Έτοιμος να καταρρεύσει ο Τζο Μπάιντεν - Δεν μπορούσε να μιλήσει & πνιγόταν συνεχώς (βίντεο)

Σοκάρει η εικόνα του πρώην Αντιπροέδρου και εκτός απροόπτου μελλοντικού προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος με το ζόρι ολοκλήρωσε ομιλία... 14 λεπτών καθώς φαινόταν έτοιμος να καταρρεύσει ενώ πνιγόταν συνεχώς και έβηχε.

Σε ομιλία διάρκειας 14 λεπτών από το... σπίτι του, προσπάθησε να καθαρίσει το λαιμό του 17 φορές!

Εκτός από τα εμφανή δείγματα Αλτσχάιμερ και την ειδική μπότα που φοράει μετά το ατύχημα που είχε παίζοντας με τον σκύλο του Μέιτζορ, τώρα εμφανίστηκε και άλλο πρόβλημα υγείας.

Χθες, προσπαθούσε να καθαρίσει το λαιμό του όχι μία αλλά αρκετές φορές, την ώρα που προσπαθούσε να κατηγορήσει τον Τραμπ ότι δεν μπορεί να αποδειχθεί την ήττα του.

Σε ομιλία του από το σπίτι του στο Ντέλαγουερ, ο 78χρονος Δημοκρατικός άρχισε να επικρίνει τον Αμερικανό πρόεδρο, ενώ ο βήχας τον ανάγκαζε πολλές φορές να διακόπτει την λεκτική του επίθεση εναντίον του Τραμπ: «Σας ευχαριστώ, αλλά έχω κρυώσει λίγο, λυπάμαι, αλλά κοιτάξτε, τα καταφέρατε, τα καταφέρατε, δεν είναι αστείο», είπε ασυνάρτητα αφού τελείωσε την ομιλία του.

Συνέχισε τον ασύνδετη σκέψη του λέγοντας ότι «Αυτή η εκστρατεία για την προεδρία μοιάζει περισσότερο με την πρώτη φορά που ήμουν 29 ετών και διεκδικούσα αξίωμα στη Γερουσία. Πίστευα ότι οι απλοί άνθρωποι και οι εξαιρετικοί άνθρωποι θα έρθουν μαζί μου... Δεν μας απογοητεύσατε. Δεν απογοητεύσατε τη χώρα. Το εννοώ πραγματικά, σκεφτείτε το», πρόσθεσε με τους Αμερικανούς να παρακολουθούν αμήχανα.

Μάλιστα, οι χρήστες στα social media μοιράζονται την ανησυχία τους για την υγεία του βλέποντας την κατάστασή του, ακούγοντας τον βήχα και την βραχνή φωνή του. Ένας χρήστης έγραψε στο Twitter: «Πιες λίγο νερό, Τζο. Μας τρομάζεις».

Από την πλευρά της, η γιατρός Μέλοντι ΜακΚλάουντ έγραψε στο Twitter, απευθυνόμενη στην ανώτερη σύμβουλο του Μπάιντεν Κάριν Ζαν-Πιέρ, να τον συμβουλεύει να βήχει στο εσωτερικό του αγκώνα του παρά στο χέρι του για καλύτερη υγιεινή.

Ένας χρήστης του Twitter υποστήριξε ότι «ο Μπάιντεν καθάρισε το λαιμό του τουλάχιστον 17 φορές απόψε στην ομιλία του 14 λεπτών!». «Μήπως πρέπει να πάρει σιρόπι για τον βήχα;», ήταν η πρόταση ενός άλλου χρήστη.

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Πνιγόταν ο Ξεμωραμένος Βιδεν οταν ΜΗΛΟΥΣΕ!, Διαιρωτομαι γιατι δεν βαλανε τον ΣΩΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΛΗΣΕΙ?? Ο αλλος Σωσίας που γνωριζουμε πολυ καλα ειναι ο Πουτιν που βλεπετε απο το 2010! Και αν ειδαμε βιδεο με ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΥΣ, ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ κτλ, ακομη και σε Χωριό των Σερρών πηγαμε και ακουσαμε τους χωρικούς να μας λενε ουι ο καινουργιος Πουτιν δεν ηταν ο παλιός που ειχε έρθει στο χωριό του με μια καταπλικτικη συνοδεία , να δει μια Κα κομμοτρια η ο οποια τον μεγάλωσε! Τα δημοσιευσαμε ΟΛΛΑ αυτα εκηνη την εποχη είμασταν στ ΦΒ ΟΛλης της Ευρώπης. Οι αληθείς που δημοσιεύομαι οι Σιωνιστές Εβραίοι που κυβερνουν προς στιγμήν τον ΠΛΑΝΙΤΗ δεν μπορουσαν να τις ακούνε! Κοιμηθητε ακομη, και πολυ συντομα, δεν θα υπαρχει οχι μονον Έλληνας αλλα ουτε ανυιπυοσωπος της ΑΣΠΡΗΣ ΦΥΛΗΣ!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications