Κούβελας Για Εμβόλια Και LOCKDOWN: Είναι «Παγκόσμιο Πείραμα» (Vid)

«Δεν ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ οι εταιρείες – Έχουν αποποιηθεί την ευθύνη για τυχόν ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ των εμβολίων. Πληρώνονται από κρατικούς πόρους με λεφτά φορολογουμένων».

«Έχουν αποποιηθεί των ευθυνών τους από τυχόν παρενέργειες οι εταιρείες που παράγουν τα εμβόλια για τον covid, με σύμφωνη γνώμη των κυβερνήσεων των κρατών», υποστήριξε μιλώντας στα «ΓΕΓΟΝΟΤΑ της Θεσσαλίας τηλεόρασης» ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας, κάνοντας λόγο για «παγκόσμιο πείραμα».

«Για την συγκεκριμένη έρευνα για το συγκεκριμένο εμβόλιο, κάτι που το έχει πει και ο κ. Μόσιαλος, 90% των χρημάτων που δόθηκαν είναι από κρατικούς πόρους, άρα λοιπόν, επί της ουσίας οι εταιρείες δεν έχουν ρισκάρει τίποτα για την παραγωγή του εμβολίου το προπλήρωσαν οι κυβερνήσεις με λεφτά των φορολογουμένων», συμπλήρωσε, όταν έγινε αναφορά πως οι μεγάλο-εταιρείες κάνουν προσφορά στην ανθρωπότητα.

Επιπλέον αναρωτήθηκε γιατί οι κυβερνήσεις δεν έκαναν μαζικές παραγγελίες και για το φάρμακο των μονοκλωνικών αντισωμάτων (που χορηγήθηκε και στον Τραμπ) και αποδεδειγμένα έχουν θεραπευτική ισχύ για τους ασθενείς με κορωνοϊό, καθώς έχουν προτεραιότητα αυτοί που είναι άρρωστοι τώρα και το εμβόλιο δεν θα τους θεραπεύσει.

«Δεν ξέρουμε αν προστατεύει ή μειώνει και την βαρύτητα αν προσβληθούμε. Μιλάμε για δεδομένα που δεν είναι γνωστά στους επιστημονικούς φορείς, ούτε καν στους ρυθμιστικούς», είπε για το εμβόλιο.

«Όταν κάνεις το εμβόλιο, επειδή παίρνεις μια δόση του ιού, μπορείς να γίνεις μεταδοτικός προς τους άλλους», είπε η δημοσιογράφος (13.18 του βίντεο), με τον κ. Κούβελα να σχολιάζει: «Αυτό το δήλωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της Pfizer. Δεν το ξέρουμε, μπορεί όχι, μπορεί ναι. Δεν είναι κάτι που έχει μελετηθεί. Μπορεί δηλαδή να εμβολιαστούμε όλοι και η επιδημία να συνεχίσει να κυκλοφορεί».

«Θα ήθελα να υπάρχει μία πιστοποιημένη επιτροπή ειδικών, την οποία θα εμπιστευόμαστε και αποφασίζει με διαφάνεια», είπε για εκείνους που αποφασίζουν μέχρι στιγμής.

Στο 15.40, ερωτηθείς για το «διαβατήριο COVID» και το ότι κάποιοι ζητούν απαραίτητα το εμβόλιο, όπως αεροπορικές εταιρείες, δήλωσε: «Δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως αυτό είναι νόμιμο. Εγώ δεν φοβάμαι τον κορωνοϊό, γιατί τον έχω περάσει ή έχω εμβολιαστεί. Φοβάμαι το AIDS. Θα μπορούσα να απαιτήσω να έχουν τέτοιο διαβατήριο και οι φορείς του AIDS ή να τους βάλουμε μία σφραγίδα στο μέτωπο. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Δεν γίνεται να αξιολογείς τους ανθρώπους με βάση τα προσωπικά τους δεδομένα. Αυτό συνιστά αλλοίωση των ελευθεριών».

Δείτε από το 16.34, ενώ στο 25.17 γίνεται λόγος για το «παγκόσμιο πείραμα»:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications