Γιατί οι Κρητικοί φορούν μαύρα μαντίλια και έχουν τέτοια ενδυμασία?
Γιατί οι Κρητικοί φορούν μαύρα μαντίλια και έχουν τέτοια ενδυμασία? δεν πάει το μυαλό σας!!!

Ο εικονιζόμενος δεν ειναι καν Κρητικός αλλα Γεωργιανός!. Το 961 ο Νικηφόρος Φωκάς απελευθερώνει το Ηράκλειο από τους Άραβες! η αλήθεια ειναι οτι η Κρήτη ειναι γεμάτο άραβες ψευδό-Έλληνες,κάτι που φαίνεται και στην εμφάνιση και στο χαρακτήρα του μέσου κρητικού! κάτι που έχουμε επισημάνει πολλές φόρες ενοχλώντας τους Κρητικούς που δεν αποδέχονται την σημιτική καταγωγή τους περίπου στο 70%! μήπως ειναι "ρατσιστές"? δεν ειναι τυχαίο που τα μεγαλύτερα ποσοστά κομμουνιστών ανα νομο ειναι στην Κρήτη. Βεβαία αραβικής ράτσας δεν ειναι μονο εκεί αλλα σε όλη την Ελλάδα ειδικά αυτοί με κομμουνιστικες αριστερές τάσεις,αλλα θα σταθούμε στην Κρήτη εδώ ο όρος ΣΥΡΙΖΟΝΗΣΙ δεν ειναι τυχαίως ούτε τα μεγάλα ποσοστά εγκληματικότητας,στο στρατο δε οι 8 στους 10 ηταν αγρίμια γραικύλοι και μεθύστακες που όλο φάσαριες προκαλουσάν , γιαυτό κάποιοι λενε οτι είτε θα βρεις κάλο κρητικό είτε γραικύλο μέση λύση δεν υπάρχει, μαντέψτε ποιοι ειναι οι αραβικής ράτσας .

Έχουμε πολλά στοιχειά στην πρόσφατη ιστορία και οχι μόνο, που το αποδεικνύουν ας δούμε μερικά :Στην γνώση "Μάχη της Κρήτης" όπως λένε , οι Κρητικοί υπερασπίστηκαν βρετανικές δυνάμεις που είχαν υπό κατοχή την Κρήτη και οχι την Ελλάδα! και μάλιστα καυχιούνται που ηταν το μόνο μέρος που πολέμησαν υπέρ βρετανικών δυνάμεων, κατά παράβαση κάθε δίκαιου πόλεμου ολόκληρα χωριά κατάσφαζαν Γερμανούς όταν δεν είχαν καμιά δουλειά με τον πολεμο Βρετανίας Γερμανίας! και μετά το έπαιζαν αθώοι χωριάτες! κλασική υποκρισία κομμουνιστών που κακός θεωρούνται "Έλληνες" .

ΣΑΔΙΣΤΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΛΗΣΤΑΙ! Αγγλικά κτήνη βασανίζουν Γερμανούς στρατιώτες και ενεργούν βανδαλισμούς επι πτωμάτων!! έγραφε η Βραδυνή της εποχής! αυτα έκαναν οι κήρυκες τους ψεύδους και της υποκρισίας παρέα με τους Αγγλο-μασονους!! μάλιστα όποιος λέει τα πράγματα αντικειμενικά ως έχουν ειναι φασίστας ναζιστής, και με αυτό το τρόπο ασκούν ψυχολογική βία, το σωστό για αυτούς ειναι να έχεις υιοθετήσει τα ψευδή τους ως δεδομένα πέρα κάθε λογικής, αλλιώς ειναι φασίστας ως κάτι το κακό! η μήπως ηταν "ναζιστική" η Βραδυνή? ικανοί ειναι να το πουν και αυτο! άσχετα που οι Γερμανοί δεν έκαναν προπαγάνδα πότε αυτό το χαρακτηριστικό ειναι σημιτικών φύλων .

Απόγονοι αρχαιων λοιπόν όλοι στην Κρήτη όταν οι αρχαίοι σεβόντουσαν και τους νεκρούς, που μόλις το 1913 ενσωματώνεται στην Ελλάδα και το 40 ήσαν Βρετανικό νησί και νομιζουν ότι πολέμησαν-έσφαζαν σαν τέρατα χωρίς καν να ειναι στρατιώτες δήθεν για την Ελλάδα τους "κακούς ναζι", για λογαριασμό Βρετανίας για να μην αφήσουν πέρασμα προς τα πετρέλαια της Αφρικής, και μετά το έπαιζαν αθώοι χωριάτες ποιος έχασε το δίκαιό για να το βρουν οι Κρητηκαροι γραικύλοι? η Βρετανία είχε υπό κατοχή την Κρήτη χάρτες του 40 την δείχνουν με βρετανικές σημαίες και οχι Ελληνικές άλλα δήθεν κατακτητές ηταν οι "κακοί ναζι", επίσης η Βρετανία είχε υπό κατοχή και την Κύπρο και επι 100 χρονιά έσφαζαν καυκάσιους παρέα με τους εκεί κομμουνιστές, μέχρι που έβαλαν την Τουρκιά να κάνει εισβολή να ξεμπερδεύουν μια και καλή με τους καυκάσιους "φασίστες" .. Αυτά ειναι πυρηνική φυσική για δογματικούς Νεοέλληνες ..Και όταν οι Βρετανοί είδαν τα σκούρα παράτησαν τους γραικύλους χρησίμους αγριανθρώπους , (οπως σωστά έλεγαν οι κακοί ναζι ακόμη και σήμερα έτσι ειναι πολλοι κρητικοί μεθύστακες και άξεστοι γραικύλοι) και την κοπάνησαν προς Αφρική ...

Και θα υποστηρίζω αυτα τα κτήνη και να θεωρώ όλους τους Κρητικούς Έλληνες απόγονους αρχαίων? τι λέτε ρε Νεοέλληνες? . Ακόμα και ένας που κανει βιντεο στο youdupe βγάζει μάτι οτι ειναι αραβικής ράτσας ,οχι μονο δεν πιάνουν τα χεριά του σε τίποτα (άλλο σημιτικό χαρακτηριστικο γιαυτό και δεν έχουν κανέναν εφευρέτη),αλλα μιλάει όπως μιλάνε οι άραβες, δηλαδή πολύ γρήγορα, ένας που δεν θα ξέρει ελληνικά δηλαδή δεν θα μπορεί να καταλάβει αν μιλάει αραβικά η Ελληνικά, μεταξύ άλλον ως σημιτική ράτσα που ειναι εχει τρελή προώθηση από ομοίους του και απο το youdupe..

Όταν η Ευρώπη σώθηκε την πρώτη φορά από τις ορδές Αράβων (δεύτερη δεν έχει)
Την άνοιξη του 718 κατέφτασαν στην Προποντίδα Θάλασσα του Μαρμαρά δύο νέοι αραβικοί στόλοι από την Αίγυπτο. Το πλήρωμα, όμως, των στόλων αυτών αποτελείτο στην πλειοψηφία του από χριστιανούς, που αυτομόλησαν στους Βυζαντινούς και με τις πληροφορίες που έδωσαν, ο Λέων κατόρθωσε να κάψει τα αραβικά πλοία.

Από τα ιστορικά στοιχειά φαίνεται ότι απο ανατολική Ευρώπη είχαν φτάσει μέχρι τον Καύκασο και στην σημερινή Βουλγαρία Αλβανία και φυσικά και Ελλάδα , και απο δυτική απο Μαρόκο πέρασαν απο Ισπανία και έφτασαν στην Γαλλία και Βρέτανια οπού το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού έχει και σημιτικό Haplogroups E1b1b1b2a E-M123 και E-M34 . Γιατί δεν προχώρησαν προς σημερινή Γερμανία Νορβηγία και την άλλη μεριά προς Ουκρανία Ρουμανία ? προφανώς γιατί δεν ήταν συνηθισμένοι στο κρύο και το ψύχος. Φορούσαν ρούχα για ζεστά κλίματα και είχαν λεπτές σκηνές.

Έτσι έχουμε την αραβική κληρονομιά εκτός τους Άραβες έχετε δει αγάλματα αρχαιων να φοράνε μαντίλια και κελεμπίες ?: μαύρα μαντίλια και ενδυμασία! και στην Κρήτη και στην Γεωργία, με την διάφορα οτι στην Γεωργία αν και έχουν γράμματα που μοιάζουν με τα αραβικά, έχουν ακόμα μουσική και διάλεκτο κάτι αναμεσα σε ποντιακή Κελτική και αρχαία Ελληνική! Το Μάιο του 1917 πραγματοποιήθηκε στην Τιφλίδα η Εθνική Συνέλευση των Ελλήνων της Υπερκαυκασίας , που βρέθηκαν εκεί Έλληνες? μύθος η "ινδοευρωπαϊκές φυλή" σύμφωνα με τους κήρυκες του ψεύδους, η Αρμενία η Γεωργία και γενικα ο Καυκάσος στην ουσία ειναι όπως η Ελλάδα με την διάφορα ότι εκεί πολέμησαν μαζί με την Ναζιστική Γερμανία την κομμουνιστική "πανούκλα"και τους απόγονους Αράβων που έγιναν κομμουνιστές και οχι το αντίθετο όπως έγινε στην Ελλάδα.

Η Γεωργιανή Λεγεώνα ήταν στρατιωτικός σχηματισμός της ναζιστικής Γερμανίας κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου αποτελούμενος από Γεωργιανούς...Ορισμένα τμήματα της Γεωργιανής Λεγεώνας ηταν υπό τον επιχειρησιακό έλεγχο της Waffen SS στόχος της ήταν η αποκατάσταση της ανεξαρτησίας της Γεωργίας από τη Σοβιετική Ένωση. Τελικά δεν ελευθερώθηκε απο τους μπολσεβίκικους, που συνέχισαν την γενοκτονία σε όλη την ευρύτερη περιοχή του Καυκάσου και οχι μόνο, το 1991 η Γεωργία αποσχίσθηκε από την ΕΣΣΔ . Και τις αρρωστημένες αντιλήψεις σας πολλοι Νεοέλληνες προφανώς σημιτικής ρατσας δήλαλη άραβες άλλου,γιατί δεν έχει μονο η Κρήτη ελληνόφωνους αραβικής ράτσας, αν πάτε μια βόλτα στο ΚΚΕ θα βρείτε πολλούς Νεοέλληνες αραβικής φυλής δήθεν ιδεολογία.Στο παρακάτω βίντεο (Γεώργια) ποιος ειναι ο πιο ύποπτος ως αραβικής ράτσας ? μπορείτε να τον βρείτε ?

Σας θυμίζει κατι η μουσική σε αυτά το βίντεο? μήπως έμοιαζε με την κελτική την παραδοσιακή ελληνική και την Ποντική? περασμένα μεγαλεία και εκεί στην Αρμένια οι συμμορίτες έχουν σπείρα την παρακμή και τον εκφυλισμό στα πάντα, από το 2010 τα βίντεο, η συγκεκριμένη αντί να έχει πάνω άπο 1 εκατομμύριο fun έχει ελάχιστους, το ίδιο γίνεται σε όλη την Ευρώπη με αλλες τραγουδίστριες, αφού εκφύλισαν και την παραδοσιακή μουσική, ξεχάστε τις παλιές καλές εποχές με τα πανηγύρια και στην Ελλάδα επειδή είχατε την εντύπωση 80 χρόνια τώρα ότι οι λεγόμενοι κομμουνιστες ειναι δήθεν ιδεολογία ενώ στην πλειοψηφία τους ειναι διάφορες σημιτικές φυλές και μαντέψτε τι γένος έσφαζαν και στην Ελλάδα (1940-1950) επιλεκτικά ως ναζι φασίστες ΥΓ: είτε αποδειχθείτε την αλήθεια είτε κάντε το κορόιδο κάποιοι Κρητικοί γιατί Κρητικός ευρωπαϊκού γένους όμως μεγάλος σε ηλικία επιβεβαίωσε την κτηνωδίες σας στην πρόσφατη ιστορια και που έχετε καλύψει με ψέματα, ότι πράγματι κρητικοί κομμουνιστες έσφαζαν Γερμανούς ύπουλα ως τέρατα ακόμη και μετα την κατάληψη της Κρήτης και μετα το έπαιζαν αθώοι χωριάτες, και οι αμόρφωτοι χωριάτες που δεν ειχαν ιδέα ποιος ήσαν ο αληθινός εχθρός αντί να εκτελέσουν οι ίδιοι αυτά τα σημιτικά κτήνη τους κάλυπταν να πως έφτασε ο κόσμος σήμερα σε αυτό το χάλι..

Update 2 : Επειδή μας τα έκαναν τσουρέκια κάτι Κρητικοί και ισχυρίζονται οτι ειναι όλοι απόγονοι αρχαιων στην Κρήτη..και επειδή έπεσε σύρμα στους ελληνόφωνους(ένας ελληνόφωνος με "κάθαρο ελληνικο DNA" δηλαδή το έβαλε κάπου αυτο για να ενημερωθούν οι άλλοι συμμορητές έτσι δρουν κάτω απο την μύτη σας, και στα προφίλ έχουν ακομα και ελληνικές σημαίες και το παίζουν πατριώτες μερικοι εξ αυτών ), επειδή αναφέραμε αληθινή ιστορία και τι κάνουν Κρητίκαροι κομμουνιστες σημερα και με φώτο που έχουν βάλει ιδιοι σε επίσημη σελίδα τους facebook το 2019, (αυτοί που οι άλλοι τους θεωρούν για απόγονους αρχαίων) αφαιρέθηκε ένα επίμαχο κομμάτι..διότι ηδη εχουν βλάψει την σελιδα αυτή για αυτο το λόγο απο το 2016 , και επίσης δεν εχει νόημα να λες τα αυτονόητα πλέον

Δεν θα κάτσουμε να μάθουμε αληθινή ιστορια σε Νεοέλληνες αν ηταν έξυπνοι και μη δογματικοί θα την ειχαν βρει μονοί τους, όπως την βρήκαμε εμείς μόλις σε 1-2 χρονιά το 2015 που ασχοληθήκαμε τι είχε γίνει ιστορικά και γιατί η Ελλαδα ειναι γεμάτη αγρίμια χωρίς ηθικούς φραγμούς που ουδεμιά σχέση έχουν με το ευγενές γένος, δηλαδή πολλοι δεν ειναι άπλα κατώτεροι νοητικά που λες οκ δεν πειράζει τουλάχιστον ειναι άκακοι , αλλα ειναι και αδίσταχτα αγρίμια πολλοι εξ αυτών και εγκληματικά στοιχειά που πανε την κοινωνία στο πάτο μονο με το να υπάρχουν μέσα σε αυτήν και εκφυλίζουν τα πάντα . Πολλοί Νεοέλληνες ενώ τους εχουν φλομώσει απο τα σχολεια ακομα με ψέματα και ηλιθιότητες, και όλες οι έγκυρες πήγες(που τυχαια ειναι μαρξιστικές ) αυτό κάνουν, και τελικα αναπαραγουν ως δεδομένα αυτα τα ψέματα επειδή έτσι λενε όλοι , μόλις βρεθεί κάποιος να πει αληθειες που δεν τους ειπε κανένας θα πέσουν να τον φάνε οτι γίνεται στο πείραμα με τις μαϊμούδες, κατα τα αλλα όλοι απόγονοι αρχαίων ενώ συμπεριφερονται σαν μαϊμούδες πολλοι Νεοέλληνες στην Ελλάδα ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications