Κομμωτής Έδειρε τους λεγόμενους «Ελεγκτές Υγείας» – «Μου Πούλησε Μαγκιά Στο Μαγαζί Μου» !! (vid)

“Άναψαν τα αίματα” σε κομμωτήριο στην Καρδίτσα, όταν ελεγκτής έκανε παρατήρηση στον κομμωτή για το ότι αυτός και οι πελάτες του, δεν φορούσαν μάσκες.

Επεισοδιακός ήταν ο έλεγχος για τα μέτρα για τον κορονοϊό, σε κομμωτήριο στην Καρδίτσα, καθώς ο επόπτης δημόσιας..υγείας έπεσε θύμα βιαιοπραγίας από τον κομμωτή.

Το θέμα προέκυψε όταν ο επόπτης διαπίστωσε πως ο κομμωτής, ο πατέρας του και οι τρεις πελάτες που βρίσκονταν μέσα, δεν φορούσαν μάσκες.

Ο ελεγκτής έκανε παρατήρηση και τότε τα “αίματα άναψαν”. Ο κομμωτής φέρεται να τον χτύπησε με το επεισόδιο να σταματάει με μηνύσεις και την επιβολή προστίμων. Στο κομμωτήριο μπήκε λουκέτο 15 ημερών ενώ κόπηκε πρόστιμο στον ιδιοκτήτη ύψους 4.600 ευρώ.

Ο κομμωτής. μιλώντας σε εκπομπή είπε πως είχε βγάλει τη μάσκα για να πάρει λίγο αέρα. Υποστήριξε πως οι υπόλοιποι φορούσαν κανονικά.

Ο ελεγκτής τονίζει πως κανένας δεν φορούσε μάσκα και πως όταν ζήτησε εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη, εκείνος τον έβρισε και στη συνέχεια τον χτύπησε.

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Βάλτε και φωτό του ελεγκτή και όπου τον βλέπετε ξύλο . Να μην μπορεί να βγει απ'το σπίτι του ο κ@ριολης και όλοι του είδους του .

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications