Εμβόλιο Pfizer: Μην το κάνετε αν είστε αλλεργικοί   - Και κάτι άλλο που έχει παρατηρηθεί  που άφορα τα εμβόλια

Ο Βρετανικός ΕΟΦ εξέδωσε προειδοποίηση μετά τα δυο περιστατικά αλλεργικής αντίδρασης που παρουσίασαν δυο υγειονομικοί που έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer. Αν έχετε σοβαρές αλλεργίες μην το κάνετε, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η ρυθμιστική αρχή της Βρετανίας για τα φάρμακα, εξέδωσε σήμερα προειδοποίηση σύμφωνα με την οποία, όσοι είναι αλλεργικοί δεν θα πρέπει να κάνουν το εμβόλιο της Pfizer.

Όπως ανέφερε, όσοι έχουν σοβαρό ιστορικό αλλεργιών δεν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο καθώς δυο υγειονομικοί που το έκαναν παρουσίασαν αλλεργική αντίδραση.

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας ανακοίνωσε επίσης ότι όλοι όσοι εμπλέκονται στον εμβολιασμό έχουν ήδη ενημερωθεί.

Η Dr June Raine, επικεφαλής του Βρετανικού ΕΟΦ δήλωσε: «Το βράδυ της Τρίτης ενημερωθήκαμε για δυο περιπτώσεις που παρουσίασαν αλλεργική αντίδραση στο εμβόλιο. Γνωρίζουμε από τις εκτεταμένες κλινικές δομικές ότι κάτι τέτοιο δεν είχε αναφερθεί αλλά πλέον με αυτές τις δυο περιπτώσεις είναι αναγκαίο να ενημερώσουμε όλους τους αρμόδιους που ασχολούνται με τον εμβολιασμό των ευάλωτων ομάδων που επιλέχθηκαν πρώτες».

Σύμφωνα με τον Independent το email που έφτασε σε όλες τις υγειονομικές διευθύνσεις το βράδυ της Τρίτης ανέφερε ότι οι αρχές αναζητούν περισσότερες πληροφορίες και θα εκδώσουν νεότερη ανακοίνωση μετά από έρευνα που θα διεξαχθεί.

Παραμένει ακόμα άγνωστο σε ποιο στοιχείο του εμβολίου ήταν αλλεργικοί οι δυο υγειονομικοί. Ο καθηγητής Stephen Powis, διευθυντής στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας είπε: «Όπως συνηθίζεται με τα νέα εμβόλια, η επιτροπή φαρμάκων συνιστά προληπτικά οι άνθρωποι με ιστορικό αλλεργιών να μην λαμβάνουν το εμβόλιο, μετά τα δυο περιστατικά τα οποία αντιμετωπίσαμε χθες Τρίτη».

Τα άνωθεν αφορούν ένα συγκεκριμένο γένος γιατί αλλες ράτσες ειναι από την φύση τους έτσι ούτως η άλλος δεν καταλαβαίνουν πολλά, και το ερώτημα ειναι γιατί ακόμη και αυτοί που ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος έχουν πέσει στο επίπεδο των γκοιμ, αυτό έχει οδηγήσει στην διαπίστωση ότι και άλλοι παράγοντες παίζουν ρόλο όπως ότι για ξυπνήσουν απο το matrix πρέπει να έχουν κάποιου είδος σοκ δηλαδή να γίνει κατι στην ζωή τους, η έχουν παίξει ρόλο τα εμβόλια τα οποία όλως τυχαίως τα προωθεί μια συγκεκριμένη φυλή μαζί με τα χρήσιμα γκοιμ της, αυτή η ίδια φυλή αποδεκάτισε το ευρωπαϊκό γένος που ανήκω ιστορικά οπως διαπιστωθεί απο την αρχή που ερεύνησες τι είχε γίνει ιστορικά το 2015 και ποιους εννοούν φασίστες ναζι, σαν μην φτάνει αυτό κατηγορούν τα θύματα τους για αυτά που έκαναν και ειναι αυτοί (κλασική συμπεριφορά σχιζοφρενών ) και έβγαλαν και μύθο το "Ευρωπαϊκό γένος" (!) .

Όταν έχεις κανει όμως δυο εμβόλια έτσι νομιζείς τουλαχιστόν,επειδή δεν θυμάσαι δυο αλλα ένα στο δημοτικό και ένα στο στρατό που σίγουρα δεν θα το γραφει έδω , έχει επίγνωση τι γίνεται, βεβαία παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες όπως τι γένος είσαι. Όπως και δεν είχες πότε το "σφράγισμα του θηρίου" κατα τους χριστιανούς, δηλαδή αυτο το σημάδι στο αγκώνα που είχαν από κάποιο εμβόλιο :

Καμιά σχέση με όλα αυτα τα εμβόλια που κάνουν σήμερα και οχι μονο έχεις πλήρη υγειά επι χρονιά, αλλα και νοητική υγειά .Ενώ από μονοί τους διαφημίζουν αποσμητικά Χωρίς Αλουμίνιο την ίδια ώρα τα εμβόλια τους περιέχουν αλουμίνιο (!)και ψευδό-μελέτες απο συμμορίτες και δηθεν ειδικούς που δουλεύουν για την γνωστή παγκόσμια συμμορία δεν γίνονται δέκτες εκτός και ειναι καμιά μελέτη από γιατρούς που κυνηγούν με λυσσά ακριβώς επειδή δεν ειναι δικοί τους ..Όποιος καταλαβαίνει αυτα τα αραβικά απο σημιτικές ράτσες (?) μπορεί να βοηθήσει με το να μεταφράσει τι εμβόλια ήσαν αυτά που γράφουν και αν ειναι και εμβόλια ? ευχαριστώ!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications