Πως θα καταλάβεις ότι κάποιος ειναι ηλίθιος στο ίντερνετ πολύ εύκολα?

Η βασική αιτία του προβλήματος στο κόσμο είναι ότι ο ηλίθιοι είναι υπερβέβαιοι ενώ οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες.

Παρακάτω ειναι αποσπάσματα από ένα κατα τα αλλα σοβαρό κείμενο που έγραψε κάποια πολύ σοβαρή κατα τα αλλα και οικονομολόγος (!) με τίτλους και περγαμηνές , το οποίο δείχνει ενα άτομο εντελώς άσχετο που δεν έχει επίγνωση της πραγματικότητας, :

Σύμφωνα με τους Doty, Peterson & Winter (1991) στις αυταρχικές περιόδους έχουμε προβολή θεμάτων επίδειξης ισχύος στην τηλεόραση (π.χ. εικόνες αστυνομικής καταστολής) και αύξηση της λογοκρισίας (κάτι που παρατηρούμε στις ημέρες μας να γίνεται κατά κόρον από τα κοινωνικά μέσα).

Οι αυταρχικοί (ή αυτοί που αποδέχονται τον αυταρχισμό) δέχονται άκριτα τις ιδεολογίες ειδικότερα εάν αυτές προωθούνται από πηγές που θεωρούνται νόμιμες και αξιόπιστες (Sekulić, 2010). Άλλωστε και η αυταρχική ηγεσία προσπαθώντας να νομιμοποιήσει τον αυταρχισμό της προβάλλει τις δικές της πηγές πληροφόρησης ως αξιόπιστες ενώ συκοφαντεί την εγκυρότητα και αξιοπιστία των πηγών που δεν ακολουθούν τη γραμμή της.

Ο αυταρχισμός επιδιώκει την ομοιομορφία και η ένδυση δεν είναι εξαίρεση γιατί η ομοιόμορφη ένδυση οδηγεί σε ομοιόμορφη συμπεριφορά. Μπλα μπλα μπλα ....

Η μαντάμ Σουσου αν και μιλάει εν μέρη σωστά μετα τα χαλάει όλα εκτός ότι έχει βάλει άκυρη εικόνα, καταρχήν αναπαράγει αυτά που είπαν άλλοι για καποιο θέμα στο μισό post, δείγμα ότι η ίδια δεν έχει κρίση και αντίληψη βάζει και πήγες για το θέμα τύπου "σοβαρή" www.encyclopedia.com, βικιπαίδεια κτλ , επίσης όταν αναπαράγεις τους άλλους δεν έχεις καμιά διάφορα με ενα παπαγάλο και το μονο σίγουρο ειναι οτι θα αναπαράγεις και προπαγανδες, οι ηλίθιοι φαίνονται εύκολα γιατί όλοι λένε τα ίδια πράγματα.

Η μαντάμ λοιπόν μιλάει για αυταρχισμό και όλα αυτά που γίνονται σήμερα και καταλήγει να το συγκρίνει και να κατηγορεί τους κακούς ναζι ως συνήθως όπως κάνουν όλοι, ακόμα και ένας γνωστός "ψυχολόγος" (!) πως γίνεται σοβαρός ψυχολόγος με τίτλους και περγαμηνές ο οποιος δεν ειναι και καθεστωτικός να λεει τις ίδιες ηλιθιότητες με την μαντάμ Σουσου ?? και ενώ ελληνόφωνοι συμμορίτες τον φιμώνουν στο facebook αυτός να κάνει βιντεο και κατηγορεί τους κακούς ναζι λες και αυτοι ελέγχουν το facebook και κατεβάζουν ότι ενοχλεί?

Ο δε ψυχολόγος υποστηρίζει ένα κομμουνιστικό κόμμα χωρίς να ξέρει ότι ειναι κομμουνιστικό, τι άλλο θα έλεγε λοίπον? δεν έχει καταλάβει καν ότι ιδεολογίες δεν υπάρχουν στην φύση πάρα μονο χρήσιμοι δογματικοί ηλίθιοι (δογματικές ράτσες που προσκολλούν σε δόγματα), επι 5 χρόνια όλοι ομαδικά παίζουν το ίδιο πράγμα στο ίντερνετ, από δηθεν μορφωμένους έως ψευδό-πατριώτες ,και κάπως ετσι τους έκλεισαν όλους μέσα οι συμμορίτες, και οι μάζες κατηγορούν τους κακούς φασίστες που επίσης τους έκλεισαν μέσα, η ηλιθιότητα σε άλλο επίπεδο, απο το 2010 τους καίνε αυτοκίνητα οι λεγόμενοι antifa και έχουν μαγαρίσει τα πάντα με μαρξισμό και έχουν σπείρει την παρακμή παντού ,και αυτοί λενε για φασίστες και κακούς ναζι (!) κλασικό δείγμα ηλίθιων ..

Μέτα σου λένε όλοι στο κόλπο ειναι? φυσικά και ειναι όλοι στο κόλπο, αφού απλά ειναι χρήσιμοι ηλίθιοι και αδίσταχτοι ταυτόχρονα, χωρίς τύψεις και ένοχες γεμάτος ο κόσμος απο τέτοιους, δηλαδή χρήσιμα γκοιμ με πτυχία που νομίζουν ότι ειναι έξυπνοι άπλα εκτελούν οδηγίες, το ποιος του βγάζει τις οδηγίες δεν έχουν ιδέα και ούτε τους ενδιαφέρει, οπως και με τα λεγόμενα νομοσχέδια..

Ξέρετε τι λέει εδώ σε επίσημη σελίδα των εκλεκτών του Γιαχβέ το 2017?

Ο αντισημιτισμός εξαπλώνεται στην Ευρώπη! και έχουν βάλει αυτή την φώτο κάπου απο την Πολωνία οτι κάποιος κακός πήγε το έκανε αυτό στην πόρτα ενός δικούς τους, το πρόβλημα 1: είτε οι ίδιοι το έκαναν αυτό είτε κάποιος ηλίθιος παριστανοντας τον κακό ναζι,γιατί να το κάνουν οι ιδιοι? 1: για να παιξουν θύματα ως συνήθως,εδώ προ ετών παρουσίαζαν δικό τους που έκανε επίθεση σε τζάμι ως κακό ναζι, ενώ οι ίδιοι τον έβαλαν,μεχρι και οι μουσουλμάνοι αυτούς κατηγόρησαν αλλα δεν έπαιξε σε καμια εγκυρη πηγή τους και το βιντεο το εξαφάνισαν ετσι οι μάζες έμειναν με την εντύπωση οτι πράγματι κάποιος κακός ναζι έκανε επίθεση σε τζάμι 2: για να ξεσηκώνουν τους χρήσιμους ηλίθιους που έχουν μαζέψει κατηγορίας χρήσιμα γκοιμ στην γλωσσά τους , το πρόβλημα 2: ακριβώς την ίδια εικόνα είχαν βάλει σε ελληνική σελίδα facebook antifa στην Ελλάδα λέγοντας τα ίδια πράγματα(!) η κοινή λογική λέει ότι antifa κομμουνιστες και Ιουδαίοι ειναι το ίδιο πράγμα, αλλα όσοι σκεφτούν κατι τέτοιο ειναι θεωρίες συνωμοσίας, η κοινή λογική λεει επίσης οτι όλες οι σελίδες που επίσης λενε για κακούς ναζι φασίστες ανήκουν στην εν λόγο φυλή! αλλιως θα έλεγαν υπέρ , και αυτό θεωρίες συνωμοσίας.

Αυτή η φώτο έχει σταλεί να μπει στην ογκώδες φάκελο ως άλλο ενα στοιχείο για τον απλο λόγο ότι antifa και Εβραίοι ειναι ένα και το αυτό, για αγωγή που ετοιμαζεται προς μια εγκυρη πηγή τους που έχει βλάψει την σελίδα μας από το 2016, για σωρεία αδικημάτων με βάση τους νομούς τους, και στο ίδιο το facebook, αρχή γενόμενης του θανάσιμου φυλετικού μίσους τους,(εσάς σας έμαθαν τα ακριβώς αντίθετα όμως σωστά?), και κάλυψη αυτού πίσω απο την ταμπέλα φασίστες ναζι και τα παραμυθία τους περί ιδεολογίες να τα πουν σε γκοιμ, επίσης θα πρέπει να υποβληθούν σε ειδικές υγειονομικές εξετάσεις δικηγόροι και δικαστές τους εφόσον ισχυρίζονται οτι ειναι είμαστε όλοι ίδιοι και ίσοι δεν θα έχουν πρόβλημα για να δούμε και τι ειναι ειναι θεωρίες συνωμοσίας (!), δεν γίνεται χρήσιμα γκοιμ να δικάζουν φυσιολογικούς ανθρώπους,ο φίλτατος δικηγόρος Αντωνιάδης με τις ορδές ακολούθους που οι ίδιοι τον συκοφαντούν και αυτόν πως και δεν τα έχει καταλάβει αυτά? Νεοέλληνες !γιαυτό τόσα χρόνια δεν εχει καταλάβει κανένας τίποτα .

Η κοινή λογική λέει ότι όσοι λένε τα ίδια με αυτούς ειναι είτε ηλίθιοι είτε έχουν εξαπατηθεί είτε δικοί τους, ακόμα και αν παριστάνουν τους πατριώτες με ελληνικές σημαίες, δεν μας ενδιαφέρει καθόλου καθώς ο καθε πονηρός παριστάνει τον πατριώτη στο ίντερνετ για να έχει κόσμο, δόξα τον Γιαχβέ! η Ελλαδα ειναι γεμάτη απο ελληνόφωνους αμφίβολου ράτσας αλλα άκρως ύπουλοι και μοχθηροί, ο άλλος δεν εχει ούτε ένα δικό του post έχει κατακλέψει τους πάντες επί 4 χρόνια, και δεν έχει ούτε ένα δικό του Post, και παριστάνει τον πατριώτη με ελληνικές σημαίες και πάνε και του γράφουν: ένας πραγματικός Έλληνας απόγονος αρχαίων .... καλα κρασιά...! απόγονος αρχαίων επειδή κάνει copy paste οτι πιασιάρικα πατριωτικά Post βρει? η επειδή εχει σημιτική τύπου αραβική φάτσα? μήπως για τα μυστικιστικά post που βάζει επειδή ειναι γνήσιος απόγονος αρχαιων? (δεν εχει κανένα!! ούτε copy paste οχι να γράψει, αυτά δεν έχουν πέραση σε ορδές νεοελλήνων, γιατί να βάλει? αν πέσεις στο επίπεδο τετοιων ραγιάδων τελείωσες ). Συμπέρασμα? ακόμα και αυτούς που υποστηρίζουν οι μάζες ως πατριώτες στο internet ειναι ραγιάδες Νεοέλληνες !

Ομολογουμένως με το ίντερνετ από το 2014 έως σήμερα διαπίστωσες πόσο ανεγκέφαλες ειναι οι μάζες στην πλειοψηφία τους, ενώ εχουν πτυχία και νομίζουν ότι ειναι έξυπνες, πολλοι συμπολίτες μας (συμπολίτες μας ! όπως λενε υποκριτικά οι συμμορίτες) πάσχουν απο έλλειψη νοημοσύνης και στοιχειώδους αντίληψης, και οχι μονο δεν έμαθαν τίποτα από το ίντερνετ αλλα έγιναν χειρότερες διαβάζοντας έγκυρες πήγες και βλέποντας τηλεόραση ακόμα εν έτη 2020. Λογικό και επόμενο ειναι να τους κλείσουν όλους μέσα για εναν τοσο φονικό ιό που πρέπει να κανεις εξετάσεις για δεις αν τον έχεις (!) βλέποντας την ηλιθιότητα τους, φαντάσου να μην έβλεπε κανένας τηλεόραση και να μην διάβαζε κανένας τις δεκάδες έγκυρες πήγες τους! δεν θα τολμούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο.

Το ότι η ανθρωπότητα έκανε 2000 χρονιά να βγει από τον σκοταδισμό και την παρακμή και αρχισαν να γεννιούνται έξυπνοι και έτσι άρχισαν οι εφευρέσεις απότομα μετά το 1850, και μέσα σε 50-100 ξανα γύρισε στο μεσαίωνα του σκοταδισμού, διότι το νοητικό επίπεδο έπεσε απότομα ξανα το έχετε καταλάβει? το ότι οι μισές εφευρέσεις που έχετε σήμερα ειναι απο κακούς ναζι και οχι κομμουνιστες το ξέρετε? αυτό δηλώνει οτι οι χρήσιμοι ηλίθιοι ειναι αυτοί που λενε τα ίδια με την εκλεκτή φυλη του Γιαχβέ, πόσο δε όταν για να κάνεις εφευρέσεις πρέπει να έχεις υψηλό νοητικό επίπεδο, τα λενε και αρχαίοι για εσάς που τα βλέπετε ολα ελληνοκεντρικά, μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος πρύτανης Πανεπιστημίου, άφού οι κακοί ηταν οι ναζι, πως ήσαν 100 χρονιά μπροστά απο την έποχη τους, και το 80% των εφευρέσεων που απολαμβάνουν σήμερα ακόμα και αυτοι που τους κατηγορούν ειναι από αυτούς?? .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications