90χρονη η πρώτη γυναίκα που εμβολιάστηκε στη Βρετανία που ούτως η άλλος θα πεθάνει σε 5-10 χρονιά (!)

Από "φυσικά αίτια" όποτε το εμβόλιο της Pfizer ειναι ασφαλές (!) με τις δεκάδες άπατες και στο ιστορικό της και τις μηνύσεις άλλα θέλει να σώσει εσένα(?) η λογική λεει όταν κάποιος ειναι απατεώνας θα παραμένει απατεώνας, επίσης η λογική λέει ότι αυτό το Post παρακάτω (όπως πολλά άλλα) από την έγκυρη πηγή τους ονόματι www.news247.gr , απευθύνεται είτε σε παιδιά 5 χρόνων είτε σε διανοητικά ανάπηρους, πως γίνεται αυτή η έγκυρη πηγή τους που θρύβει απο μαρξιστικές ηλιθιότητες προπαγάνδες και σημιτικές συναρτήσεις να ειναι στην πρώτη θέση στην Ελλάδα και στο 45 στην Alexa?

Εδώ τρεις εξηγήσεις υπάρχουν : είτε μεγαλη μερίδα του ελληνόφωνου πληθυσμού ειναι εντελώς ηλίθιοι με πτυχία (που αν ηταν σωστά τα σχολεια μονο 1 στους 100 θα είχε πτυχίο) είτε αυτοί που την υποστηρίζουν ειναι ελληνόφωνοι απο φυλές του Γιαχβέ (τύπου αριστεροί κομμουνιστές) που αλληλοϋποστηρίζονται και προωθούν την προπαγάνδα στους πάντες και κατα συνεπεία και οτι βαζουν οι έγκυρες πήγες τους, και τέλος είτε μια μείξη και των δυο πρώτων παραγόντων, ότι δηλαδή μεγαλη μερίδα του ελληνόφωνου πληθυσμού νοητικά δεν εχει διάφορα απο παιδιά 15 χρόνων ασχετα ποσα πτυχία έχουν, και πως έχουν μεινει οι έξυπνοι με την κακή έννοια δηλαδή οι ύπουλες φυλές τους Γιαχβέ οχι οτι θα κάνουν εφευρέσεις, εξάλλου αυτός ειναι ο αρχικός σκοπός τους να μείνουν μονο αυτοί "έξυπνοι" γιαυτό έκαναν γενοκτονίες σε όλη την Ευρώπη του Ευρωπαϊκού γένους και αμέσως μετα αιμομιξίες με κατώτερες ράτσες.

Κορονοϊός: Ημέρα ελπίδας - Μια 90χρονη η πρώτη γυναίκα που εμβολιάστηκε στη Βρετανία...Ελπίδες γεννιούνται για όλο τον πλανήτη με την έναρξη των εμβολιασμών σήμερα στη Μεγάλη Βρετανία - Ξεκίνησαν και επίσημα οι πρώτες χορηγήσεις του εμβολίου των Pfizer/BioNTech. Προτεραιότητα σε υγειονομικούς και ηλικιωμένους.

Τα πλάνα της 90χρονης Margaret Keenan μαζί με τη νοσοκόμα May Parsons κάνουν σήμερα τον γύρο του πλανήτη. Η 90χρονη είναι ο πρώτος άνθρωπος που εμβολιάζεται επίσημα μετά τις κλινικές δοκιμές στη Μεγάλη Βρετανία με το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech για τον COVID-19.Ο εμβολιασμός έγινε στο Coventry της Αγγλίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης, με τη χώρα να ξεκινά και επίσημα το πρόγραμμα εμβολιασμών για το οποίο διατυπώθηκαν ενστάσεις από πλευράς ΕΕ.

"Αν μπορώ να το κάνω εγώ στα 90, τότε μπορείτε όλοι"
Σε δηλώσεις της προς τα ΜΜΕ, η 90χρονη δήλωσε πως αισθάνεται υπέροχα που έχει "το προνόμιο να κάνει τον πρώτο εμβολιασμό". "Είναι το καλύτερο δώρο γενεθλίων που θα μπορούσα να ευχηθώ γιατί θα μπορέσω επιτέλους να περάσω χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά μου από το νέο έτος. Τη χρονιά αυτή την πέρασα κατά κύριο λόγο μόνη μου. Η συμβουλή μου είναι να κάνετε όλοι το εμβόλιο. Αν μπόρεσα να το κάνω εγώ στα 90, μπορείτε όλοι", είπε η ηλικιωμένη, ενώ ευχαρίστησε όλους τους υγειονομικούς.

Είναι δυνατόν αυτές τις γελοιότητες και χαζομάρες για παιδιά 5 χρόνων να τις διαβάζουν χιλιαδες δήθεν μορφωμένοι και δήθεν σκεπτόμενοι??? και όμως! οχι μονο τις διαβαζουν αλλα πατάνε και like και τα θεωρούν και ως αξιόλογα Post που χρίζουν σεβασμού (!) που ειναι εκείνη η συμμορίτισσα απο δεύτερη Μέκκα τους με την σημιτική φάτσα της και "ειδική" σε "θέματα ιστορίας" με τίτλους και περγαμηνές?? που έγραφε προ ετών σε αυτη την ίδια έγκυρη πηγή τους ότι για την εισβολή στην Κύπρο (1974) φταίει ο Παπαδόπουλος ενώ ηταν ένα χρόνο σχεδόν πριν φυλακή (1973), και την εξουσία την είχε o πρακτορας της CIA Δημήτριος Ιωαννίδης επιδιώκοντας την ανατροπή του αρχιεπισκόπου Μακαρίου οργάνωσε το Πραξικόπημα του 1974 με αποτέλεσμα την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Το γελοίο της υπόθεσης ειναι ενώ φιλοτιμήθηκαν να γράψουν καμια αλήθεια στην έγκυρη πηγή τους wikipedia.org καθώς αυτα γράφουν και εκεί,δεν έχουν κάνει καλή συνεννόηση με αποτέλεσμα η συμμορίτισσα με το τίτλο μάλιστα "ιστορικός" της ανωτάτης σχολής antifa? να γραφει ψέματα ακομα στην έγκυρη πηγή τους, ενώ οι άλλοι συμμορίτες που διαχειριζονται την wikipedia.org να γράφουν αλήθεια .. Αυτά μήπως καταλάβουν κάποιοι για τι ποιότητας άτομα μιλάμε σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους, η θεία σας η Ευτέρπη του δημοτικού ειναι πιο αξιόπιστη επειδή δεν πήγε σε μασονικά πανεπιστήμια από αυτά τα ορκ σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους, αυτό ότι ορδές βλέπουν ως ειδικούς ακόμα και άναρχο-κομμουνιστες επειδή εμφανίζονται ως ειδικοί σε έγκυρες πήγες τους σε ξεπερνάει!

Όπως ηταν αναμενόμενο ο δήθεν ειδικός οχι μονο εμφανίζεται και σε αλλες έγκυρες πήγες τους όλες μαρξιστικές αλλα ειναι και αριστερός, :

Αυτές τις ηλιθιότητες τους μαθαίνουν στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών??.. Όταν έχεις πάρε δώσε με τέτοιους τύπους πόσο δε να διαβάζεις έγκυρες πήγες τους ειναι δεδομένο οτι θα σε ρίξουν στο επίπεδο τους , αν είσαι και γυναικά μπορεί να καταλήξεις και π@ρνη εκτός οτι θα σε μετατρέψουν σε φεμινίστρια και κομμουνίστρια ουγκ ουγκ φασίστες ναζι ουγκ! .Αυτοί οχι μονο ειναι κατώτεροι αλλα υποστηρίζουν κάθε τι σημιτικό, και τι θελει ένας μοχθηρός εργοδότης? να εχει χρήσιμους ηλίθιους υπάλληλους χωρίς ηθικούς φραγμούς και αναίσθητοι να κάνουν την δουλειά του χωρίς πολλά πολλά, αυτό ακριβώς ειναι η δημοκρατία τους, γιαυτό ολα τα κατακάθια τα αγρίμια και μοχθηρές ράτσες της κοινωνίας ειναι παντα αριστεροι κομμουνιστές, το δε 40 ηταν και γνήσιοι Μογγόλοι οι κομμουνιστές του Στάλιν σφαζοντας τους έξυπνους συγκεκριμένου γένους και γεμίζοντας κατώτερες ράτσες δηλαδή ηλίθιους σε μια χώρα μετα εύκολα την κυβερνάς κιόλας, ακριβώς αυτό έκαναν με τις λεγόμενες επαναστάσεις .

Και οχι μονο το παίζουν έξυπνοι αλλα αποκαλούν τους έξυπνους που έχουν μεινει χαζούς συνωμοσιολόγους και ακροδεξιούς μάλιστα εμφανίζουν τους ακροδεξιούς ως ηλίθιους εδώ και πολλά χρονιά ενώ με το να είσαι υπηρέτης ιουδαίων είσαι έξυπνος!, και οτι τεχνολογία έχουν σημερα ηταν απο αληθινούς ακροδεξιούς και κακούς ναζι της Γερμανίας που ηταν 100 χρονιά μπροστά σε όλα, και ένας κομμουνιστής μπροστά σε "κακό ναζι" νοητικά ειναι σαν μαϊμού,και όλοι αληθινοί εφευρέτες και επιστήμονες ηταν αντισημίτες!ακόμα και στην wikipedia τους μπορούν να δουν αυτό συν τόσους άλλους "κακούς ναζι" εφευρέτες που έχουν αποκρύψει :

Συμπέρασμα? οχι μονο επικράτησαν οι ηλίθιοι λόγο πλειοψηφίας αλλα εχουν ρίξει στο επίπεδο τους τους πάντες.. Φαντάσου τι έχει να γίνει σε μερικά χρονιά με τις αιμομιξίες με τους μετανάστες θα εξαφανιστούν και οι ελάχιστοι σκεπτόμενοι που έχουν μείνει ,δηλαδή θα μείνουν μονο κατώτεροι νοητικά απαξ που σημαίνει κατώτεροι πνευματικά, σαν έχεις πάρει πνευμα ζώου και το έχεις βαλει σε ανθρωπινό σώμα μετα το διδάσκεις μεσώ σχολών σου και έτοιμος να γίνει ενα χρήσιμο γκοιμ σου που θα σε υπερασπίζεται με λυσσά, αν μιλήσεις με εναν γνήσιο κομμουνιστή εκ γενετής διαπιστώνεις οτι αυτο που γράφουν ειναι αλήθεια : Talpioth s.225:O Γιαχβέ δημιούργησε ζωώδες έθνη, ένα ζώο με ανθρώπινη μορφή θα χρησιμεύει για τους Εβραίους...

Άλλα επειδή όλοι σχεδόν εχουν πέσει στο επίπεδο τους και βλέπουν μονο την επιφάνεια και το φαίνεστε, δεν καταλαβαίνουν τίποτα, γιαυτό βλέπεις γυναίκες για παράδειγμα να ειναι επι χρονιά παντρεμένες με κάποιον και μετα να ανακαλύπτουν μετα απο τόσα χρονιά ότι τελικά ο κάλος τους απο άγγελος που νόμιζαν οτι ηταν τελικα αποδέχθηκε δαίμονας και χωρίζουν και τρέχουν μετα να γίνουν φεμινίστριες επειδή ειναι ανίκανες να ξεχωρίζουν τους μοχθηρούς , ενα απλο παράδειγμα ειναι αυτο το πόσο πολύ εκτός πραγματικότητας ειναι οι μάζες ...και έχουν χάσει εντελώς την επαφή με την πραγματικότητα , αν βάλεις μέσα σε αυτα και την σημιτική υποκριτική γλωσσά με ευγένειες και πληθυντικούς (οι αρχαίοι δεν μιλούσαν έτσι) τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα επειδή το καθε αγρίμι μιλάει αυτη την γλωσσά και το παίζει ευγενικός στα μάτια των κοιμισμένων αυτός δείχνει "άνθρωπος" πάρα αυτός που δεν μιλάει στην υποκριτική γλωσσά τους!

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Βρετανική κυβέρνηση χθες: Να μην κάνουν εμβόλιο οι έγγυες & όσες θέλουν να μείνουν έγγυες τους επόμενους 2 μήνες
Βρετανική κυβέρνηση σήμερα: Να μην κάνουν εμβόλιο όσοι/όσες έχουν αλλεργίες
Άντε να δούμε τι θα πουν αύριο…

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications