Λινού για παρενέργειες εμβολίου mRNA : «Μακροχρόνια μπορεί να υπάρξει κάτι» (βίντεο)

Για κάποιο περιεργο λόγο η συντριπτική πλειοψηφία θεωρεί αυτή την θείτσα (όπως και άλλους δήθεν ειδικούς ) ως «ειδικό» επειδή λέει ειναι καθηγήτρια Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, εγώ αμφιβάλω αν καταλαβαίνει να αλλάξει μια λάμπα στο σπίτι της, καθώς ως καθηγήτρια λειτουργεί εντελώς μηχανικά και άπλα διδάσκει αυτά που λένε τα πρωτοκολλά και τα βιβλία που της έδωσαν, τύπου βικιπαίδεια η οποία ανήκει στην γνωστή ράτσα γεμάτη ψέματα σε επίμαχα θέματα προπαγάνδα και διαστρέβλωση της αληθείας ..

Άσε δε που ξέρεις προσωπικά δασκάλα που έβγαλε με άριστα τα σχολεία τους ενώ ειναι εντελώς ηλίθια, εκτός οτι δεν καταλαβαίνει τίποτα ειναι τόσο πολύ κατώτερη νοητικά σε σημείο να την λυπάσαι επειδή όλοι την εκμεταλλεύονται .. Και όμως πέρασε πανελλήνιες με άριστα (!) και θεωρείται μορφωμένη και έξυπνη και ανώτερη από μένα ενώ δεν καταλάβει τίποτα,έχει παρατηρηθεί γενικά ότι αυτοί που έχουν μειωμένη νοημοσύνη και αντίληψη δεν πιάνουν τα χεριά τους σε τίποτα , δεν έχουν αντίληψη ούτε των πραγμάτων γύρο τους.. Μέχρι και για να αλλάξει το τηλέφωνο του ντους με πλαστικές βίδες που λύνουν με το χέρι, ήθελε να φωνάξει υδραυλικό και έπρεπε να της εξηγήσεις μίση ώρα πως να το αλλάξει μονή της καθώς και ενα παιδί 10 χρονών μπορούσε να το κάνει, και σαν αυτήν ειναι εκατομμύρια με πτυχία (!)μονο στην ιδέα ότι ορδές ηλίθιων με πτυχία ειναι σε θέσεις κλειδιά ως ειδικοί σου αρκεί ..Αν τα σχολεια ηταν σωστά μονο 1 στους 1000 θα είχε κάποιου είδους πτυχίο και θα ηταν στα αλήθεια έξυπνος,αλλα έτσι δεν είχαν χρήσιμους ηλίθιους παντού οι συμμορίτες , καθώς το να είσαι έξυπνος προϋποθέτει πνευματική ανωτερότητα με αρετές δίκαιος κτλ, άρα δεν είχαν υποχείρια παντού να τους υπηρετούν αν δεν έδιναν πτυχία με το κιλό ακόμη και σε νοητικά καθυστερημένους..

Συνεπώς με το αναπαράγει κάποιος ότι γράφουν στην βικιπαίδεια ως πρύτανης καθηγήτρια και καθηγητής εχει τοσο άξια όσο άξια έχει ένας παπαγάλος που άπλα αναπαράγει ότι τους λες, πόσο δε όταν στο λύκειο διδάσκουν ψεύτικη ιστορία copy paste απο την ιουδαϊκή σελίδα "Μηχανή του χρόνου",αυτή με τα 700.000 like (!)ευτυχώς που δεν πήγα σχολείο και μορφώθηκα, καθώς από το 2014 είδα στο ίντερνετ ότι οποιαδήποτε ιστοσελίδα έχει σχέση με κομμουνισμό, ειναι ιουδαϊκή και οχι ελληνική και γράφει την ιστορία απο την ανάποδη υπέρ κομμουνισμού/ιουδαϊσμού/μασονίας καθώς ειναι το ίδιο πράγμα .

Προφανώς οι μάζες εχουν εκπαιδευτεί στην προπαγάνδα και στην πλύση εγκεφάλου από μικρά , γιατί εγώ δεν ξέρω καμιά "ανεξάρτητη και αντικειμενική" σελίδα η οποτεδήποτε ειναι αυτό , να γράφει κατα και εντελώς αρρωστημένα και με δόλο ενός ιστορικού προσώπου που ήσαν εχθρός του κομμουνισμού λέγοντας και τερατώδες ψέματα , και απο την άλλη να μην γράφουν τίποτα για τα εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας και υποστηρικτων του κομμουνισμού τύπου Στάλιν Τσόρτσιλ, όταν είσαι αντικειμενικός λες ουδέτερα τα πράγματα και οχι υπέρ κομμουνισμού και παρουσιάζεις μόνιμα ως κακό τον εχθρό του κομουνισμού. Ούτε αυτο δεν καταλαβαίνουν οι μάζες γιατι αλλιως θα καταλάβαιναν οτι διαβαζουν μια κομμουνιστική σελίδα και δεν θα ηταν εκεί, και επι χρόνια υποστηρίζουν το παράλογο ως φυσιολογικό "επειδή έτσι διδάχτηκαν "όπως εκπαιδεύεις τα σκυλια ένα πράγμα , ώσπου τελικά θα γίνει και παράλογη και η ίδια η ζωή τους . Μέτα από αυτόν τον μικρο πρόλογο επειδή οι μάζες δεν καταλαβαινουν ούτε τα αυτονόητα , διαβάστε τι λέει η δήθεν ειδική:

Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων, κ. Αθηνά Λινού, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης σε δήλωσε πως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα υπάρξουν μακροχρόνιες παρενέργειες από τα εμβόλια mRNA για τον κορωνοϊό.

«Oι παρενέργειες συνήθως επικεντρώνονται την πρώτη βδομάδα ή τους πρώτους δύο μήνες. Τώρα μακροχρόνια μπορεί να υπάρξει κάτι, δεν είμαστε θεοί να ξέρουμε τι θα γίνει μετά από 20-30 χρόνια αλλά σκεφτείτε την πιθανότητα να χάσεις τη ζωή σου τώρα σε σχέση να έχεις ένα ήπιο νόσημα…», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης σημείωσε ότι πρέπει να εμβολιαστούν τουλάχιστον 6 εκατομμύρια πολίτες. Με βάση τους σχεδιασμούς για τους εμβολιασμούς, εκτίμησε ότι «περίπου στα μέσα φθινοπώρου θα έχουμε την ανοσία της αγέλης, εφ’όσον όλα πάνε καλά».

Σε μια εβδομάδα μετά τη δεύτερη δόση επιτυγχάνεται η ανοσία, συμπλήρωσε η ίδια. H κ. Λινού αναφέρθηκε εξάλλου στους χρόνους που απαιτούνται για τη διαδικασία των εμβολιασμών και αναφέρθηκε στο παράδειγμα των ΗΠΑ, όπου «εμβολιάστηκαν λιγότεροι από τον αρχικό σχεδιασμό» λόγω της χρονοβόρου διαδικασίας.

Η ίδια δήλωσε πως έχει κάνει αίτηση για εμβολιασμό στον Ιατρικό Σύλλογο αλλά ακόμη δεν έχει κληθεί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications