Ο Τσίπρας έδωσε στην δημοσιότητα το «μισθωτήριο» στο Σούνιο  - Καμιά σωτηρία!

Να σταματήσει την ψευδολογία προσπάθησε ο Αλέξης Τσίπρας μετά το σάλο που ξέσπασε τις τις τελευταίες μέρες για το σπίτι που έχει νοικιάσει στο Σούνιο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε μαζί με την ανάρτησή του και τα μισθωτήρια συμβόλαια.

Το σπίτι στο Σούνιο, ο Αλέξης Τσίπρας το έχει νοικιάσει έως το 2024 και με ενοίκιο 500 ευρώ το μήνα, όπως αναφέρεται στα μισθωτήρια. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει επίθεση στον πρωθυπουργό και τα ΜΜΕ, μιλώντας για «δολοφονίες χαρακτήρα, με fake news που αφορούν την προσωπική μου ζωή και την οικογένειά μου». (δολοφονίες χαρακτήρα, με fake news! ότι κάνουν οι συμμορίτες δηλαδή οι ίδιοι, συκοφαντούν από ανεξάρτητες σελίδες έως ανεξάρτητους γιατρούς που δεν λενε υπέρ στα ψέματα τους (!) )

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κος Μητσοτάκης επιλέγει τη λάσπη για να αντιμετωπίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους, σε μια στιγμή που αισθάνεται στρυμωγμένος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιογραφικά πιστόλια αναλαμβάνουν για λογαριασμό του, δολοφονίες χαρακτήρα, με fake news που αφορούν την προσωπική μου ζωή και την οικογένειά μου.

Από τα δημοσιεύματα πως δήθεν το σπίτι που νοικιάζω στη Κυψέλη, το απέκτησα σε πλειστηριασμό από άνθρωπο που αυτοκτόνησε από τα χρέη, μέχρι την προεκλογική αθλιότητα στη Βουλή να σπιλώσει τη μνήμη του νεκρού πατέρα μου με ψέματα περί δήθεν συναναστροφής του με τη χούντα, έχουμε καταλάβει πως λειτουργεί. Μπλα Μπλα Μπλα .....

Τι έγινε??? γκρέμισε κανένας φούρνος και μετα απο τόσα χρονιά ξύπνησαν και τους πήραν χαμπάρι οτι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ειναι ένα και το αυτό και το παίζουν εχθροί??? πολύ νωρίς ξύπνησαν ενώ αυτο είδες απο την αρχή με το ίντερνετ, σαν να βγει το ΚΚΕ και να κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ ενώ ειναι το ίδιο πράγμα, ενώ απο το 2014 ξέρεις οτι ολα αυτα κόμματα ειναι ίδια σπείρα επιβεβαιώνοντας αυτο που είχες υποψία απο καιρό μεσώ ίντερνετ, βλέποντας άναρχο-troll , να υποστηρίζουν ταυτόχρονα ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ (ειναι αυτοί που σχολίαζαν παντού για ναζι φασίστες τυχαία ειναι μελή όλοι τους σε αλήθινες εγκληματικές οργανώσεις antifa? αυτο που με το ίντερνετ βλεπεις πολλά και οι μάζες δεν βλέπουν τίποτα τόσα χρονιά σε ξεπερνάει, τα άναρχο-troll ακομα και ψεύτικα προφίλ κατέληξαν να καθοδηγούν ορδές νεοελλήνων(!) που να το πεις ?),κατά δεύτερο :η εφορία σε ποιους ανήκει? επειδή ο τύπος έχει και καλα επίσημη χαρτί «μισθωτήριο» από την εφορία μεταξύ άλλων λες και η εφορία ειναι ο θεός ενώ ανήκει στην σπείρα που υπηρετεί ο ίδιος,ανεξαρτητη αρχη δημοσιων εσοδων,όπως λέμε μη "κυβερνητική οργάνωση" που τυχαία ειναι όλες ιουδαϊκές όσες έχουν αυτό το τίτλο! σαν να πας στο αφεντικό σου και να τους λες βγάλε μου ενα επίσημο χαρτί:

Καμιά σωτηρία βλέποντάς τα Like και τις κοινοποιήσεις τα δε σχόλια ειναι λες και ειναι απο παιδιά 5 χρόνων.. Το πρόβλημα της Ελλάδας ειναι ο ίδιος ο λαός της στην πλειοψηφία του ο οποιος κατα 60 % ουδεμιά σχέση έχει με αυτούς που νομίζει , απο αραβικής και ιουδαικής έως μογγολικής και Λατίνοι ειναι πολλοι νεοελληνες .

Μάλιστα το 2014 έκπληκτος πρώτη φορά στο ιντερνέτ βρήκες ορδές κοιμισμένων να ισχυρίζονται ότι οι ναζι Γερμανοί ήσαν Μογγόλοι επειδή έτσι τους είπαν οι συμμορίτες, και μέσα από έγκυρες πήγες τους, και λες κάτσε να δεις πως ήσαν οι Γερμανοί σε παλιές φώτο της εποχής πράγμα που μπορούσαν να κάνουν και οι ίδιοι αντί να τρώνε σανό και διαπιστωθεί από φώτο και βιντεο της εποχής το ακριβώς αντίθετο οχι μονο ότι πολλοί Γερμανοί εκεινη την εποχη ήσαν σαν τους αρχαίους σαν την Θεά Αθηνά αλλα και ότι γνήσιοι Μογγόλοι ήσαν οι κομμουνιστες του Στάλιν (!) όταν οι μάζες δεν μπόρουν να δουν ούτε αυτό το απλό και τρωνε σανο με το κιλο τι γίνεται σε αλλα θέματα???? άστο! απελπισία η κατάσταση , και κάπως έτσι άρχισε να διαπιστώνεται πως σε οτι λενε οι συμμορίτες σε πληθώρα θεμάτων ισχύει το αντίθετο συνήθως, τα χρονιά περνούσαν και ορδες κοιμισμένων συνέχιζαν να υποστηρίζουν οτι τους λενε οι συμμορίτες και οι έγκυρες πήγες τους λες και ειναι παιδιά 15 χρόνων, κάπου εδώ κατάλαβες ότι δεν υπάρχει σωτηρία όταν ένας να λέει τα αυτονόητα και οι άλλοι 1000 λένε ηλιθιότητες που μαλιστα δεν έχουν καν λογική, κάτι δεν πάει κάλα, εδώ τίθεται θέμα στοιχειώδους αντίληψης του όχλου και οχι άπλα εξαπάτησης ...

Το τραγικό ειναι οτι ακομα και πολλοι Νεοέλληνες που παριστάνουν τους απόγονους των αρχαιων με ελληνικές σημαίες σε ψευδό-πατριωτικές σελίδες σε πολλά λένε τα ίδια με τους συμμορίτες οκ ! η λογική σηκώνει τα χεριά και τα ποδιά...η μονή σωτηρία ειναι γίνει μια παγκόσμια καταστροφή και πεθάνουν εκατομμύρια ηλίθιοι επιτόπου ώστε να ξεβρομίσει η Γη απο την παρουσία τους.. Και να αρχίσουν όλα από την Αρχή...άντε να πεις τωρα σε εναν τέτοιο λαό που θα σπεύσει να σε πει κακό επειδή λες να πεθάνουν, ότι ο θάνατος τους ειναι μονο υλιστικός και άπλα θα πανε από εκεί που ήρθαν για να ζήσουν μια σύντομη ζωή στο υλικό κόσμο, όταν δεν καταλαβαινουν ούτε τα αυτονόητα, αν δε μιλήσεις με εναν τυχαίο Νεοέλληνα αν βρεις κανέναν συζητήσιμο βεβαία και δεν λεει ουγκ ουγκ θεωρίες συνωμοσίας ουγκ! για τετοια θέματα μυστικισμού λεει την μια σημιτική ηλιθιότητα μετα την άλλη, πάλι καλα δηλαδή που ειναι όλοι απόγονοι αρχαιων στην Ελλάδα που μονο για τετοια θέματα μιλούσαν ! φαντάσου και να μην ηταν (!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications