Θα ορίζει  το κράτος και όχι ο δικαστής, την επιμέλεια των παιδιών - Όταν ζεις στο Matrix δεν καταλάβεις τον λόγο!

Επειδή η υπόθεση έχει προχωρήσει και ο Υπουργός φαίνεται αποφασισμένος να αφαιρέσει από τους δικαστές την δυνατότητα ελέγχου και απόφασης όσον αφορά την επιμέλεια και την φροντίδα των παιδιών των χωρισμένων γονέων, πιστεύουμε ότι θα πρέπει να το ξανασκεφτεί.

Δεν είναι δυνατόν να έχουν οι γονείς διά νόμου 50/50 ή 30/70 την διαχείριση του χρόνου και της καθημερινότητας των παιδιών, χωρίς να ελέγχει το δικαστήριο τα δεδομένα κάθε υπόθεσης.

Υπάρχει παρεξήγηση, για το ότι δήθεν όλοι είναι κατά των μπαμπάδων και θέλουν να ελέγχουν τα παιδιά οι μαμάδες. Αυτό δεν ισχύει αφού όπως υπάρχουν βίαιοι και δύστροποι μπαμπάδες, υπάρχουν και μαμάδες. Στη φύση ωστόσο, σε όλο το ζωικό βασίλειο, τα μικρά τρέχουν πίσω από τις μαμάδες για να τραφούν και να φυλαχθούν.

Κανείς δεν στράφηκε ειδικά κατά των μπαμπάδων, αν και συνήθως αυτοί είναι εκείνοι που ασκούν την περισσότερη βία, αφού υπάρχουν κέντρα κακοποιημένων γυναικών και όχι κέντρα κακοποιημένων ανδρών, παρά το ότι υπάρχουν και κακοποιημένοι άνδρες από βίαιες συζύγους.

Οι δικαστές λοιπόν, πρέπει να μπορούν να ασκούν έλεγχο και όχι να είναι μαριονέτες, αφού εκτός από τους μπαμπάδες και τις μαμάδες, δικαιώματα έχουν και τα παιδιά και το συμφέρον των παιδιών πρέπει να κοιτάει ο δικαστής και όχι τυφλά το κράτος με ένα γενικευμένο νόμο να αποφασίζει πριν τους δικαστές για τους δικαστές, αφού κάθε παιδί είναι και μια ξεχωριστή υπόθεση.

Όλα καλα και όλα ωραία τα γράφουν στο el.gr.Όταν ζεις στο Matrix που να καταλάβεις γιατί το κάνουν αυτό? ο άλλος λέει για βουλευτές να ψηφίζουν τέτοιο νόμο (?) ενώ οι βουλευτές άπλα εκτελούν εντολες συμμοριτών γιαυτό πληρώνονται στην δημοκρατία AE!.Αυτό το post είχε και συνεχεία το οποίο αφαιρέθηκε για δυο λογούς: Η σήψη η παρακμή και η άγνοια ειναι σε τέτοιο βαθμό που πλέον δεν μπαίνεις στο κόπο καν να λες τα αυτονόητα σε ήδη κοιμισμένους που θυμίζουν κατι ναρκομανής που ειναι στα τελευταία στάδια δηλαδή ειναι ήδη ξοφλημένοι .

Και ο δεύτερος για να τσεκάρεις αν οι ελληνόφωνοι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ παρακολουθουν τι βάζεις στο facebook και ανάλογα δίνουν απήχηση η άπλα δεν το βλέπει κανένας, πράγματι απο κέτρικα κιόλας στο Menlo Park έσπευσαν και έδωσαν εντολή για μηδαμινή απήχηση αυτού του Post στο facebook σαν μην το έβαλες καν, ΥΓ: Για να μην νομίζουν οι ελληνόφωνοι ότι δεν ξέρουμε επειδή κάνουμε το κορόιδο τόσο καιρό έτσι όπως κατάντησαν την μάζα, και τι κάνουν στην κοινωνία κάτω απο την μύτη τους (και οχι άπλα τι κανουν στην πολίτικη η τι έκαναν ιστορικά και δεν μπορουν να πουν και για θεωρίες συνωμοσίας επειδή αυτα φαίνονται και συμβαίνουν μπροστά τους άπλα οι μάζες δεν τα βλέπουν ), αλλα και τι κάνουν και στο ίντερνετ από το 2016 αυτό κάνουν και οι μάζες νομιζουν ότι τους δείχνει το facebook δεν ειναι ελεγχόμενη πληροφορία, όταν όμως οι ιδιοι λενε για αυγά του φιδιού στην έγκυρη πηγή τους πρώτο θέμα δεν είδαμε καμια μείωση απήχησης αφου ούτως η άλλος οι ορδες κοιμισμένων που διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους δεν καταλαβαινουν τίποτα, και τι εννοούν με τα αυγά του φιδιού!.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications