To Chupacabra εμφανίστηκε στην Ρωσία και σκότωσε κοτόπουλα και κουνέλια, αφήνοντας μικροσκοπικές τρύπες

Ένα άγνωστο πλάσμα επιτέθηκε σε τέσσερα αγροκτήματα στο χωριό Alekseevsky στο Mari El στην Ρωσία. Επιτέθηκε σε κοτόπουλα και κουνέλια, σκοτώνοντας αρκετές δεκάδες ζώα αφήνοντας μόνο μικροσκοπικές τρύπες στο λαιμό τους.

Για πολύ καιρό από τις ρωσικές περιοχές δεν υπήρχαν νέα για την επίθεση παράξενων πλασμάτων σε ζώα. Πιο συγκεκριμένα, τέτοια περιστατικά συμβαίνουν τακτικά, αλλά κατά κανόνα δεν ειναι από το γνωστό «Chupacabra» αλλα από σκυλιά, αλεπούδες, κουνάβια ή άλλους τοπικούς θηρευτές. Ωστόσο, ένα πρόσφατο περιστατικό που φαίνεται να ειναι από το Chupacabra τρόμαξε ολόκληρο το χωριό Alekseevsky. Στα τέλη Νοεμβρίου του 2020, η τοπική εφημερίδα Vestnik Rayona αναφέρεται σε αυτό .

Οι δημοσιογράφοι ανακάλυψαν ότι τουλάχιστον τέσσερα σπίτια υπέστησαν ζημιές από την επίθεση ενός άγνωστου αρπακτικού, στην οποία δεκάδες κοτόπουλα και κουνέλια σκοτώθηκαν με ασυνήθιστο τρόπο. Τα νεκρά ζώα δεν ηταν φαγωμένα, δηλαδή φαινόταν εντελώς άθικτα και οι μόνες πληγές στο σώμα τους ηταν δύο μικρές τρύπες στο λαιμό τους.

«Σαν σημάδια δαγκωμάτων βαμπίρ», γράφουν οι δημοσιογράφοι.

Σύμφωνα με έναν από τους χωρικούς, τα κουνέλια του ηταν σε ένα κλειστό κλουβί στην αυλή του σπιτιού του. Από τη μία πλευρά, το κλουβί ηταν εντελώς κλειστό με μια πόρτα με συρτή και από την άλλη με πλέγμα. Το αρπακτικό κατάφερε να διεισδύσει μέσα στο κλουβί και να σκοτώσει τα κουνέλια σαν να άνοιξε την πόρτα.

Υπήρχαν 15 κουνέλια στο κλουβί, εκ των οποίων 4 ήταν μικρά, 13 κουνέλια σκοτώθηκαν . Όλα είχαν τρύπες στο λαιμό. Όταν ο ιδιοκτήτης βρήκε τα κουνέλια, ήταν ξαπλωμένα σε λίμνες αίματος που έβγαινε από τις τρύπες. Ο άντρας βρήκε δύο κουνέλια ζωντανά, αλλά πολύ φοβισμένα. "Είναι καλό που την προηγούμενη μέρα, μετέφερα μερικά από τα κουνέλια στον αχυρώνα, όσα ηταν εκεί παρέμειναν ασφαλή. Το αρπακτικό προσπάθησε να πάει και και εκεί. Αυτό αποδεικνύεται από τα σημάδια νυχιών στην κάτω δεξιά γωνία της πόρτας", δήλωσε το θύμα στους δημοσιογράφους. Δεν ήταν δυνατή η αναγνώριση του επιθετικού αρπακτικού, στην περιοχή υπήρχε πολύ λίγο χιόνι και δεν βρέθηκαν ίχνη από το πλάσμα. Μερικοί από τους ντόπιους κατηγορούν το Chupacabra ως υπεύθυνο της επίθεσης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications