Μόσιαλος: Μπορεί να υπάρξουν παρενέργειες αλλά κάντε το εμβόλιο, αλλιώς θα ΠΕΘΑΝΟΥΝ χιλιάδες, vid

«Χωρίς το εμβόλιο θα πεθάνουν χιλιάδες άνθρωποι από τον κορωνοϊό και την φτώχεια».

Αυτό ανέφερε ο καθηγητής πολιτικής της Υγείας(?) πολίτικης υγείας δηλαδή? του LSE, Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου (LSE)η οποια ειναι έπισημα μάσονικη , Ηλίας Μόσιαλος, και στενός συνεργάτης των Ελληνικά Hoaxes,αυτής της "ανεξάρτητης σελιδας" που συκοφαντεί και κάνει πόλεμο στους πάντες με ορδές αναρχο-troll και ενδιάμεσα βγάζει fake news και θεωρίες συνωμοσίας ότι ενοχλεί με σημιτικές ασυναρτησίες λες και μιλάνε στα χρήσιμα γκοιμ τους (γκοιμ = Ανθρωπόμορφα ζώα, με πνέυμα παρόμοιο αυτών των ζώων), κατα κόσμον κομμουνιστες antifa απο πότε η μασονικη ταμπέλα θεωρίες συνωμοσίας έγινε συνώνυμο του ψέματος ενώ οτι έχετε σημερα ηταν "θεωρίες συνωμοσίας" ?? με σκοπό να βλάψει και τις ελάχιστες ανεξάρτητες σελίδες αρχίζοντας από την δικιά μας το 2016, επειδή ηταν η μονή που έβαλε αληθινή ιστορία (!) άδικος κόπος όπως αποδείχθηκε, επειδή τότε στις αρχές δεν είχες καταλάβει ακόμα το μέγεθος της ηλιθιότητας που επικρατεί, οι 99 στους 100 διαβάζουν έγκυρες πήγες τους, και ειναι εκτός τόπου και χρόνου στην κυριολεξία,αντί να μάθουν 5 πράγματα από ανεξάρτητες σελίδες έγιναν ακόμη χειρότεροι διαβάζοντας έγκυρες πήγες μαζικής αποβλάκωσης, ειναι τοσο στόκοι μεγαλη μέριδα του πληθυσμού που νομιζουν ότι αυτοί που πληρώνονται τους λένε την αλήθεια και οι άλλοι που δεν έχουν και κανένα όφελος τους λένε θεωρίες συνωμοσίας. Αυτοί λοιπόν που έφτασαν στο σημείο να βλάψουν και ανεξάρτητες σελίδες με κάθε τρόπο απο μείωση απήχησης στο facebook εως την αναζήτηση google που μονο δίκες τους βγάζει οτι και να ψάχνεις,οι "δήμοκρατες" θελουν το κάλο σας!

«Να εξηγήσουμε μερικά πράγματα για τη διαδικασία της ανάπτυξης του εμβολίου. Για να διασφαλίσουμε στους Έλληνες συμπολίτες μας, που θα θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, το πως έγινε αυτή η διαδικασία. Παλαιότερα έπαιρνε 2 με 5 ή 6 χρόνια για να βγει ένα εμβόλιο. Αυτήν τη φορά όμως υπήρχαν πολλά κεφάλαια, υπήρχαν πολλές επενδύσεις. Την έρευνα και την ανάπτυξη κατά 90% τις χρηματοδότησαν οι κυβερνήσεις. Αυτό δε συνέβαινε παλιά», ανέφερε αρχικά ο κ. Μόσιαλος αναφορικά με τη γρήγορη διαδικασία της ανάπτυξης του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

«Επίσης υπήρχε μία μεγάλη συνεργασία επιστημόνων και εταιρειών. Παλαιότερα δεν ήταν εύκολο να βρεθούν εθελοντές για τις κλινικές δοκιμές. Για να μαζευτούν οι 40.000 εθελοντές που χρειάζονται για τις κλινικές δοκιμές έπαιρνε 2 με 3 χρόνια. Τώρα υπήρχαν 40 με 45 χιλιάδες εθελοντές για κάθε εμβόλιο ξεχωριστά. Τέλος οι εταιρίες πήραν το ρίσκο και ξεκίνησαν να παράγουν μαζικά τα εμβόλια πριν πάρουν την έγκριση με κίνδυνο να χάσουν τα κεφάλαιά τους (σ.σ. Τι ακριβώς ρίσκο πήραν; Ποιος τους έδωσε διαβεβαιώσεις; Ή ήξεραν ότι το εμβόλιο θα δοθεί πάση θυσία). Αν δεν είχαν ξεκινήσει οι μαζικές παραγωγές, μετά την έγκριση, θα έπρεπε να περιμένουμε 5 με 6 μήνες για τα εμβόλια», προσέθεσε.

«Οι περισσότερες παρενέργειες στα εμβόλια εμφανίζονται την πρώτη εβδομάδα. Δηλαδή πάνω από το 99,5% των παρενεργειών εμφανίζεται την πρώτη εβδομάδα. Στα εμβόλια του κορωνοϊού οι ρυθμιστικές αρχές ζητούν στοιχεία για τουλάχιστον δύο μήνες ασφάλειας. Όταν θα έρθουν τα εμβόλια στην Ελλάδα θα έχουμε στοιχεία 4 με 6 μηνών. Προφανώς και μπορεί να βρεθεί κάποια παρενέργεια. Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει κανένας θάνατος στις κλινικές δοκιμές που έχουν γίνει», ανέφερε ο καθηγητής πολιτικής της Υγείας του LSE για την περίπτωση εμφάνισης παρενεργειών από τα εμβόλια.

«Μπορεί να υπάρξουν παρενέργειες σε έναν στους 100 ή 10 χιλιάδες. Χωρίς το εμβόλιο όμως θα πεθάνουν χιλιάδες άνθρωποι από τον κορωνοϊό και την φτώχεια», συμπλήρωσε ο κ. Μόσιαλος, σπέρνοντας φόβο!

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Δείτε την φάτσα του Σόρος, να τον βλέπεις και να τρέχεις να κρυφτείς! Ποσό απίθανα δυστιχης ειναι αυτός ο άνθρωπος!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications