Επιστράτευσαν  και τον λεγόμενο «Ελληνικό Στράτο»  στην επιδημιολογική επιτήρηση του πληθυσμού (!)

Πρωτη φορά εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων και μαλιστα ο αρχηγός του στρατού,στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος έδωσε το παρόν στην διαδικασία της "ενημέρωσης".

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα συμβάλλουν στην επιτήρηση και θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα του testing μέσω των 130 σταθμών που έχουν ήδη δημιουργηθεί για την διενέργεια rapid test. Από τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, όσοι πολίτες επιθυμούν, μπορούν να προσέρχονται για έλεγχο σε αυτούς τους σταθμούς, με ραντεβού. Παράλληλα με το πρόγραμμα αυτό, συνεχίζεται η συμμετοχή των ενόπλων δυνάμεων σε σειρά από δράσεις».

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις(?) χωρίς να κάνουν καμία έκπτωση στην εκτέλεση της κύριας αποστολής τους διαθέτουν την τεχνογνωσία και την ετοιμότητα να σταθούν αρωγοί στο κοινωνικό σύνολο, συμμετέχοντας στο κοινό εθνικό μέτωπο κατά του κορονοϊού για την προάσπιση του μείζονος αγαθού της δημόσιας υγείας, δήλωσε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, σχετικά με τη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στη διαδικασία διεξαγωγής των τεστ.

Ο κ. Φλώρος τόνισε ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας συνδράμει στην αντιμετώπιση της υγειονομικής απειλής του κορονοϊού με εξειδικευμένο προσωπικό, μέσα μεταφοράς και χώρους νοσηλείας και επεσήμανε ότι στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας που καταβάλλεται, οι Ένοπλες Δυνάμεις θα συμβάλλουν στην επιδημιολογική επιτήρηση του πληθυσμού συμμετέχοντας σε ένα πρόγραμμα που προβλέπει την ανάπτυξη 130 σταθμών δειγματοληψίας και τη διενέργεια ταχέων διαγνωστικών ελέγχων (rapid test). Μπλα μπλα μπλα

Ενημερώνει η εγκυρη πηγή www.ert.gr η οποία κατα εναν σατανικό τρόπο ειναι στην πρώτη θέση (όπως όλες οι έγκυρες πήγες τους), ενώ το κανάλι τους ζήτημα ειναι να το βλέπουν 1000 άτομα την ήμερα ούτε οι ιδιοι οι ελληνόφωνοι δεν βλέπουν ΕΡΤ, πως γίνεται αυτό να ειναι στην πρώτη θέση η σελίδα της ΕΡΤ όταν το κανάλι το βλέπουν ελάχιστοι??

Είναι απλό: το να βάλεις ορδές να βλέπουν με το ζόρι τηλεόραση και τα κανάλια τους ειναι δύσκολο, στο ίντερνετ ειναι πολύ εύκολο όμως, με προώθηση facebook google, σε συνδυασμό ότι οι μάζες βάζουν στα προφίλ τους ότι βρουν και νομίζουν ότι οι έγκυρες πήγες που διαβαζουν στο ίντερνετ ειναι αθώες , και την ίδια ώρα δεν καταλαβαινουν οτι βοηθούν το τέρας με την ίδια την στάση τους, η ηλιθιότητα τους σε άλλο επίπεδό, υποστηρίζουν ένα κρατικό κανάλι και ιστοσελίδα που πήρε και έξτρα λεφτα πρόσφατα από την λίστα Πέτσα ενώ ήδη παίρνουν λεφτά μεσώ της ΔΕΗ και ας έχεις να δεις τηλεόραση από το 90 (!) πόσο δε ΕΡΤ με το έτσι γουστάρω πληρώνουν την ΕΡΤ μεσώ της ΔΕΗ ακόμη και αν δεν την βλέπουν, για να παίζει κομμουνιστικά προπαγανδιστικά ντοκιμαντέρ την Μηχανή τους χρόνου , με βάζεις να πληρώνω κάτι χωρίς να μπορείς να αποδείξεις ότι το βλέπω? σαν να μην φτάνουν όλα αυτά πως ειναι δυνατόν αφού ειναι κρατικό να παίρνει επιπλέον λεφτά από την λίστα Πέτσα αφού ως κρατικό κανάλι παίρνει λεφτά και από τους φόρους? η παράνοια της παράνοιας! αλλα οι μάζες τον ύπνο του δίκαιου και ύστερα απορούν γιατί γίνονται κακά πράγματα στο κόσμο, και τώρα είδαν ότι κάτι δεν πάει καλα οι περισσότεροι ενώ τόσα χρόνια ηταν φυσιολογικά όλα?από το 2014 όταν μπήκες πρώτη φορά στο ίντερνετ και είδες πως λειτουργούν οι μάζες κατάλαβες ότι κάτι δεν πάει καλά , επειδή πριν δεν είχες εικόνα του όχλου και του ελληνόφωνου πληθυσμού στο σύνολο του σου πήρε 2-3 χρονιά ώστε να ξεπεράσεις το αρχικό σοκ και για να καταλάβεις ότι μεγαλη μερίδα του ελληνόφωνου πληθυσμού ειναι άπλα ελληνόφωνοι αμφίβολου ράτσας που παρασύρουν και τους υπολοίπους στο επίπεδο τους ...Ο άλλος ο ελληνόφωνος που αρκεί να διαβάσεις μια παράγραφο για να καταλάβεις οτι ειναι της γνωστής ρατσας έγραφε πριν 1-2 χρονιά στο ΠΡΏΤΟ ΘΈΜΑ για το "αυγό του φιδιού" και οι ορδές ανεγκέφαλων που το διάβασαν δεν κατάλαβε κανένας τι εννοούσε ο ελληνόφωνος με το "αυγό του φιδιού".

Αδιανόητο να διαβαζουν συμμορίτες σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους που τους δουλεύουν μέσα στα μούτρα τους ως έγκυρους και ως ειδικούς ενώ ξεχωρίζουν ακόμη και απο τον υποκριτικό τρόπο που γράφουν ψέματα και προπαγανδες, και εμείς που ακόμα σκεφτόμαστε φυσιολογικά, λέμε δε παίζει ο άλλος να ειναι τοσο ηλίθιος... και όμως ακομα και απο τον γκρεμό να τους πούνε να πέσουν για να σωθούν θα τρέξουν να πέσουν... ΕΡΤ Α.Ε. Σελίδα facebook  · Αρέσει σε 209 χιλ. η "ξαδέλφη" της η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ έχει 700.000 like ακόμα και στο ιντερνέτ δείχνουν πόσο εκτός πραγματικότητας ειναι (!) λαός στην πλειοψηφία τους οχι άπλα εκτός τόπου και χρόνου,αλλα ειναι σαν να προκαλεί τους συμμορίτες να κάνουν όλο και χειρότερα, καμιά σωτηρία !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications