Γέννησε η Τζένη Μπαλατσινού -  Άλλος ένας εκκολαπτόμενος  ελληνόφωνος  προστέθηκε στην Ελλάδα

Στον κόσμο έφερε πριν από λίγη ώρα ένα υγιέστατο μωράκι η Τζένη Μπαλατσινού, που έκανε τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια έναν ευτυχισμένο πατέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στην επιφάνεια, η αγαπημένη παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι …. ανήμερα τα Χριστούγεννα, κάνοντας τον Βασίλη Κικίλια έναν πολύ ευτυχισμένο πατέρα!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όλα κύλησαν ομαλά με τον τοκετό και πλέον μαμά και γιος ξεκουράζονται.

Όταν δεν ξέρεις : Ουγκ! ελληνόφωνος ? άκαρδε κακέ τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα, κάνεις προπαγάνδα , και τι σχέση έχει ένα αθώο παιδί με τον πάτερα του, αν έχει "ελληνική παιδεία " και "σωστές αρχές" θα γίνει ένας σωστός Έλληνας και πατριώτης (!)

Όταν ξέρεις 5 πράγματα πάνω από αυτά που ξέρουν οι μάζες για τον απλό λόγο ότι έχουν άγνοια επειδή έχουν ηλίθια λογική που τους έχουν διδάξει ακριβώς για να μην ξέρουν τίποτα η πλάκα ειναι οτι λενε και για ελληνική παιδεία όταν τα πάντα ειναι μασονικά: Άλλος ένας εκκολαπτόμενος ελληνόφωνος προστέθηκε στην Ελλάδα λοιπόν εκ του Γιαχβέ προερχόμενος σαν τον πάτερα του, αν ηταν κορίτσι ίσως να μην ηταν απο το κακό γιατι θα έπαιρνε από την μάνα του γονίδια , αλλα τωρα που ειναι αγόρι στάνταρ προέρχεται από το κακό αν κρίνεις από τον πάτερα του.

Πρόσφατα κατέβασαν βιντεο γνωστού ερευνητή ο οποιος άπλα ανέφερε πολύ παλιές μελέτες περί DNA Ρώσων, ουπς άγγιξε κατα λάθος θέμα που οι κακοί ναζι ήσαν πιο μπροστά απο σημερα πριν 80 χρονιά, και που ενοχλεί τους ελληνόφωνους για ευνοήτους λογούς ώστε οι μάζες να έχουν άγνοια ώστε να νομιζουν οτι όλοι ειναι ιδιοι και ίσοι και για να βάζουν τα αυγά τους στις κόρες τους , ειναι οι ιδιοι που καυχιούνται για επιστήμη και για δήθεν ειδικούς και δεν υπάρχει ούτε επιστήμη ούτε ειδικοί γενετιστές για τον απλο λόγο οτι οποιος ψάξει τι γίνεται τον εξαφανίζουν ακόμη και με δολοφονία του,και ετσι αυτα που ηξεραν πριν 80 χρονιά οι "κακοί" σημερα δεν τα ξέρει κανένας και νομιζουν άπλα οτι ηταν κακοί ρατσιστές χωρις λόγο και αίτια αυτοί που ηταν 100 χρονιά μπροστά σε όλα .

Άλλη παράμετρος:Την ώρα που έχουν 10 χρονιά οικονομική κρίση ώστε να μην έχουν λεφτά οι περισσότεροι και να έχουν μονο αυτοί , ώστε να πηγαίνουν με αυτούς και να κάνουν παιδιά οι γυναίκες (που δεν εχουν ιδέα για τίποτα στο μεταξύ), για να αναπαράγουν την ράτσα τους , κουβαλούν και extra μετανάστες, και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν τόσα χρονιά κανένας δεν έχει καταλάβει το μυστικιστικό κομμάτι της υπόθεσης , ενώ αυτοί δρουν επι σκοπού στα πάντα, οι μάζες άπλα τα βλέπουν όλα επιφανειακά...Λογική Νεοέλληνα : ουγκ ουγκ! πολύξερης θεωρίες συνωμοσίας ειναι αυτά ουγκ! εγώ ειμαι πολύξερης η εσύ είσαι ηλίθιος και δεν ξέρεις ούτε τα αυτονόητα? και που είσαι ακόμα τι έχει να γίνει όταν αυγατίσουν οι μετανάστες με τις κόρες σας , όταν μέχρι πριν μερικά χρονιά αυγάτιζαν μονο οι ντόπιοι ελληνόφωνοι και εκαναν το σημερινό μπάχαλο.

Ξέρει κανένας έξυπνος και μορφωμένος με πτυχία η κανένας ψευδό-γενετιστής "ειδικός" κάνενας πρύτανης και καθηγητής τι ακριβώς εννοούν εδω οι ελληνόφωνοι με το αυγό του φιδιού εφόσον ειναι όλα θεωρίες συνωμοσίας αυτή η φράση τι ειναι λοιπόν? δημοκρατικά πάντα ! και αυτο θεωρίες συνωμοσίας ενώ ειναι μπροστά σας?πως γίνεται να ξέρει τι εννοούν χωρίς πτυχία ένας "αμόρφωτος" και δεν ξερουν οι δήθεν ειδικοί? φυσικά οι μάζες δεν έχουν ιδέα τι εννοούν οι ελληνόφωνοι, και για να μην προτρέχουν κάποιοι έξυπνοι και πουν εξυπνάδες, ισχύει το αντίθετο από αυτά που λένε οι ελληνόφωνοι..όπως έκαναν από την αρχαιότητα που βάφτισαν όλα τα αλλά δαιμονικά και παγανιστικά, άπαξ που σημαίνει οτι αυτοι βαζουν το αυγό του φιδιού στις κόρες σας! μικρή βοήθεια: αυτό που λενε ελληνόφωνοι ιουδαϊκής ράτσας εδώ και λοιπά χρήσιμα γκοιμ τους τύπου αριστεροί κομμουνιστές antifa και λοιποι ελληνόφωνοι τυπου Κικίλια, έχει σχέση με γενετική και το πνεύμα (!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications