«Πρωτοφανές»  δεν βοήθησε κανένας από τους φιλάνθρωπους  και τους φωστήρες την Γυναίκα που Ζει Χωρίς Ρεύμα

Και ποιος δεν συγκινήθηκε από το ρεπορτάζ του Αχιλλέα Ροδίτη (εφημερίδα ΠΟΛΙΤΕΙΑ) και της Λίνας Μπάστα (Ionian) με την μονογονεϊκή οικογένεια και το 8χρονο παιδάκι που έμεναν χωρίς ρεύμα. Άμεσα Πατρινοι κινητοποιήθηκαν. Αθόρυβα. Χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Όμως το flamis.gr λέει ένα μεγάλο μπράβο για το προσωπικό του “Βασιλόπουλου” στην Βενιζέλου που μέσα σε λίγη ώρα μάζεψαν το ποσό των 250 ευρώ και πήγαν στη γυναίκα με το παιδάκι ψώνια και τρόφιμα.

Και στο Λεωνίδα Κούλο, τον Πατρινό επιχειρηματία που έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως πάνω από όλα είναι άνθρωπος. Με τις ενέργειες του έγινε επανασύνδεση στο ρεύμα της γυναίκας. Λόγω του ποσού που συγκεντρώθηκε από φίλους του Λεωνίδα αγοράστηκαν διάφορα είδη διατροφής και για μια άλλη οικογένεια που αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα.

Η φωτογραφία “εντοπίστηκε” από το facebook. Αλλά όσο σεμνοί και αν είναι κάποιοι, όσο κι αν δρουν “αθόρυβα” τέτοιες ενέργειες πρέπει να αναδεικνύονται. Για να δείχνουν σε όλους πως… υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Αυτά τα ωραία λένε σε μια άλλη σελίδα, ενώ η ουσία ειναι άλλη και οχι το "Για να δείχνουν σε όλους πως… υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ". Αυτό δείχνει ότι όλοι οι φωστήρες από υπουργούς βουλευτές έως και δεκάδες έγκυρες πήγες τους δεν ειναι άνθρωποι ..δηλαδή αυτοί που εμφανίζεται και υποστηρίζουν οι μάζες ως ανθρώπους δεν ειναι άνθρωποι.

Η μηνιαία βουλευτική αποζημίωση για έναν βουλευτή με βάση το εκκαθαριστικό σημείωμα του 2018 είναι στα 5.135 ευρώ.  Δήλαδη 60.000 το χρόνο.. Για αυτό κόπτονται όλοι να σώσουν το κόσμο, και στο τέλος καταλήγουν να υπογράφουν νομοσχέδια χωρίς καν να μπουν στο κόπο να τα διαβάσουν ...

Και εμείς που είμαστε κακοί φασίστες ναζι (έτσι λένε οι συμμορίτες και ορδές κοιμισμένων ) και δεν μας υποστηρίζουν καν οι μάζες ενώ υποστηρίζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους, δώσαμε για τον ίδιο λόγο 500 ευρώ δανικά σε άτομο πριν 1 ένα χρόνο χωρίς καν σου περισσεύουν και δεν μπορεί να τα επιστρέψει επειδή τα έκλεισαν όλα, συμπέρασμα? οι μάζες υποστηρίζουν παντού όμως τους μισάνθρωπους που εμφανίζονται ως άνθρωποι ενώ δεν ειναι, και οχι αυτούς που αξίζουν επειδή αυτοί δεν ειναι υποκριτές, πολλοί βεβαία υποστηρίζουν ομοίους τους, δηλαδή μεγαλη μερίδα του πληθυσμού ειναι και οι ίδιοι αδίσταχτοι και απόγονοι βάρβαρων φύλων.

Και αυτή η σελίδα θα κλείσει εν καιρό δεν έχει νόημα να υπάρχει έχει άλλες που δεν ενοχλούν και τους ελληνόφωνους ακόμη και όταν παριστάνουν τους πατριώτες εκτός απο δεκάδες έγκυρες πήγες τους, οι ελληνόφωνοι έδωσαν εντολή να μην έχει ούτε κέρδος για την συντήρηση της μαζί με εντολή στο facebook απο το Μάρτιο για μηδαμινή απήχηση. Μέτα απο 5 χρονιά ανελέητου πόλεμου βρήκαν τρόπο να σε κάνουν να την κλείσεις, αλλα το χειρότερο ειναι οτι οποιος πάει να ανοίξει τα μάτια του κόσμου μονο κακός γίνεται...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications