Ο Γρηγόρης Πετράκος έξαλλος με τα ελληνικά Hoaxes για εξώδικο που του έστειλαν (Νωρίς ξύπνησαν κάποιοι)

Νωρίς ξύπνησαν κάποιοι για τα ελληνικά Hoaxes επίσης δολοφονου ανεξάρτητων σελίδων με καθε τρόπο αρχίζοντας από την δικιά μας από το 2016 :

Ο τραγουδιστής το πρωί του Σαββάτου ξέσπασε στο Facebook μετά από εξώδικο που του έστειλε η εταιρία ελληνικά Hoaxes επειδή τους αποκάλεσε «πληρωμένους δολοφόνους ανθρώπων».

«Ιστορία για γέλια και για κλάματα!

»Πριν λίγες μέρες σε τηλεφώνημα δημοσιογράφου ο οποίος με ρωτούσε για μία φημολογούμενη εισαγγελική έρευνα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκα στην εταιρεία ελληνικά Hoaxes με τον χαρακτηρισμό πληρωμένοι “δολοφόνοι” ανθρώπων.

»Αυτή η τηλεφωνική συνομιλία δημοσιεύτηκε στο Tlife.
»Λαμβάνω Λοιπόν εξώδικο από την εταιρεία αυτή να ανακαλέσω λέει τη δήλωση μου γιατί εξέλαβαν κυριολεκτικά τον χαρακτηρισμό ότι τους λέω δολοφόνους (χωρίς εισαγωγικά) και ότι αυτό πλήττει την υπόληψή και την αξιοπιστία τους.

»Να υπενθυμίσω ότι η εταιρεία αυτή χωρίς να αποτελεί κανέναν εκλεγμένο επιστημονικό φορέα από τον Απρίλιο έως σήμερα βγάζει σωρηδόν ψευδείς τις δημοσιεύσεις γιατρών, ερευνητών και επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αν δεν συμφωνούν με την επίσημη κρατική θέση…».

Grigoris Petrakos28 Νοεμβρίου στις 10:24 π.μ. ·
Ιστορία για γέλια και για κλάματα!
Πριν λίγες μέρες σε τηλεφώνημα δημοσιογράφου ο οποίος με ρωτούσε για μία φημολογούμενη εισαγγελική έρευνα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκα στην εταιρεία ελληνικά Hoaxes με τον χαρακτηρισμό πληρωμένοι "δολοφόνοι" ανθρώπων.
Αυτή η τηλεφωνική συνομιλία δημοσιεύτηκε στο Tlife. Λαμβάνω Λοιπόν εξώδικο από την εταιρεία αυτή να ανακαλέσω λέει τη δήλωση μου γιατί εξέλαβαν κυριολεκτικά τον χαρακτηρισμό ότι τους λέω δολοφόνους (χωρίς εισαγωγικα) και ότι αυτό πλήττει την υπόληψή και την αξιοπιστία τους.
Να υπενθυμίσω ότι η εταιρεία αυτή χωρίς να αποτελεί κανέναν εκλεγμένο επιστημονικό φορέα από τον Απρίλιο έως σήμερα βγάζει σωρηδόν ψευδείς τις δημοσιεύσεις γιατρών, ερευνητών και επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αν δεν συμφωνούν με την επίσημη κρατική θέση.
Η απαξίωση αυτή ενός επιστήμονα βγάζοντας ψευδείς τις δηλώσεις του και διασύροντας τον δημόσια, πώς αλλιώς λέγεται παρά "δολοφονία" προσωπικότητας και υπόληψης;
Στη δική μου περίπτωση από τον Απρίλιο έως σήμερα που δημοσιεύω καθημερινά στατιστικές, γραφήματα και επιστημονικά άρθρα, ουδέποτε η εταιρία ελληνικά hoaxes έβαλε επισήμανση ψευδούς είδησης επάνω σε δημοσίευση μου.
Όταν λοιπόν την 28η Οκτωβρίου συγκέντρωσα όλα τα στοιχεία που είχα δημοσιεύσει τους προηγούμενους μήνες και τα οπτικοποίησα σ ένα βίντεο, βάζοντας μάλιστα τις πηγές, τα γραφήματα και τις αποδείξεις για όσα λέω, τότε τα ελληνικά hoaxes έβαλαν επισήμανση ψευδούς είδησης επάνω στο βίντεο μου. Εφόσον ουδέποτε στο παρελθόν είχαν βάλει τέτοια επισήμανση στις δημοσιεύσεις μου και εφόσον δεν είπα τίποτα νέο στο βίντεο αυτό συμπεραίνω πως αυτό που ενόχλησε ήταν οι ένα εκατομμύριο προβολές που έκανε το βίντεο αυτό. Έτσι επειδή διαβάστηκε από πολύ κόσμο έπρεπε να "δολοφονηθεί" και η δική μου προσωπικότητα.
Έρχεται λοιπόν σήμερα η ίδια εταιρεία η οποία έθιξε την υπόληψή μου να μου στέλνει εξώδικο ότι εγώ έθιξα τη δική της υπόληψη.. Το θράσος έχει και τα όριά του!
Ακολουθεί η εξωδικη απάντηση μέσω του δικηγόρου κυρίου Αντωνιάδη

Νίκος Αντωνιάδης
27 Νοεμβρίου στις 11:33 μ.μ. ·
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ
ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES
____________________________________________Εξώδικη Απάντηση-Καταγγελία-Πρόσκληση-Δήλωση Γρηγορίου Πετράκου
Nikos Antoniadis
Προς: Ellinikahoaxes Info
Παρ, 27 Νοε στις 10:40 μ.μ.
Σας επισυνάπτω εξώδικη απάντηση-καταγγελία-πρόσκληση-δήλωση του εντολέα μου Γρηγορίου Πετράκου, το κείμενο της οποία παραθέτω και εδώ:ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ
Με επιφύλαξη δικαιωμάτων
Γρηγορίου Πετράκου του Κωνσταντίνου...
ΚΑΤΑ
1. Θεόδωρου Δανιηλίδη του Πέτρου, κατοίκου Θεσσαλονίκης, οδός Χρυσοσπάθη αρ. 2-4.
2. Αθανασίου Σιτίστα του Χρήστου, κατοίκου ομοίως.
3. Δημητρίου Αλικάκου του Γεωργίου, κατοίκου ομοίως.
4. Γεωργίου Γιώτη του Νικολάου, κατοίκου ομοίως.
5. Ανδρόνικου Κουτρούμπελη του Αποστόλου, κατοίκου ομοίως.
Σε απάντηση της εξωδίκου προσκλήσεώς σας, την οποία μου επιδώσατε υπό την ιδιότητα των εταίρων της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία “ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ” και τον διακριτικό τίτλο “ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES”, σας αναφέρω τα κάτωθι:Είναι γεγονός ότι προς στιγμήν εξέλαβα το περιεχόμενο του εξωδίκου σας με χιουμοριστική διάθεση, θεωρώντας ότι αστειεύεστε.Γιατί μόνον έτσι μπορεί να εκληφθεί η αναφορά σας στην “άσχετη υπόθεση ενδιαφέροντός μου με ποινικές προεκτάσεις” και σε “άσχετο με σας ζήτημα”.
Και αυτό, διότι γνωρίζετε πολύ καλά ότι ήσασταν εσείς που προκαλέσατε την “άσχετη υπόθεση” με τις ποινικές προεκτάσεις και ότι το αντικείμενο του “ζητήματος” κάθε άλλο παρά άσχετο με σας είναι, αλλά απολύτως σχετικό.
Σας θυμίζω, σε περίπτωση που ασθενεί η μνήμη σας και έχετε “ξεχάσει” τη δική μου περίπτωση μεταξύ των αμέτρητων άλλων στις οποίες παρεμβαίνετε, χαρακτηρίζοντας συστηματικά ψευδή εκατοντάδες δημοσιεύματα, ισχυρισμούς, στοιχεία, δεδομένα και γεγονότα, χωρίς ποτέ οι θιγόμενοι να έχουν τη δυνατότητα να αντιδράσουν, ότι ήσασταν εσείς που χαρακτηρίσατε ψευδές το περιεχόμενο του γνωστού βίντεο που ανέβασα στο διαδίκτυο.
Ήσασταν εσείς που χαρακτηρίσατε ψευδή τη σύνθεση και προβολή σε μία παρουσίαση, επιστημονικών στοιχείων και δεδομένων που συγκέντρωνα και δημοσίευα επί έξι σχεδόν μήνες, χωρίς ποτέ, καθ' όλο αυτό το διάστημα, να παρέμβετε και να χαρακτηρίσετε ψευδή ούτε μία λέξη και ούτε ένα στοιχείο από όλα αυτά που μήνες δημοσιοποιούσα.
Ήσασταν εσείς που με διαπομπεύσατε, εμφανίζοντάς με αναξιόπιστο και ψευδολόγο, χωρίς ποτέ να έχετε έρθει σε επικοινωνία μαζί μου πριν με διασύρετε και με στοχοποιήσετε σε ολόκληρη τη χώρα.
Ήσασταν εσείς που με στοχοποιήσατε και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και προκαλέσατε την παρέμβασή της.
Είναι η κατά τα λοιπά ...“άσχετη υπόθεση με ποινικές προεκτάσεις”. Ανεξαρτήτως της βασιμότητας ή μη της ποινικής σε βάρος μου διαδικασίας, είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι αν δεν είχατε εσείς χαρακτηρίσει δημόσια το περιεχόμενο του επίμαχου βίντεο ψευδές, η Εισαγγελία δεν θα είχε ποτέ παρέμβει εναντίον μου.
Αλλά επίσης, μόνο με χιουμοριστική διάθεση μπορεί να εκληφθεί και η αναφορά σας στα περί “κατά κυριολεξία δολοφόνων”!!
Πράγματι, μόνο θυμηδία προκαλεί η κατά κυριολεξία ερμηνεία της συγκεκριμένης αναφοράς μου. Πρέπει να είστε οι μοναδικοί που εκλάβατε κυριολεκτικά μία αναφορά με καθαρά μεταφορικό χαρακτήρα. Αναφορά που άμεσα βεβαίως συνδέεται με την απαράδεκτη στοχοποίησή μου, το διασυρμό και την κατασυκοφάντησή μου. Θέλετε να πείτε ότι αυτό που εννοούσα είναι ότι έχετε πάρει από ένα πολυβόλο ο καθένας και πυροβολείτε ανθρώπους;;;Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι αναφέρθηκα σε “δολοφονία” προσωπικοτήτων, υπολήψεων και συνειδήσεων. Δεν ισχυριστήκατε απλώς, αλλά επιβάλατε παντού, χωρίς την παραμικρή δυνατότητα αντίλογου, τους ψευδείς ισχυρισμούς σας περί δήθεν δικών μου ψευδών επιστημονικών στοιχείων, και εκμεταλλευόμενοι τη συνεργασία σας με την εταιρεία Facebook επιβάλατε τους ισχυρισμούς σας αυτούς, τόσο στη δική μου σελίδα όσο και σε χιλιάδων άλλων χρηστών του μέσου αυτού κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και σε όλο το διαδίκτυο τα ηλεκτρονικά και τα έντυπα Μ.Μ.Ε.
Και έχετε το θράσος τώρα να ισχυρίζεστε ότι εγώ δήθεν έθιξα την υπόληψή σας, ενώ εσείς έχετε προηγουμένως ασελγήσει στη δική μου, εμφανίζοντας προς τον σκοπό της “απόδειξης” του ψευδούς αυτού ισχυρισμού σας, μία προφορική αναφορά σε “πληρωμένους δολοφόνους ανθρώπων” ως δήθεν κατά κυριολεξία αναφορά, εκμεταλλευόμενοι, μεταξύ άλλων, και το γεγονός ότι στον προφορικό λόγο δεν μπορούν να τεθούν τα αυτονόητα εισαγωγικά του γραπτού.
Η αναφορά μου δε αυτή είναι και απόλυτα δικαιολογημένη, στα πλαίσια της ελευθερίας του τύπου και της συνταγματικά κατοχυρωμένης ελευθερίας της έκφρασης (όσο και αν αυτή εσάς σας ενοχλεί και την πολεμάτε συστηματικά), όπως παγίως δέχεται και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, λαμβανομένου υπόψη του γεγονότος ότι, σε δικαιολογημένη επιπλέον αγανάκτηση τελών και με απολύτως δικαιολογημένο ενδιαφέρον, κατά την έννοια του άρθρου 367 του Ποινικού Κώδικα, απάντησα και αμύνθηκα στην άδικη και συκοφαντική κατά τα άνω συμπεριφορά σας, επί του ερωτήματος που μου ετέθη και άμεσα κατά τα άνω συνδεόταν με σας και τη σε βάρος μου αδικοπρακτική και ποινικά κολάσιμη συμπεριφορά σας.
Γνωρίζετε επίσης ότι η χρήση του πληθυντικού αριθμού (“ανθρώπων”) είναι επίσης απολύτως δικαιολογημένη, καθώς είναι γνωστό ότι έχετε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων σε όλο το διαδίκτυο και στα έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. με τη συστηματική προσβολή φυσικών και νομικών προσώπων, ενώ έχει κατατεθεί εναντίον σας σωρεία μηνύσεων και αγωγών για τη συμπεριφορά σας αυτή.ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ
Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου
Σε απάντηση της προσκλήσεώς σας να ανακαλέσω, και δη γραπτώς, τον “ισχυρισμό” μου και να ζητήσω “συγγνώμη”, σας καλώ εγώ να ανακαλέσετε εσείς γραπτώς τους δικούς σας ψευδείς και συκοφαντικούς σε βάρος μου ισχυρισμούς σας,
τόσο αυτούς που περιλαμβάνονται στο εξώδικό σας, αφού πέραν του επιθεωρησιακού χαρακτήρα του δεν παύει να προσβάλλει, και δη εκ νέου, την προσωπικότητά μου,
όσο και τη σωρεία αυτών που περιλαμβάνονται στο δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα σας κείμενό σας, με το οποίο χαρακτηρίσατε ψευδές το περιεχόμενο του βίντεο που ανήρτησα και προκάλεσε την προσβλητική για μένα παρέμβασή σας,
καθώς και να προβείτε σε όλες τις κατά νόμο ενέργειές σας, και σε αυτές που προβλέπονται στη σύμβασή σας με την εταιρία Facebook, για την αποκατάσταση της νομιμότητας και της αλήθειας αναφορικά με το περιεχόμενο του ως άνω βίντεο.
Σε περίπτωση που εσείς δεν συμμορφωθείτε με την παρούσα, θα επακολουθήσει η κατάθεση δικής μου εγκλήσεως και δικής μου αγωγής εναντίον σας.
Αθήνα, 27 Νοεμβρίου 2020
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών https://www.facebook.com/greg.petrakos/posts/3596692473710401

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications