Χαρδαλιάς για το εμβόλιο: «Η έλευση του δεν σημαίνει και το τέλος της πανδημίας»

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας χωρίς να προσφέρει καμιά προστασία από ομοίους του στους συνανθρώπους μας (όπως λένε υποκριτικά οι συμμορίτες δημοσια και απο πίσω λένε για φασίστες υποχείρια, γκοιμ , ελλαδιτες κτλ ), Νίκος Χαρδαλιάς έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την άφιξη των εμβολίων στην Ελλάδα και ζήτησε από τους πολίτες να παραμείνουν προσεκτικοί.

«Η ελπίδα πλέον είναι εδώ! Ταξίδεψε με ασφάλεια, στις συνθήκες που έπρεπε και με την φροντίδα που της έπρεπε από τα βόρεια σύνορα μας έως το κεντρικό hub αποθήκευσης της εδώ στην Αθήνα».

Αυτό αναφέρει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, σε ανάρτησή του στο Twitter, ώρες μετά την έλευση των πρώτων δόσεων του εμβολίου για τον κορωνοϊό στη χώρα μας.

«Και από αύριο η Ελπίδα θα πάρει την θέση της στις καρδιές των Ελλήνων, σε ένα μοναδικό στοίχημα Ελευθερίας των πολιτών της χώρας μας, της Ευρώπης, όλου του πλανήτη, απέναντι στον πιο ύπουλο, στον απόλυτα αόρατο παγκόσμιο εχθρό» συμπληρώνει ο κ. Χαρδαλιάς, ο οποίος τονίζει την ανάγκη να συνεχιστεί η πιστή τήρηση των μέτρων.

«Συνεχίζοντας να τηρούμε πιστά, αυστηρά και με την ίδια επιμονή τα μέτρα, χωρίς δικαιολογίες και προφάσεις, φορώντας μάσκες, κρατώντας αποστάσεις και αποφεύγοντας άσκοπες μετακινήσεις και επικίνδυνους συνωστισμούς, και κυρίως ακούγοντας τους επιστήμονες μας, σε αρκετές εβδομάδες, σε λίγους μήνες, με αργά, με σταθερά αλλά με σίγουρα βήματα θα αρχίσουμε να παίρνουμε πίσω τις ζωές μας».

Ολοκληρώνοντας, ο υφυπουργός προειδοποιεί πως «το τέλος της πανδημίας δεν έφθασε με την έλευση του εμβολίου, απλά σήμανε η αρχή του τέλους της και η Ελπίδα πλέον συντροφεύει όλους μας, την ίδια μας την καθημερινότητα. Υπομονή, επιμονή, καρτερικότητα λίγο ακόμα, να φτάσουμε όλοι υγιείς μέχρι το τέλος μαζί με όλους όσους αγαπάμε…».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications