Η «συγκλονιστική» είδηση της ημέρας:Το αγαπημένο παραμύθι της πρώην βουλευτή,  και τα πρόβατα !!

Με κάτι τέτοιες χαζομάρες χάζεψαν τον Νεοέλληνα? η έτσι γεννήθηκε πρόβατο? πες μου τι σελίδες διαβάζεις να σου πω πόσο γιδοπρόβατό είσαι που θέλεις να σου μιλάνε και στο σημιτικό υποκριτικό πληθυντικό ! η αμήχανη στιγμή που διαπιστώνεις ότι η Ελλάδα ειναι γεμάτη γκοϊμ που λένε οι Ιουδαίοι και οχι απογόνους αρχαίων (!) βασικά το διαπίστωσες ήδη από το 2017 ότι πολλοι Νεοέλληνες ανήκουν στο γένος των Γκοιμ και αυτές οι ράτσες παρασύρουν και τους υπολοίπους στο κατώτερο επίπεδο τους,αλλα έκανες το κορόιδο, γιαυτό οι συμμορίτες αν και ειναι ελάχιστοι σε σχέση με το πληθυσμό ελέγχουν τα πάντα αφού τουλάχιστον το 60% του ελληνόφωνου πληθυσμού ειναι επίπεδου Ζουλού αρκεί που τους έδωσαν πτυχία στα μασονικά σχολεια ώστε να νομίζουν ότι ειναι έξυπνοι .

newsbreak.gr :Η μαμά στο βιβλιοπωλείο και ο Δημοσθένης δίπλα της να διαβάζει τα αγαπημένα του βιβλία.Η πρώην βουλευτής Κατερίνα Μάρκου, μετά τη Βουλή βρέθηκε εργαζόμενη στις εκδόσεις Παπαζήση, στην καρδιά των βιβλίων δηλαδή. Άρα και ο γιος της, ο Δημοσθένης, δεν θα μπορούσε παρά να αρχίσει να γίνεται βιβλιοφάγος.

Αυτή τη φορά προτίμησε ένα παραμύθι που διάβαζε και η μαμά του. Το «Θυμήσου πόσο πολύ μου έλειψες». «Δεν θυμάμαι πλέον πόσες φορές έχω διαβάσει αυτό το παραμύθι. Ο μικρούλης μου δεν αφήνει από τα χέρια του το αγαπημένο του παραμύθι», σχολιάζει η Κατερίνα Μάρκου.

«Η θύμηση και η απουσία δεν μετριούνται. Μόνο σημαδεύουν τη ζωή και την ψυχή μας», λέει το σοφό παραμύθι του Δημοσθένη.

Έγκυρη πηγή με χαζομάρες και ότι βάζουν και όλες οι αλλες έγκυρες πήγες τους και κάτι τύπους με γραβάτες που παριστάνουν τους σοβαρούς εκ των οποίων ο ένας εμφανίζεται και σε thetoc.gr liberal.gr cnn.gr και ως δια μαγείας έφτασε στην πρώτη θέση μέσα σε λίγο καιρό και οχι μονο αυτό, μάζεψε 330.137 like στην σελίδα facebook μέσα σε ένα χρονο (!) (σίγουρα με ύπουλο τρόπο με κάποια εφαρμογή προφανώς του τύπου δες πως θα είσαι όταν πας 60 χρονών)αλλα το μασονικό facebook εδω και 5 χρονιά οχι μονο δίνει μηδαμινή απήχηση σε μη δίκες σελίδες, όπως φίλη της σελιδας μας ενημέρωσε ότι έχει να δει Ποστ απο την σελιδα μας πάνω από 4 χρονιά , αλλά αφαιρεί και like κατα δοκούν και έτσι σελίδα 5 χρόνων έχει μεινει στάσιμη πάρα τα νεα like καθε εβδομάδα (!) και οι δίκες τους μαζεύουν αφύσικα πολύ κόσμο μέσα σε λίγο διάστημα ώστε οι μάζες να διαβαζουν μονο δίκες τους σελίδες:

Συμπέρασμα? ακομα και οι έγκυρες πήγες τους οχι μονο βλέπουν ως προβατα τον όχλο αλλα και ο ίδιος ο όχλος λειτουργεί ως πρόβατο στο ίντερνετ ορδες διαβαζουν τους ίδιους και τους ίδιους και τα ίδια ακριβώς σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους και νομίζουν ότι διαβαζουν δήθεν διαφορετικές σελίδες, έχουν γεμίσει δεκάδες έγκυρες πήγες στο ίντερνετ οι οποίες παίρνουν και χιλιαδες ευρώ ώστε να ελέγχουν την πληροφορία του όχλου, που όντως ως πρόβατο κατέληξε να εχει πάνω απο 5 χρονιά ίντερνετ και δεν έμαθε τίποτα απο αυτο αφου διαβάζει δεκάδες έγκυρες πήγες τους που λενε τα ίδια που λενε και τα κανάλια τους, όταν συμπεριφέρονται σαν ανεγκέφαλα πρόβατα ακόμη και στο ίντερνετ ως προβατα τους βλέπουν και οι συμμορίτες, αναμενόμενο ηταν να τους κλείσουν μέσα, και τους εμβολιάσουν όλους σαν Ινδικά Χοιρίδια, οι σκεπτόμενοι ειναι ελάχιστοι σε σχέση με το πληθυσμό όποτε καταπνίγονται από τον όχλο. Το πρώτο σοκ ήρθε από την αρχή που μπήκες στο ίντερνετ και είδες σε τι ηλίθιο κόσμο ζεις το 2014 στην πλειοψηφία του.. Βλέπε εδώ γιατί ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications