Μεταθανάτια εμπειρία: Με 27 μαχαιριές επέζησε και διαβεβαιώνει ότι μίλησε με τον Φύλακα άγγελο του

27 μαχαιρώματα και 9 ώρες σε αναμονή για βοήθεια. Οι γιατροί δεν καταλαβαίνουν πώς επέζησε το θύμα, ο ίδιος πιστεύει ότι σώθηκε από τον φύλακα άγγελο του. Το απόγευμα της 24ης Σεπτεμβρίου του 2005, ένας άντρας με το όνομα Brian. Πήγαινε σπίτι από τη δουλειά με τη μοτοσικλέτα του Harley. Ο ιμάντας που δίνει κίνηση στο τροχό έσπασε ξαφνικά και σταμάτησε για να ελέγξει τη ζημιά.

Απογοητευμένος ο Brian ηταν έτοιμος να καλέσει τη φίλη του και να της ζητήσει να φέρει έναν ιμάντα ανταλλακτικό από το σπίτι και μερικά εργαλεία για να διορθώσει την ζημιά επι τόπου. Ωστόσο, δεν πρόλαβε να την καλέσει. Ξαφνικά είδε έξι επιθετικούς Ισπανόφωνους να τον πλησιάζουν, ένας από τους οποίους κρατούσε ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ. Του φώναζαν «Θα πεθάνεις», και έπειτα άρχισαν να τον χτυπούν.

Ο Brian δεν είχε όπλα μαζί του και προσπάθησε να αντισταθεί, μέχρι που του επιτέθηκαν με ένα μαχαίρι. Το τελευταίο πράγμα θυμάται ήταν πώς χτυπήθηκε αρχικά στο στομάχι και μετά τον κτύπησαν με το ρόπαλο στο κεφάλι. "Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι: Στέκομαι σε μια παραλία στον Παναμά, όπου έκανα θαλάσσια σπορ όταν ήμουν στο στρατό. Φαινόταν πολύ διαφορετικό, αλλά ήξερα ότι ήμουν εκεί. Ήταν πολύ ρεαλιστικό και παράξενο.Δεν κατάλαβα, πώς βρέθηκα εκεί ", είπε αργότερα ..

"Τα δέντρα φαινόντουσαν πολύ παλιά, σαν να ήταν εκεί εδώ και χιλιετίες. Ένα κορίτσι 12 ετών περίπου στάθηκε μπροστά μου και με κοίταξε χαμογελαστό. Ήταν ξυπόλυτο". Κοίταξε τα μάτια της, τα οποία ήταν πράσινα - τα πιο πράσινα μάτια που είχε δει ποτέ μου. Ήταν μεσημέρι ο ωκεανός, ο ήλιος, τα πουλιά και ο άνεμος φαινόταν τόσο πραγματικά. «Πρέπει να πάω», είπε στο κορίτσι, αν και δεν ήξερα τι εννοούσε. - Όταν γυρίσεις πίσω, θα δεις και θα νιώσεις , είπε η κοπέλα. - Ποια είσαι? Την ρώτησε σταματώντας την - Είμαι ο φύλακας άγγελος σου. Παρακαλώ κάτσε να μιλήσουμε, - είπε η κοπέλα, και κάθισα. - Πού είμαι? - Στον παράδεισο ξέρω ότι σου άρεσε αυτό το μέρος, έτσι είμαστε εδώ. - Είμαι νεκρός? Ναι, αλλά δεν μπορείς να μείνεις εδώ. Πρέπει να επιστρέψεις.

Σύμφωνα με τον Brian, μετά από αυτό άκουσε φωνές. Αναγνώρισε αυτές τις φωνές, η μια ανήκε σε έναν φίλο του από το γυμνάσιο, ο οποίος είχε πεθάνει νωρίτερα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η άλλη φωνή ανήκε στον μεγαλύτερο αδερφό του, τον οποίο δεν είχε δει ποτέ κατά τη διάρκεια της ζωής του. Δεν μπορούσε να δει αυτούς τους ανθρώπους, αλλά άκουσε τις φωνές τους.

- Γιατί δεν μπορώ να μείνω; Είναι όμορφα εδώ », είπε στο κορίτσι. - Δεν είναι η ώρα σου. Έχεις πολλά να κάνεις. - Τι? .Αν σου πω δεν θα είναι τόσο διασκεδαστικό. Μπορείς να μείνεις εδώ για λίγο, αλλά πρέπει να επιστρέψεις όταν έρθει η ώρα να φύγεις, θα σας ενημερώσω, είπε η κοπέλα. Ξαφνικά μετα από λίγο το μέρος έγινε σκοτεινό. Το κορίτσι πήγε κοντά και στάθηκε μπροστά του. «Ήρθε η ώρα να επιστρέψεις», είπε.

Λίγο αργότερα, ξύπνησε στο σώμα του και ένιωσε αφόρητο πόνο. Βρισκόταν σε ένα νοσοκομείο και τα μέλη της οικογένειάς του στέκονταν γύρω του. Μια νοσοκόμα του είπε ότι είχε μαχαιρωθεί 27 φορές κυρίως στο στομάχι. Υπήρξαν και στο λαιμό του και έχασε πολύ αίμα που ακόμη και οι γιατροί δεν κατάλαβαν γιατί επέζησε.

«Πέθανα, αλλά κατάφερα να επιστρέψω. Μου είπαν ότι βρέθηκα από μια γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της νωρίς το πρωί. Είδε ίχνη αίματος που οδηγούσαν σε ένα κάδο και μετά με βρήκε ξαπλωμένο σε μια λίμνη αίματος», . "Μου επιτέθηκαν στις 21.00 και με βρήκαν στις 6 το πρωί μετά από 9 ώρες." Σύμφωνα με τους γιατρούς, όταν τον βρήκαν, ο σφυγμός του δεν ήταν αισθητός και υπήρχε πολύ λίγο αίμα στο σώμα του.

Ωστόσο, ανέκτησε τις αισθήσεις του όταν τον βγήκε η γυναικά και κατάφερε να δώσει το όνομά του και τον αριθμό τηλεφώνου της μητέρας του .Η ιστορία του έχει δημοσιευτεί σε ιστότοπο για τη συλλογή και τη μελέτη εμπειριών κοντά στο θάνατο www.nderf.org...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications