ηταν απο αυτούς ),και γενικά τον σκοταδισμό τους, αφου έχασαν τον έλεγχο γύρο στο 1800 και ορισμένες περιοχές της Ευρώπης ειχαν καθαρίσει απο το μίασμα των Βάρβαρων ήρθε η επιστήμη και οι εφευρέσεις μέσα απο το γνήσιο Ευρωπαϊκό γένος που ξανα εμφανίστηκε, τελικά όνειρο ηταν που δεν κράτησε πολύ, η ιστορία επαναλαμβάνεται ηδη από το 1900-1960, τους έμεινε και κληρονομιά η τεχνολογία και η επιστήμη..

ΥΓ: Νωρίς ξύπνησαν κάποιοι για τα ελληνικά Hoaxes,συκοφαντούν τους πάντες και βγάζουν fake news και θεωρίες συνωμοσίας οτι ενοχλεί με ορδες άναρχο-troll δήθεν ως ασχέτους σχολιαστές ακόμη και με ψεύτικα προφίλ, επίσης δολοφονούν ανεξάρτητες σελίδες με καθε τρόπο αρχίζοντας από την δικιά μας το 2016 ...

Τελικά πέτυχαν το σκοπό τους αποδήμησης της σελιδας μαζί με εντολές σε google facebook γιατί επόμενο στάδιο ειναι η φυσική δολοφονία ηδη απο το 2016, και επειδή ξέρεις πολλά που δεν έχουν σκεφτεί καν οι μάζες τόσα χρονιά. Επι 4 χρονία είχαν δωσει εντολή στο facebook για ελάχιστη απήχηση και στην google σχεδόν εξαφάνιση από την αναζήτηση με σκοπό να κλείσει..Το Μάιο του 2020 ξανα έδωσαν εντολή στο facebook και επι 3-4 μήνες η σελίδα είχε μηδαμινή απήχηση με υπογραφή δικιά τους έφτασαν στο σημείο να βγαλουν fake news δικό τους ΦΕΚ (!) την ίδια ώρα όλες οι δίκες τους σελίδες εχουν τεράστια απήχηση και βγαίνουν στην αρχική σελιδα facebook ακόμη και χωρίς να έχεις πατήσει Like (!) μεχρι και στο google adsense εβαλαν χέρι ώστε να μην έχεις καθόλου κέρδος ούτε για συντήρηση της σελίδας για να την κλείσεις , και κάνουν αναφορές για δηθεν σ@ξουαλικο περιεχόμενο οχι μόνο ακόμη και αν κάποιο Post τύπου είδησης ειναι απο δικιά τους σελίδα, αλλα και σε post με ενοχλητικά θέματα πχ τύπου εξωγήινοι γιατί άραγε ενοχλούν τετοια θέματα έχει σκεφτεί κανένας??.

Και ενώ η σελιδα αυτη είχε κανει την διάφορα στο ίντερνετ απο την αρχή και ηταν σε μια καλή θέση και με μοναδικά άρθρα που τα ειχαν κατακλέψει οι άλλοι, βρέθηκε στο πάτο επειδή οι μάζες πίστεψαν τους ελληνόφωνους ως συνήθως, κακό του κεφαλιού τους και δεν ήρθε κανένας να πει είχατε δίκαιο τότε, τώρα που η κομμουνιστικη πανούκλα τους κτυπάει την πόρτα ειναι αργά για δάκρυα όταν λέγαμε εμείς απο το 2016 είμαστε οι κακοί και οι μάζες ούτε καν μας υποστήριξαν, είχαμε αυτούς να κανουν πολεμο με καθε τρόπο είχαμε και τον κοιμισμένο λαό που δεν καταλάβει τίποτα στην πλειοψηφία του ...Αυτοί οι ελληνόφωνοι για να δικαστούν πρέπει πρώτα οι δικαστές να μην ειναι δικοί τους και τι κάνατε όλοι εσεις τόσα χρονιά ώστε να μην ειναι δικοί τους? ψηφίζατε τα κόμματα τους, διαβάζεται δεκάδες έγκυρες πήγες τους οι οποίες ειναι γεμάτες ψέματα και καταλήξατε πολλοί να λέτε τα ίδια με αυτούς, συγχαρητήρια!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications