Εσείς οι «σοβαροί» που ακούτε μονο «Ειδικούς» τόσα χρονιά : ΚΑΜΙΑ κινητικότητα, όλοι σπίτια σας τα Χριστούγεννα, video

Ήξερες ότι για είσαι σε θέση να κρίνεις αν όλοι στην Ελλάδα ειναι απόγονοι αρχαιων πρέπει να είσαι αναγνωρισμένος "καθηγητής" - "παγκοσμίου φήμης" η ειδικός γενετιστής ? αυτό ισχυρίστηκε ένας Νεοέλληνας κάποτε που θεωρεί προσόντα τους τίτλους και οχι το αν είσαι έξυπνος και έχεις αντίληψη, και δεν έχεις υιοθετήσει τις ηλιθιότητες που διδάσκουν τους "ειδικούς" άρα δεν γίνεται να έχεις πτυχία τους και συνεπώς και τίτλους, και οτι πρέπει να έχεις σπουδάσει για να καταλάβεις το γένος που ανήκεις! δηλαδή για αυτόν και για εκατομμύρια άλλους ο Tesla για παράδειγμα που δεν είχε πτυχία ήσαν χαζός, ήξερες οτι "σοβαρές και έγκυρες σελίδες" ειναι μονο αυτές με δεκάδες δήθεν ειδικούς τύπου πρώτο θέμα? επειδή λοιπόν οι μάζες θελουν δήθεν ειδικούς παντού να τους λένε τα αυτονόητα αλλα και ηλιθιότητες πέρα καθε λογικής αλλα επειδή αυτοι που τις λενε στα μάτια τους φαίνονται ειδικοί διαβάστε τι λένε οι "ειδικοι":

Ο Διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νικόλαος Καπραβέλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ υπογράμμισε ότι κατά την περίοδο των εορτών δεν πρέπει να υπάρξουν μετακινήσεις από το ένα σπίτι στο άλλο σημειώνοντας ότι «ακόμα και ο επιτρεπόμενος αριθμός των 9 ατόμων για τα ρεβεγιόν είναι πολύ επικίνδυνος. Η κινητικότητα θα αυξήσει τα κρούσματα, τη νοσηρότητα και τον αριθμό των θανάτων. Από το τι θα κάνουμε τώρα εξαρτάται η σφοδρότητα του τρίτου κύματος».

Με άλλα λόγια προτείνει μηδενική κινητικότητα και η κάθε οικογένεια ΜΟΝΗ στο σπίτι της.

Την ανάγκη τήρησης της κοινωνικής φούσκας υπογράμμισε χθες και ο Γκίκας Μαγιορκίνης, επεξηγώντας πως πρέπει να καταλήξουμε στην μία και μοναδική ομάδα ανθρώπων με τους οποίους θα περάσουμε τις ημέρες των εορτών.

Επιπλέον η κα Παπαευαγγέλου τόνισε πως φτάνουν μόλις οκτώ λεπτά για να γίνει η διασπορά του ιού ανάμεσα σε 20 καλεσμένους που δεν φορούν μάσκα σε ένα διαμέρισμα 150 τετραγωνικών μέτρων.

«Αν ένας από τους καλεσμένους σας είναι ασυμπτωματικός φορέας, τότε ο κορωνοϊός μπορεί να μεταδοθεί σε όλους αν βρεθούν σε ένα σπίτι 20 άτομα ακόμα και αν όλοι φοράνε μάσκα συνεχώς. Εάν κανείς από τους καλεσμένους δεν φοράει μάσκα και μάλιστα, πιάσουν και κανένα τραγουδάκι την ώρα της διασκέδασης, αρκούν μόλις 8 λεπτά για να γίνει η διασπορά», δήλωσε χαρακτηριστικά.Ούτε τραγουδάκι δεν πρέπει να πιάνουμε, σύμφωνα με τους «ειδικούς», όταν είμαστε πολλοί σε ένα σπίτι, κάτι που ούτως ή άλλως έχει απαγορευτεί από το Κράτος. Ούτε με μάσκα σε ρεβεγιόν!!! Μα καλά η μάσκα δεν προστατεύει;;;

Το κενό ανάμεσα στους ανθρώπους αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.

Το κακό αρχίζει όταν γεμίσεις την κοινωνία ηλίθιους που έχουν την εντύπωση ότι ειναι έξυπνοι επειδή έμαθαν να γράφουν, έβγαλαν πανεπιστήμια και σχόλες, και έμαθαν να κάνουν μια δουλειά ακριβώς και όπως την έμαθαν απο άλλους καθώς οι ίδιοι ειναι ανίκανοι να σκεφτούν,αυτό και τέλος . Μέτα ειναι εύκολα τα πράγματα εμφανίζεις ως δήθεν ειδικούς χρήσιμους ηλίθιους σε διάφορες θέσεις και ορδές ανεγκέφαλων ακολουθούν τι λεει αυτός ο δηθεν ειδικός και ο "μεγάλος" στα μυαλά τους και αυτόματα όλοι οι ηλίθιοι λένε τα ίδια με αυτόν επειδή ειναι δήθεν ειδικός και εξαπλώνεται η ηλιθιότητα, δηλαδή αρκούν 5-10 συμμορίτες για να καθοδηγούν εκατομμύρια ηλίθιων , αν αυτα τα εκατομμύρια ήσαν έξυπνοι δεν θα άκουγαν καν αυτόν τον "ειδικό", αυτά που λέγαμε πριν καιρό εδώ :

Για την ιστορία παρατήρησες στο facebook το 2016 να εμφανίζεται ένας μασόνος (πως προκύπτει αυτο? από τον ίδιο τον τρόπο που μιλάει και αυτα που λεει σε πολλά θέματα), ως ευεργέτης και μέγας "Διασώστης του Ελληνισμού" που κάνει και ομιλίες σε πανεπιστήμια με χιλιαδες ακολούθους που τον θεωρούν και ως μεγα Έλληνα και πατριώτη, ενώ το μονο που κανει ειναι να διαστρεβλώνει τα πάντα γιαυτό εμφανίζεται στα πανεπιστήμια ως ειδικός, ώστε να μολύνει εκεί εξάλλου απο τα κολεγιά και πανεπιστήμια μόλυναν τα μυαλά πριν το ίντερνετ, η ριζά του προβλήματος που λένε ορδές ανεγκέφαλων που παριστάνουν και τους σούπερ ντουμπερ απόγονους αρχαιων εντοπίστηκε το πρόβλημα ειναι οτι ορδες ηλίθιων νομιζουν οτι ειναι "μύθος η Ινδοευρωπαϊκή φυλή " επειδή το ειπε ένας τυπος σαν τον άνωθεν , και επίσης ένας ελληνόφωνος αρθρογράφος με αριστερές τάσεις, ο οποιος λέει το ίδιο πράγμα και μιλάει για γένος που δεν ανήκει ο ίδιος αφου ειναι αραβικού σημιτικού τύπου, άντε τωρα να εξηγήσεις τα αυτονόητα εσύ που είσαι και ευρωπαϊκό καυκάσιο γένους δηλαδή ανήκεις στο γένος που έβγαλαν μύθο (!) ενώ είσαι ο κατάλληλος για μιλήσεις για το γένος που ανήκεις και χωρις να έχεις πέσει στο επίπεδο νεοελλήνων ,και δεν σε ξέρει και κανένας άρα δεν ειναι αξιόπιστο άτομο, σε εκατομμύρια Νεοέλληνες που εχουν κανει δεδομένα αυτα που τους είπαν δυο συμμορίτες !

Μπορεί τωρα κάποιοι να ξυπνούν και να βλέπουν πολλούς δήθεν ειδικούς περί COVID-19 να λένε ηλιθιότητες αλλα απο 15 χρόνων βλεπεις παντού δηθεν ειδικούς να καθοδηγούν ορδές ηλίθιους σε πληθώρα θεμάτων, για παράδειγμα τελευταία ακολουθείς εναν βουλευτή της ΝΔ ενός νομού που από μικρό έβλεπες να τον θεωρούν όλοι ως φωστήρα και να τον προσκυνούν ως τοτέμ ( οκ μερικοί για να βολέψουν τις κόρες τους και τους γιους τους), και διαπίστωσες τελικά μεσώ facebook ότι αυτός ο "θεός" και μέγας ευεργέτης του τόπου ( έχει κάνει έργα στο τόπο κάτσε καλά λες και πήγε ο ίδιος και έσκαψε δρόμους), τελικά ότι ειναι ένας χρήσιμος δογματικός ηλίθιους της ΝΔ σαν όλους τους άλλους και δεν ξέρει την τύφλα του από αυτά που βάζει. Και οι ελληνόφωνοι τέτοιους θέλουν στα κόμματα τους ώστε αυτοι να παρασύρουν και τους υπολοίπους στα κόμματα τους και γίνεται ένας φαύλος κύκλος.

Με αυτά και με αυτά τόσα χρονιά φτάσαμε σε αυτό: Για να κάνετε τεστ εγκυμοσύνης από το φαρμακείο θα πρέπει πρώτα να σπουδάστε γυναικολογία, σε διεθνούς φήμης πανεπιστήμια και να έχετε πτυχίο! επίσης για να αλλάξετε μια λάμπα πρέπει να φωνάξετε ηλεκτρολόγο βεβαία δεν το ήξερες? τώρα αν επιχειρήστε και την αλλάξετε μονοί σας και δεν ανάψει επειδή ούτε αυτο δεν καταλαβαίνετε να κάνετε πολλοί δεν φταίει η λάμπα αλλα εσείς που είστε ηλίθιοι:

Μα ειναι πιστοποιημένη σελίδα μέχρι και από την Ευρωπαϊκή ένωση πήρε λεφτά δεν ξέρει αυτή και ξέρεις εσύ που δεν έχεις και πτυχία? στο μεταξύ επι χρονιά λενε στον όχλο για "ναζιστική Ευρωπαϊκή ένωση " ενώ εκεί ακούν για ναζι και βγάζουν σπυριά αμόκ παθαίνουν (σαν δαιμονισμένοι κάνουν που θα έλεγαν και οι χριστιανοί) αν ηταν ναζιστική θα πλήρωνε αυτούς αντί για ναζιστικές σελίδες?? σας έχει περάσει πότε η ιδέα ότι η "ναζιστική Ευρωπαϊκή ένωση " τελικά ειναι "μασονικη Ευρωπαϊκή ένωση " ? μήπως ισχύει το ίδιο σε πολλά αλλα που λένε? ότι δηλαδή κατηγορούν τους κακούς ναζι για αυτά που έκαναν αυτοί αφού οι κακοί ναζι δεν ειναι σε θέση να υπερασπιστούν τον εαυτό τους ? προφανώς οχι, παρεμπιπτόντως αυτές οι συμπεριφορές ειναι σχιζοφρενών να κατηγορούν μόνιμα τους εχθρούς τους για τα πάντα.

Αφού ο άλλος ο συμμορίτης έβαζε ότι οι κακοί ναζι προκάλεσαν την Μικρασιατική Καταστροφή και "άρπαξαν τα σπίτια Ελλήνων " σε σελίδα εκπαιδευτικών (!) και χαμός απο like και σχόλια για κακούς ναζι και απο καθηγητές μάλιστα χρήσιμους ηλίθιους που μαγαρίζουν τα μυαλά στα σχολεία με μαρξιστική ψεύτικη ιστορία, αφού αν ηταν έξυπνοι αυτοί και ορδες νεοελλήνων που διαδίδουν αυτά τα ψέματα χωρίς ίχνος στοιχειώδους αντίληψης και ντροπής δηλώνουν μάλιστα μορφωμένοι με πτυχία και απόγονοι αρχαίων,όπως χιλιάδες αλλοι, θα έβλεπαν ότι την περίοδο που έγινε Μικρασιατική Καταστροφή 1914-1918 και 1920-1924 ηταν εν μεσώ του πρώτου παγκοσμίου πόλεμου και οχι μονο οι κακοί Γερμανοί άρπαξαν εδάφη αλλα έχασαν εδάφη και μετά δεν είχαν την εξουσία στην Γερμάνια άλλα την είχαν οι συμμορίτες με την Δημοκρατία της Βαϊμάρης, την περίοδο που έσφαζαν στην Μικρασιατική Καταστροφή, οι κακοί ναζι και να ήθελαν "αρπάξουν τα σπίτια Ελλήνων " τα είχαν αρπάξει ήδη άλλοι πριν 10 χρονιά στην Μικρασιατική Καταστροφή που δεν είχαν καμιά ανάμειξη αφού την εξουσία στην Γερμάνια την είχαν μετα το 33 και η Μικρασιατική Καταστροφή είχε ήδη γίνει απο 1914, πρέπει να σπουδάσεις μαθηματικός για δεις τα αυτονόητα και οτι δεν κολλάνε οι ημερομηνίες? και όμως...

Θα κάνω εγώ ανθρώπους ορδές ηλίθιων? και αυτό ειναι ένα απλό παράδειγμα για πως εκατομμύρια κάνουν δεδομένα πράγματα που στερούνται λογικής σε πληθώρα θεμάτων, εδώ εκατομμύρια Νεοέλληνες πιστεύουν οτι οι Γερμανοί με καυκάσια χαρακτηριστικά στην πλειοψηφία τους πριν το 1945 ηταν Μογγόλοι (!)άσχετο ξανθός μόγγολος δεν υπάρχει, όταν το είδες αυτο μεσώ ίντερνετ πρώτη φορά το 2014 ομολογουμένως έπαθες σοκ αφού συνειδητοποίησες ότι ζεις σε έναν εντελώς παράλογο κόσμο που ακομα και αυτοι που εμφανίζονται ως πατριώτες στο ίντερνετ λενε ηλιθιότητες πέραν κάθε λογικής αλλα οι Κάλας επίσης με καυκάσια χαρακτηριστικά ειναι απόγονοι του Μέγα Αλεξάνδρου (!) δηλαδή ότι όσοι μας βολεύουν ειναι απόγονοι αρχαίων? μήπως οι τρελοί ειναι έξω και οχι στα ψυχιατρεία?

Και κάπως ετσι οι συμμορίτες βλέποντας ότι ορδές ηλιθίων να κανουν δεδομένα ότι τους λες, σου λέει κάτσε να τους πούμε για εναν io και οτι πρέπει να φοράνε μάσκες και να κλειστούν στα σπίτια για να σωθούν! και οποιος πει κάτι αντίθετο ειναι κακός ναζι φασίστας συνωμοσιολογος. Όσοι διαβαζουν έγκυρες πήγες τους τόσα χρονιά (αυτές τις γνώστες), να μην ισχυρίζονται ότι ειναι απόγονοι αρχαίων , ακομα και να ειναι αυτόματα παύεις να είσαι όταν μπεις σε αυτο τον σημιτικό τρόπο αντίληψης, και επίσης εξαιτίας τους γίνονται όλα αυτά σήμερα , επειδή λειτουργούν εκ του ασφαλούς οι ελληνόφωνοι, αν έβλεπαν εναν έξυπνο λαό ούτε τα μισά θα είχαν κάνει. Εν κατακλείδι (όπως λένε και οι συμμορίτες) το πρόβλημα είστε όλοι εσεις που διαβάζεται δεκάδες έγκυρες πήγες τους επι χρονιά , βλέπετε τα κανάλια τους, και προσκυνάτε τα κόμματα τους και τους φωστήρες τους, οι λεγόμενοι Νεοέλληνες , αυτοί (οι συμμορίτες )την δουλειά τους κάνουν, όταν ο άλλος μαντάμ ειναι αγρίμι και πας και κολλάς σε αυτόν επειδή είσαι ανίκανη να ξεχωρίσεις τα αγρίμια και σε κάνουν ότι θέλουν μονο με το λόγο, ποιος φταίει μετα που σε πλακώνει στο ξύλο αυτός η εσύ? και κάπως ετσι αν και ειναι ελάχιστοι σε σχέση με το πληθυσμό ελέγχουν τα πάντα οι συμμορίτες. Λιαντίνης : Ποιος μας ακούει εμάς; Είμαστε σήμερα εδώ 20 δάσκαλοι και τον καθένα από εσάς αύριο θα τον ακούνε 20 άτομα στο σχολείο του. Όταν εμφανίζεται στην τηλεόραση ο δημοσιογράφος, ο αμόρφωτος και ο ανεύθυνος, και απευθύνεται σε 2 εκατομμύρια ....Που να έβλεπε κιόλας ότι τώρα έχουν και το ίντερνετ και πως ορδές διαβαζουν μετα μανίας καθε μέρα αμόρφωτους χρήσιμους ηλίθιους ως έγκυρα και αξιόπιστα άτομα (!).. Αυτό το post θα το δουν ελαχιστοί ενώ τα παραμυθία τους σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους τα βλέπουν εκατομμύρια,έχετε υπόψιν οτι ενοχλεί το facebook δεν το εμφανίζει πουθενά έχει δηλαδή ελάχιστη απήχηση, ενώ οι δίκες έγκυρες πήγες εχουν το ακριβώς αντίθετο δωρεάν προώθηση .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications