Πέτσας για ποδηλατάδα: «Ο πρωθυπουργός είναι ανθρώπινος»  οι άλλοι τι ειναι??

Απάντηση στην φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάρνηθα, όπου φωτογραφήθηκε με μοτοσικλετιστές, ενώ ο ίδιος είχε πάει για ποδηλασία, έδωσε ο Στέλιος Πέτσας.

«Δεν ξέρει κανείς από πού να το πιάσει αυτό.
»Κατηγορείται ο πρωθυπουργός ότι είναι ανθρώπινος;», αναρωτήθηκε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 FΜ.
Ο πρωθυπουργός δεν εγκαλείται για την ανθρωπιά του, αλλά επειδή δεν τήρησε τα μέτρα που ο ίδιος έχει θεσπίσει, όπως οι αποστάσεις και η μάσκα.

«Ο κ. Τσίπρας ήταν με πούρα σε κότερα, ο κ. Μητσοτάκης πηγαίνει για ποδήλατο στην Πάρνηθα και παίρνει τσουρέκι όπως κάθε Έλληνας πολίτης. Είναι ανθρώπινος.

»Ποτέ δε θα αρνηθεί να φωτογραφηθεί ή να μιλήσει με οποιανδήποτε Έλληνα», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Ας φόραγε μάσκα τότε, ή ας κρατούσε αποστάσεις κ. Πέτσα. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε;
Προφανώς ο κ. Πέτσας αδυνατεί να κατανοήσει ότι αυτό που κάνει τη διαφορά μεταξύ πολιτισμού και βαρβαρότητας είναι η ρητορική του.

Είναι θλιβερή παρακμή για μια σύγχρονη αστική δημοκρατία αυτός ο φτηνός επαρχιώτικος λαϊκισμός.
Μια ειλικρινής συγγνώμη ίσως να γινόταν δεκτή με κατανόηση από τον λαό.
Ο κ. Πέτσας μάλλον ξεχνά ότι έχει θητεία, όπως όλοι στη δημοκρατία και ότι η εξουσία που διαχειρίζεται έχει ημερομηνία λήξεως. Ίσως εάν συνειδητοποιήσει την αιρετότητά του να αποκτήσει μέτρο και σεβασμό προς τον λαό που ταλανίζεται αδίκως, επειδή η κυβέρνησή του άνοιξε δίχως μέτρο τα σύνορα για να σώσει έναν τουρισμό που δεν σωζόταν, πειθαρχώντας σε οικονομικά και αλλότρια συμφέροντα και εντολές, όπως παραδέχθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ένας ειλικρινής πρωθυπουργός, έστω και γκαφατζής, είναι φιλικός στον λαό.
Προφανώς ο κ. Πέτσας δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι με την αμετροέπειά του υπονομεύει τον πρωθυπουργό. Φημίζεται εξάλλου για σαμαρικός…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications