Γερμανία: Στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα λόγω υπερβολικής δόσης του εμβολίου (!)

Από έγκυρες πήγες : Η εκστρατεία εμβολιασμού κατά του νέου κορωνοϊού στη Γερμανία επισκιάστηκε από το γεγονός ότι οκτώ εργαζόμενοι σε δομή φιλοξενείας ηλικιωμένων έλαβαν υπερβολική δόση του εμβολίου των Pfizer και BioNTech.

Στην πόλη Στράλζουντ του βορειοανατολικού κρατιδίου Μεκλεμβούργο-Προπομερανία, οκτώ εργαζόμενοι ενός γηροκομείο εμβολιάστηκαν κατά λάθος με δόση του εμβολίου της BioNTech πέντε φορές μεγαλύτερη της προβλεπόμενης. Ο έπαρχος Στέφαν Κερτ έκανε λόγο για «ατομικά λάθη».

Τέσσερα από τα οκτώ άτομα που εμβολιάστηκαν βρίσκονται ήδη υπό ιατρική παρακολούθηση σε νοσοκομείο και έχουν συμπτώματα παρόμοια με αυτά της γρίπης.

Ωστόσο, η ΒioNTech δεν βλέπει κανέναν κίνδυνο, δεδομένου ότι μεγαλύτερες δόσεις του εμβολίου χορηγήθηκαν σε εθελοντές και στην πρώτη φάση της έρευνας χωρίς σοβαρές συνέπειες.

Επίσης, σε επτά περιοχές της Άνω Φρανκονίας, στο κρατίδιο της Βαυαρίας, δεν χρησιμοποιήθηκαν καθόλου οι πρώτες περίπου 1.000 δόσεις του εμβολίου, αφού το κιβώτιο μεταφοράς δεν είχε καταψυχθεί επαρκώς κατά διαστήματα. Εν τούτοις, αν και η κατασκευάστρια του εμβολίων Biontech δεν έχει εκφράσει ανησυχίες για τη χρήση τους, αποφασίστηκε εξαρχής «μετά από προσεκτική σκέψη» να μην χρησιμοποιηθεί η συγκεκριμένη παρτίδα και αυτό απλώς για να μην τεθεί σε κίνδυνο η εμπιστοσύνη των πολιτών στον εμβολιασμό, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Reuters TV ο Έπαρχος Κρίστιαν.

Η BioNTech πάντως, είχε ανακοινώσει ότι το εμβόλιο είναι ακίνδυνο έστω και αν υπάρχουν θερμοκρασιακές αποκλίσεις. Πάντως, η εταιρεία είναι υπεύθυνη μόνο για τη μεταφορά στα κέντρα διανομής, από όπου τα ομοπονδιακά κρατίδια και οι περιφέρειες αναλαμβάνουν τη διανομή.

Και για να μην τρέξουν κάποιοι ελληνόφωνοι και πουν ότι βάζουμε άσχετες φώτο : δεν ειναι καθόλου άσχετη αλλα πολύ σχετική ουσίες βαζουν και οι ναρκομανείς και οχι μικροτσίπ όπως χλευάζουν και ειρωνεύονται δήθεν περί θεωρίες συνωμοσίας ώστε οι μάζες να κοιτούν το δεντρό και να χάσουν το δάσος , οι ναρκομανείς λοιπόν με ουσίες γίνονται έτσι όπως γίνονται και οχι μικροτσίπ και χάνουν επαφή με την πραγματικότητα , όπως βλέπεις και πολλούς συμπολίτες μας (sic) χωρίς να έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, να ειναι εκτός πραγματικότητας και μην έχουν ιδέα για τίποτα, και το μονο που λενε μόνιμα ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" σε ότι και να τους πεις, μήπως πάσχουν από ελαφριάς μορφής Νοητική Υστέρηση και έχουν μειωμένη αντίληψη ?

Οριακή νοημοσύνη: άτομα με δείκτη νοημοσύνης(IQ) : 85-68. Η νοημοσύνη στη συγκεκριμένη περίπτωση χαρακτηρίζεται και ως υπολειπόμενη / οριακή νοημοσύνη, ή αλλιώς στα κατώτερα όρια του φυσιολογικού - Ελαφρά νοητική υστέρηση :άτομα με δείκτη νοημοσύνης(IQ): 67-52 , συνεπώς τι φταίω εγώ που είσαι ηλίθιος μαντάμ και μεσιε και δεν βλέπεις ούτε τα αυτονόητα? ειναι θεωρίες συνωμοσίας επειδή εσύ είσαι ηλίθιος? στο μεταξύ, και η ίδια αυτη η φράση θεωρίες συνωμοσίας προέρχεται από συμμορίτες..Που οι μάζες δεν βλέπουν ουτέ αυτούς καν τόσα χρόνια που έχουν ίντερνετ ένω ειναι μπρόστα τους , φαντάσου τι γίνεται με αλλά , και τους βλέπεις live και ειναι συγκεκριμένες ελληνόφωνες φυλές μαζί με τα χρήσιμα γκοιμ τους που τους ξέρετε ως antifa κομμουνιστες κτλ, από εκεί και πέρα τι να πεις σε ηλίθιους που παπαγαλίζουν αυτή την φράση?... Δεν καταλαβαίνουν καν ότι με την συμπεριφορά τους και την στάση τους ακόμη και στο ίντερνετ, βοηθούν την ίδια στην υποδούλωση τους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications