H Γη δεν ειναι αυτό που σας λένε οι ψευδό-επιστήμονες  και σας έμαθαν στα σχολεία

Η κούφια Γη ειναι παραμυθία ισχυρίζονταν κάποιοι ειδικοί και γεωλόγοι σε ένα βίντεο σχετικά με την κούφια Γη, το οποίο είχε όλα αυτά τα γνωστά για όσους ειναι λογικά οντά και ερευνούν και οχι γκοχιμ,και στο τέλος έβγαλε τους "ειδικούς" που ακύρωναν τους πάντες με βάση τι τους έμαθαν στα σχολεια και πανεπιστήμια τύπου wikipedia, και από κάτω βλέπεις ορδές από ηλίθιους: ουγκ ουγκ! τι χαζομάρες ειναι αυτές κούφια Γη και γελοίες θεωρίες συνωμοσίας?

Το να κάθεσαι να βλέπεις 22 μαντράχαλους που πληρώνονται για να κλωτσάνε μια μπάλα στο ποδόσφαιρο, και φανατίζεται με αυτούς και τις ομάδες τους, σε αρρωστημένο βαθμό και χωρίς να έχουν κανένα όφελος , προφανώς δεν ειναι χαζομάρες για εκατομμύρια γκοιμ στο πλανήτη, αλλα Κούφια Γη ειναι χαζομάρες για αυτούς... έχουν και άποψη τα ζωντανά, αυτή του χλευασμού (!) ότι δεν μπορεί να κατανόηση η ελάχιστη νοημοσύνη τους .

Τα ίδια και οι δήθεν ειδικοί ψευδό-επιστήμονες που αναπαραγουν άπλα μια θεωρία ως δεδομένη αντί να πούμε δεν ξέρουμε, γιατι άπλα έτσι τους έμαθαν , όλοι αυτοί οι δήθεν ειδικοι μαζί με τα ορκ που νομιζουν οτι ειναι άνθρωποι και στο πνεύμα επειδή φαινομενικά ειναι άνθρωποι, και θεωρούν ότι ειναι αυτοί πιο έξυπνοι από τους αρχαίους που μιλούσαν για τον Άδη, ακόμα και από τους κακούς Γερμανούς, πιστεύουν δηλαδή ότι αυτοί που ηταν 100 χρονιά μπροστά σε όλα, έψαχναν για χαζομάρες και για θεωρίες συνωμοσίας (!) για φαντάσου οι μαϊμούδες που σήμερα έχουν τόση τεχνολογία απο τους Γερμανούς νομιζουν οτι ηταν ηλίθιοι που έψαχναν για την κούφια Γη (!) και πως αναπαραγοντας μια θεωρία έλυσαν το πρόβλημα τους και τα εξήγησαν όλα...

Ψευδό-επιστήμονες = αναπαράγουν ότι έχουν μάθει από άλλους (βλέπε παρακάτω) , μέσα από βιβλία σχολεια και πρωτοκολλά και μαλιστα με δογματικό τρόπο, δεν χρειάζεται καν να ειναι ευφυείς, αποτέλεσμα ένας παπαγάλος τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο, και μηδέν εξέλιξη αφού αυτοί δεν δημιούργησαν την γνώση αλλα την βρήκαν έτοιμη , αυτό ισχύει σε πολλούς τομείς, ότι δηλαδή οι περισσότεροι αναπαραγουν οτι τους μάθεις και αυτό ειναι όλο..

Τι να πάρεις την θεία σου την Ευτέρπη να την βάλεις να αναπαράγει αυτά που λέει ένα βιβλίο για το τάδε θέμα τι να πάρεις εναν διδακτών πανεπιστημίου "μεγα επιστήμονα" και καλά, και οι ίδιοι θα αναπαραγουν τα ίδια άπλα ότι τους λέει το βιβλίο, μονο που ένας έχεις τίτλους και η άλλη δεν έχει τίποτα...Οι περισσότεροι ψευδό-επιστήμονες σημερα ανήκουν σε αυτη την κατηγορία άπλα έχουν τίτλους και αναπαραγουν έτοιμη γνώση. Αν πάρεις αυτα τα ορκ παύλα παπαγάλους και στην θέση τους βάλεις έξυπνους αυτόματα θα γίνει άλμα σε όλους τους τομείς ....

Ευφυείς = εφευρέτες και επιστήμονες δημιουργοί της γνώσης αλλά πάνω από όλα ερευνητές χωρίς αυτο το στοιχείο είσαι ένα τίποτα , δεν αναπαραγουν πάνω σε ήδη υπάρχοντα αλλα δημιουργούν νέα είτε στα είδη υπάρχοντα είτε από το μηδέν και ειναι λίγοι... Αυτοί δεν ειναι σαν τους άνωθεν που τους δίνουν τα πτυχία με το κιλό, γιατί άπλα αναπαράγουν έτοιμη γνώση που δεν επινόησαν οι ίδιοι ...

Για να δούμε τι λεει αυτή η θεωρία που την έχουν κάνει σημαία οι ειδικοί εν συντομία :Το εσωτερικό της Γης είναι διαχωρισμένο σε ένα πυριτικό εξωτερικό φλοιό, ο οποίος είναι συμπαγής, έναν ημίρρευστο μανδύα, έναν ρευστό εξωτερικό πυρήνα ο οποίος είναι αρκετά πιο ιξώδης από τον μανδύα, καθώς και έναν στερεό εσωτερικό πυρήνα. Ο ρευστός εξωτερικός πυρήνας δημιουργεί ένα ασθενές μαγνητικό πεδίο λόγω της θερμικής μεταφοράς του ηλεκτρικά αγώγιμου υλικού του. Οι θερμοκρασίες στο εσωτερικό της Γης φθάνουν ως τους 5.650 ± 600 βαθμούς ...Γυρίζει γύρω από τον Ήλιο, με ταχύτητα 107.182 χλμ/ώρα και την ίδια στιγμή γύρω από τον άξονα της με ταχύτητα 1.722 χλμ/ώρα.

Οι ψευδό-επιστήμονες λοιπόν με λίγα λογία ισχυρίζονται ότι στο κέντρο της Γης υπάρχουν πολύ υψηλές θερμοκρασιακός λιωμένος σίδηρος μάγμα κτλ, και πάνω σε αυτό "επιπλέουν" οι τεκτονικές πλάκες (και εγώ αναπαράγω ότι λέει η wikipedia χωρίς πτυχία φυσικής ) το γιατί δεν λιώνουν οι τεκτονικές πλάκες εφόσον υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίες καμιά απάντηση , η θα δώσουν άλλες γελοίες εξηγήσεις, και θα τα μπερδέψουν ώστε να σου περάσουν το δικό τους .

Αν ηταν έτσι όπως λέει η θεωρία τους το λιωμένο μάγμα συνεχώς θα είχε την τάση να βγει στην επιφάνεια απο την περιστροφή της Γης και την φυγόκεντρο δύναμη :

Και οχι να μένει στο κέντρο, πόσο δε όταν ειναι σε υγρή μορφή από τις τεράστιες θερμοκρασίες όπως ισχυρίζονται ότι επικρατούν στο κέντρο,τι δημιουργεί τόσο μεγάλο μαγνητικό πεδίο που το συγκρατεί στο κέντρο και οχι στα τοιχώματα δηλαδή στις τεκτονικές πλάκες?

Δεύτερο πρόβλημα αλλα σχετικό: τι δημιουργεί το μαγνητικό πεδίο γενικά οχι μονο να υπάρχει βαρύτητα και να συγκρατεί τεκτονικές πλάκες που επιπλέουν πάνω σε μάγμα, αλλα και την κίνηση της Γης γύρο απο τον ήλιο? το λιωμένο σίδηρο στο κέντρο της Γης? κάτι δεν κολλάει ... Εδώ φαίνεται ότι έχουν φτιάξει μια θεωρία που μπάζει από παντού σχετική με την φύση της Γης, και την έχουν κάνει δεδομένη, με επιστημονικές σοβαροφανείς χαζομάρες..Είναι οι ίδιοι δήθεν ειδικοί που πήγαν να κάψουν τον Γαλιλαίο, και κρατούν την ανθρωπότητα στην άγνοια.

ΥΓ απορρίπτονται ότι λένε οι χριστιανοί σχετικά με την κούφια Γη επειδή διαστρεβλώνουν και λενε συνήθως τα αντίθετα από αυτά που ισχύουν,κλασική τακτική των εκλεκτών του Γιαχβέ εξάλλου και στην συνεχεία στο ιερατείο των θρησκειών τους , όπως το γεγονός ότι η κόλαση και οι "κακοί υποχθόνιοι" δεν ειναι στην κούφια Γη που πρέπει να έχεις αγνό πνεύμα για να μπεις, αλλα στην επιφάνεια της (!) εδώ ειναι η "κόλαση" βασικά την μετέτρεψαν σε κόλαση αυτοι που ήρθαν έξωθεν και ο νοών νοείτω .

Συνδυάζοντας λοιπόν τα διαθέσιμα στοιχειά (οχι από αυτούς και μερικά απο αυτά ειναι μυστικιστικά που δεν έχει πει κανένας) βρέθηκε μια εξήγηση που εξηγεί τοσο και την κούφια Γη όσο και το μαγνητικό πεδίο που κρατάει την Γη γύρο από τον ήλιο, βασικά καταρρίπτει οτι σας έχουν μάθει οχι μονο για την Γη, αλλα ολο το μοντέλο της ανθρωπότητας και πως δημιουργήθηκε ο κόσμος, επειδή έχουν σχέση μεταξύ τους,γιαυτό έχουν βγάλει αυτή την θεωρία και διδάσκουν ότι έτσι ειναι η Γη, για να αποκρύψουν κατι άλλο πολύ μεγαλύτερο, αλλα δεν θα την πούμε διότι θα την πάρουν άλλοι έξυπνοι ως δικιά τους ανακάλυψη επινόηση , από την άλλη τι να κάτσεις να πεις όταν από τα σχολεια και όλα τα ορκ λένε τα ίδια πράγματα και όλα τα άλλα ειναι θωριές συνωμοσίας?? οι προφητείες του Χριστιανισμού αν και ανάποδες δηλαδή αυτό που λένε ως κακό ειναι το κάλο, θα σώσει τον πλανήτη εξαφανίζοντας μεγάλο μέρος του πληθυσμού που ζει ως παράσιτα πάνω στην επιφάνεια της Γης ξανά και ξανά (!) εξάλλου εισβολείς ειναι εδώ και έχει ξανα γίνει.

Για όσους δεν κατάλαβαν μεγάλη μερίδα του πληθυσμού δεν έχει διάφορα απο μαϊμούδες, και ένα άλλο εφόσον εδώ ειναι η κόλαση ,στην επιφάνεια της Γης ειναι αυτο που ξέρετε ως δαίμονες ....ο καθένας που προκαλεί κακό δεν έχει ίχνος από αρετές και ηθική ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Αυτά στους πολλούς φαίνονται κινεζικά για το απλο λόγο οτι πνευματικά έχουν μετατραπεί σε ζομπι (αν δεν ηταν από την φύση τους ),και δεν φρόντισαν για τον σκοπό που γεννήθηκαν: να ανέβουν πνευματικά, και νομιζουν οτι είσαι μορφωμένος με το να έχεις πτυχία (!) συνεπώς ειναι σαν να μιλάς σε παιδιά 10 χρόνων δεν καταλαβαίνουν τίποτα, η για να μιλήσεις στην γλωσσά τους : ειναι σαν είσαι του πανεπιστημίου στο επίπεδο που έχεις φτάσει και να τα λες αυτά στο νηπιαγωγείο, δεν θα καταλάβουν τίποτα αφου πνευματικά ειναι κατώτερα,αλλιώς θα ξεχώρισαν τους μοχθηρούς "δαίμονες" αμέσως και δεν θα έπεφταν θύματα τους , και ο λόγος που τρέμουν ακόμη και τον θάνατο ενώ για αυτο γεννήθηκαν ειναι ακριβώς αυτός η άγνοια τους και η πνευματική τους κατωτερότητα .
©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications