Μπολσονάρου: Αν το εμβόλιο της Pfizer σας μετατρέψει σε αλιγάτορες, δικό σας πρόβλημα

Αιχμές του Προέδρου της Βραζιλίας για το εμβόλιο της Pfizer.

Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐρ Μπολσονάρου, εμφανίστηκε αντίθετος με τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό, αφήνοντας αιχμές για τις παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer.

«Η σύμβαση της Pfizer είναι ξεκάθαρη: Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν παρενέργειες. Εάν όμως μετατραπείτε σε αλιγάτορα, αυτό είναι δικό σας πρόβλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπολσονάρο.

Ο ακροδεξιός ηγέτης ήταν από την αρχή δύσπιστος με την πανδημία του κορωνοϊού, χαρακτηρίζοντάς την «μια μικρή γρίπη». Αυτή την εβδομάδα επέμεινε μάλιστα ότι δεν θα εμβολιαστεί, ενώ ξεκινά το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού της χώρας.

Όταν ξεκίνησε την εκστρατεία εμβολιασμού την Τετάρτη, ο Μπολσονάρο είπε ότι θα είναι δωρεάν αλλά όχι υποχρεωτικό. Ωστόσο, το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε την Πέμπτη ότι το εμβόλιο θα είναι υποχρεωτικό, αν και δεν μπορούσε να εξαναγκάσει τους πολίτες να το κάνουν.

Σημειώνεται ότι η Βραζιλία κατέγραψε περισσότερα από 7,1 εκατομμύρια κρούσματα και σχεδόν 185.000 θανάτους από Covid-19 όταν ο πληθυσμός της ανέρχεται στα 212 εκατομμύρια.

--Αυτό ειναι Post από την έγκυρη πηγή τους ονόματι lifo--

Ο ακροδεξιός ηγέτης το παράξενο θα ηταν να μην ηταν "ακροδεξιός" αφου όλοι οι άλλοι εκτός από μειωμένη νοημοσύνη λένε τα ίδια με τους διεθνές συμμορίτες συγκεκριμένης φυλής...Ένα άλλο πολύ παράξενο ειναι ότι αυτό το έβαλαν στην lifo.gr (!), ξέρετε σε ποιους ανήκει αυτη η εγκυρη πηγή όπως δεκάδες αλλες? καλύτερα να μην ξέρετε τι ακριβώς ειναι αυτοί οι διεθνές συμμορίτες(καθώς αυτοι που ήσαν κλάσης ανώτεροι πνευματικά και γιαυτό ηταν 100 χρονιά μπροστά, θα ειχαν πολύ σοβαρούς λογούς να μην τους θέλουν στην κοινωνία ,λεπτομέρειες αυτά για τους περισσότερους ενώ απολαμβάνουν την τεχνολογία τους σήμερα που ούτε στα όνειρα τους είχαν δει ), πάντως δεν είχε πολλά like και σχόλια στην σέλιδα facebook της lifo από ορδές άναρχο-Troll και ελληνόφωνους που αλληλοϋποστηρίζονται όπως γίνεται σε μια αδελφή της σελίδα , με πολύ λιγότερους FUN! αυτοί για να βάλουν κάτι τέτοιο εκεί δεν τον βλέπω καλα τον Μπολσονάρου (!) ειναι σαν λένε στους δικούς τους να έχετε το νου σας αυτόν, και να τον βγάλετε απο πρωθυπουργό στις επόμενες εκλογές επειδή λέει κατα του εμβολίου, στην wikipedia τους μονο κακό ναζι δεν τον έχουν βγάλει...μάλλον θα ειναι η τελευταία φορα που θα ειναι Πρόεδρος της Βραζιλίας ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications