“Άναψαν τα αίματα” σε κομμωτήριο στην Καρδίτσα, όταν ελεγκτής έκανε παρατήρηση στον κομμωτή για το ότι αυτός και οι πελάτες του, δεν φορούσαν μάσκες.

Επεισοδιακός ήταν ο έλεγχος για τα μέτρα για τον κορονοϊό, σε κομμωτήριο στην Καρδίτσα, καθώς ο επόπτης δημόσιας..υγείας έπεσε θύμα βιαιοπραγίας από τον κομμωτή.

Το θέμα προέκυψε όταν ο επόπτης διαπίστωσε πως ο κομμωτής, ο πατέρας του και οι τρεις πελάτες που βρίσκονταν μέσα, δεν φορούσαν μάσκες.

Ο ελεγκτής έκανε παρατήρηση και τότε τα “αίματα άναψαν”. Ο κομμωτής φέρεται να τον χτύπησε με το επεισόδιο να σταματάει με μηνύσεις και την επιβολή προστίμων. Στο κομμωτήριο μπήκε λουκέτο 15 ημερών ενώ κόπηκε πρόστιμο στον ιδιοκτήτη ύψους 4.600 ευρώ.

Ο κομμωτής. μιλώντας σε εκπομπή είπε πως είχε βγάλει τη μάσκα για να πάρει λίγο αέρα. Υποστήριξε πως οι υπόλοιποι φορούσαν κανονικά.

Ο ελεγκτής τονίζει πως κανένας δεν φορούσε μάσκα και πως όταν ζήτησε εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη, εκείνος τον έβρισε και στη συνέχεια τον χτύπησε.

Δείτε το βίντεο:

Follow Share:

Post A Comment: 1

Blog

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Βάλτε και φωτό του ελεγκτή και όπου τον βλέπετε ξύλο . Να μην μπορεί να βγει απ'το σπίτι του ο κ@ριολης και όλοι του είδους του .

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications