Γιατί οι Κρητικοί φορούν μαύρα μαντίλια - Και πως μερικοί  Νεοέλληνες παρασύρουν τους άλλους

Συνεχεία για το πως 5-10 ελληνόφωνοι επιβάλουν τις ηλιθιότητες τους στους άλλους επειδή κάνουν φασαρία, και μιλάμε για 5-10 ελληνόφωνους μονο στην σελίδα μας facebook με ελληνικές σημαίες που παριστάνουν τους πατριώτες ενώ έχουν ίδια ψυχοσύνθεση με τους άλλους ελληνόφωνους αυτούς που ξέρετε ως κομμουνιστές , με την διάφορα ότι αυτοι ειναι και καλα πατριώτες και υπέρ της Ελλάδας .

Πως μερικοι ελληνόφωνοι σας ρίχνουν στο επίπεδο τους και στο τέλος σαν νικούν μετά το: Γιατί οι Κρητικοί φορούν μαύρα μαντίλια και έχουν τέτοια ενδυμασία?,και το οποιό είχε 311 likes, shares ( ευτυχώς που υπάρχουν ακομα σκεπτόμενοι έστω λίγοι ),εμφανίστηκαν 5-10 Νεοέλληνες στο σχετικό Post στο facebook και έλεγαν ενα σορό ηλιθιότητες και με ύβρεις, ήθελαν και στοιχειά για τα λεγόμενα μας και πήγες τύπου Βικιπαίδεια η από εγκάθετους ψευδό-γενετιστές, λες και είμαστε παπαγάλοι σαν αυτούς στο μυαλό και να αναπαράγουμε ότι γράφει Βικιπαίδεια η οποία ειναι μια μασονική σελίδα γεμάτη ψέματα σε επίμαχα θέματα, και λοιποί ψευδό-ειδικοι δικοί τους(!)...Με ύπουλο και δόλιο τρόπο προσπαθούσαν να σε ρίξουν στο επίπεδο τους , δηλαδή απο τα 1000 άτομα 10 άκρως μοχθηροί Νεοέλληνες προσπαθούν να σε μειώσουν,ακριβώς ότι κάνουν οι συμμορίτες... και δηλώνουν πως αυτοι ειναι οι απόγονοι αρχαίων όταν λένε τα ίδια και συμπεριφέρονται σαν τους συμμορίτες (!)

Μα αν ηταν να λέμε ότι λένε οι δήθεν ειδικοί θα είμαστε σαν τους κλασικούς νεοέλληνες που έχουν 10 χρόνια ίντερνετ και δεν ξέρουν τίποτα, εμείς δεν εχουμε λογική θα περιμένουμε δηθεν ειδικούς να μας πουν τι ισχύει? . Απλό παράδειγμα: δηλαδή επειδή ορδές νεοελλήνων νομιζουν ότι οι Γερμανοί ηταν Μογγόλοι επειδή ετσι τους έμαθαν, πρέπει να γίνω και εγω σαν αυτούς και να πιστεύω ηλιθιότητες που δεν εχουν καν στοιχειώδες λογική επειδή έτσι λένε όλοι? έτσι τους βρήκαμε στο ίντερνετ το 2015, καταρχήν ποιοι λένε οτι ηταν Μογγολοί αρχικά? οι κομμουνιστές! και ακολουθούν οι ορδες ανεγκέφαλων που θεωρούν ότι ειναι απόγονοι αρχαιων ενώ υιοθετούν ότι τους λένε οι πρώτοι, τι να τους κάνω τέτοιους Νεοέλληνες ακόμα και όταν δηλώνουν πατριώτες?

Δεύτερο: σε ότι λένε οι λεγόμενοι κομμουνιστες ισχύει το αντίθετο και καταρρίπτεται για πλάκα αν έχεις στοιχειώδες λογική πόσο δε στην εποχη του ίντερνετ , το πρόβλημα ειναι οι ορδές ηλίθιων που έχουν κανει δεδομένα ότι τους λενε οι πρώτοι σε σωρεία θεμάτων, ακόμη και σε αυτό που αν κοιτάξεις φώτο της εποχής βλεπεις ότι γνήσιοι Μογγολοί ηταν οι κομμουνιστες του Στάλιν και οχι οι κακοί Γερμανοί με ευρωπαϊκά καυκάσια χαρακτηριστικά, θα πάρω απο το χέρι το καθε γκοιμ που θελει να λέγεται και άνθρωπος και απόγονος αρχαίων να του δείξω στοιχειά οτι αυτα που νομίζει τόσα χρόνια ειναι ψέμα ακόμη και σε αυτο που μπορεί να δει ο καθένας ότι ειναι ψέμα? δηλαδή σε αλλα θέματα που δεν υπάρχουν τοσο φανερά στοιχειά οτι ειναι ψέματα τι θα γίνει? θα κάτσω να κάνω ανθρώπους τα γκοιμ όταν τα μισά αν οχι ολα από αυτά που λένε και πιστεύουν ειναι παραμυθία? δεν μπαίνεις καν στο κόπο να εξηγείς σε ηλίθιους τα αυτονόητα...

Και εδώ ο σκεπτόμενος θα σκεφτεί οτι για να λενε αυτοί ψέματα οτι ηταν Μογγολοί κάτι πολύ χειρότερο παίζεται πράγματι... Και έτσι πήγες παρακάτω όπως για να λενε για ρατσιστές αυτοί (οι συμμορίτες) κάτι δεν πάει καλά , πράγματι, οι αποκαλύψεις ήρθαν η μια μετά την άλλη, απο αληθινή ιστορια έως θέματα που αφορουν τους πάντες και την ίδια την ζωή σας στην Γη, έως και εξωγήινους, και δόθηκαν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα, και προχώρησες τόσο πολύ που όταν γύρισες πίσω διαπίστωσες ότι οι μάζες δεν έχουν ιδέα για τίποτα και ζουν στην κυριολεξία σε ένα Matrix (!) η άλλη έγραφε οι Ινδοευρωπαίοι ειναι μύθος (επειδή έτσι την είπαν οι συμμορίτες κλασικά) αλλα και επειδή οι αρχαίοι Έλληνες δεν έχουν σχέση με Ινδούς έλεγε (!) μυαλό αχιβάδας με πτυχία και μεταπτυχιακά! όταν δεν τους λένε ινδοευρωπαίους επειδή ήσαν Ινδοί αλλα επειδή το ευρωπαϊκό καυκάσιο γένος έφτανε μεχρι την Ινδία και στο Θιβέτ κάποτε , ο δε πρώτος Βούδας ήσαν Ευρωπαϊκού καυκάσιου γένους όλη η θρησκεία του Βουδισμού βασίζεται πάνω στο Ευρωπαϊκού καυκάσιου γένους και αυτοί εκεί στην αρχαία Ινδία έβγαλαν τον όρο aryan race στην Σανσκριτική που σημαίνει ευγενές γένος για το ευρωπαϊκού γένος.

Και υπεύθυνοι για το Matrix δεν ειναι μονο οι συμμορίτες μασόνοι ελληνόφωνοι κτλ που τους ανήκουν όλες οι "έγκυρες πήγες", αλλα και οι ορδές νεοελλήνων που ουδεμιά σχέση έχουν με τους αρχαίους τουλάχιστον το 50% στην Ελλαδα εχει λογική γκοιμ και τύπου άραβες, αυτοί παρασύρουν και τους άλλους στο επίπεδο τους , και μετα λένε είμαστε όλοι απόγονοι αρχαιων και ως στοιχειά παραθέτουν τι λενε ψευδό-γενετιστές και διάφοροι εγκάθετοι(!)μέχρι εκεί φτάνει η αντίληψη τους να σου λενε ως στοιχειά τι είπαν άλλοι, πόσο δε όταν οι άλλοι οι ειδικοί για αυτούς λένε ψέματα, αφου οι ιδιοι ειναι ανίκανοι να δουν τα στοιχειά μονοί τους , εγώ δεν βλέπω απο μόνος που δηλαδή ότι πολλοί Νεοέλληνες οχι άπλα δεν ανήκουν στο καυκάσιο γένος ούτε καν εκφυλισμένοι, αλλα και η ίδια η λογική που έχουν και η ψυχοσύνθεση τους ουδεμιά σχέση έχει με το ευρωπαϊκού καυκάσιο γένος και με τους αρχαίους, αλλιως δεν θα διάβαζε κανένας μαρξιστικές πήγες και όλοι θα ηταν μύστες και θα ερευνούσαν τα πάντα αντί λένε το θεωρίες συνωμοσία ουγκ! περα του γεγονότος οτι δεν θα υπήρχε καν εγκληματικότητα ... Η Γερμανική Κελτική παραδοσιακή μουσική ειναι παρόμοια με την Ποντιακή αλλά για ορδές νεοελλήνων πέρα βρέχει, πουλάνε και πνεύμα μερικα από αυτά ζωντανά :

Για την Γενοκτονία των Αρμενίων γράφει ένας ελληνόφωνος σημιτικής ράτσας "με καθαρό ελληνικό DNA " (έτσι λένε τα πανεπιστήμια τους οτι όλοι στην Ελλαδα ειναι απόγονοι αρχαιων) αλλό που ειναι σαν άραβας,αλλα για Νεοέλληνες αυτός ειναι Έλληνας απόγονος αρχαίων ,άντε να τους πεις τώρα τι ειναι οι γνήσιοι κομμουνιστές πίσω απο τα χρήσιμα ορκ τους, ενώ αυτοί νομιζουν ότι ειναι Έλληνες και δήθεν ιδεολογία ενώ βγάζουν μάτι μονο απο τον σημιτικό υποκριτικό τρόπο που γράφουν που οι μάζες θεωρούν ότι αυτή ειναι η γλωσσά των αρχαιων , και τόσα χρόνια διαβαζουν αυτούς για Έλληνες σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους,"Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα" ,αφού αν μπεις σε έγκυρες πήγες τους τέτοιου τύπου νομίζεις οτι είσαι στο Ισραήλ και πως αυτοι που διαβαζουν τέτοιες σελίδες ειναι ελληνόφωνοι Εβραίοι (!)επειδή έχουν την ίδια λογική και αντίληψη αυτοι που διαβαζουν τέτοιες σέλιδες, και ύστερα ξινίζουν τα μούτρα τους που λες ότι πολλοι Νεοέλληνες ειναι αραβικής ρατσας και έχουν σημιτική λογική , και ο όποιος Δραστηριοποιείται στον χώρο της αρθρογραφίας ενάντια στον αντισημιτισμό, τον αντισιωνισμό και σε θέματα που αφορούν στο Ισραήλ ρίχνοντας σκοτάδι και οχι φως σε άγνωστα γεγονότα της ιστορίας :

Τι δουλειά έχει αυτός εφόσον ειναι ενάντια στον αντισημιτισμό, τον αντισιωνισμό και σε θέματα που αφορούν στο Ισραήλ να γράφει για την Γενοκτονία των Αρμενίων και για γένος που δεν ανήκει? μασόνοι ηταν οι Αρμένιοι η της ρατσας του? φυσικά και οχι άρα?

Ο λόγος της Γενοκτονίας των Αρμενίων (και οχι μονο των Αρμενίων ) έχει σχέση με αυτό :

Δεν λέμε τίποτα άλλο γιατι και στο προηγούμενο Post που είπαμε μερικές ιστορικές αλήθειες που δεν έχει πει κανένας στην Ελλαδα (ούτε καν οι πατριωτικές σελίδες για τις μάζες τύπου makeloios pentostalagma κτλ ) οι ελληνόφωνοι έκαναν μείωση απήχησης στο facebook απότομα, δηλαδή δεν εμφανίζει τα Post σε πολλά άτομα μην τυχών και ξυπνήσουν από το Matrix οι μάζες όταν διαβαζουν Νεοέλληνες οι περισσότεροι και δίκες έγκυρες πήγες ...Οι κατρουλιδές οι ελληνόφωνοι!! τρεις και μια τους πάει ! φοβούνται μια σελίδα και ενα άτομο όταν οι άλλοι 1000 ειναι ηλίθιοι που αναπαράγουν τα ψέματα τους ! και που εξαφανίζουν ακόμη και βίντεο,γιατι βασίζονται πάνω στην εξαπάτηση των μαζών στα χρήσιμα γκοιμ που εχουν μαζέψει τύπου antifa στις έγκυρες πήγες τους να διαβάζουν μονο αυτές οι μάζες ώστε να τις κρατούν σε χαμηλό νοητικό επίπεδο, και σε ορδές νεοελλήνων που αναπαραγουν τα ψέματα τους στα πάντα όμως ως δεδομένα....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications