Βρετανία:Πάνω από 2 εκατ. θα πρέπει να εμβολιάζονται κάθε εβδομάδα για να αποφευχθεί «τρίτο κύμα της επιδημίας»

Η Βρετανία πρέπει να εμβολιάζει δύο εκατομμύρια ανθρώπους την εβδομάδα κατά του κορονοϊού προκειμένου να αποφύγει ένα τρίτο κύμα της επιδημίας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας του London School of Hygiene and Tropical Medicine (LSHTM).

Στη Βρετανία έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής περισσότερα από 2,3 εκατομμύρια κρούσματα covid-19 και περισσότεροι από 71.000 θάνατοι από την ασθένεια μέχρι χθες, Δευτέρα, σύμφωνα με απολογισμό του Reuters.

“Το πιο αυστηρό σενάριο παρέμβασης --με όλη την Αγγλία να βρίσκεται στο επίπεδο 4 του συναγερμού, τα σχολεία να παραμένουν κλειστά όλο τον Ιανουάριο και 2 εκατομμύρια ανθρώπους να εμβολιάζονται κάθε εβδομάδα-- είναι το μοναδικό που θεωρούμε ότι θα μπορέσει να περιορίσει το βάρος στις μονάδες εντατικής θεραπείας κάτω από τα επίπεδα που είδαμε στο πρώτο κύμα” της επιδημίας του κορονοϊού, αναφέρεται στην έκθεση.

“Αν δεν υπάρξει μαζικός εμβολιασμός, ο αριθμός των κρουσμάτων, των νοσηλειών, των εισαγωγών στις μονάδες εντατικής θεραπείας και των θανάτων το 2021 ενδέχεται να ξεπεράσει αυτόν που καταγράφηκε το 2020”, τονίζεται στην έκθεση.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και οι επιστημονικοί σύμβουλοι της κυβέρνησης ανακοίνωσαν ότι ένα νέο μεταλλαγμένο στέλεχος του κορονοϊού, πολύ πιο μεταδοτικό, εξαπλώνεται γρήγορα στη χώρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιβληθούν αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα στο Λονδίνο και τη νοτιοανατολική Αγγλία.

Μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ότι η Βρετανία θα αρχίσει να εμβολιάζει και με το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κορονοϊού από τις 4 Ιανουαρίου και μετά, καθώς η έγκρισή του από τη ρυθμιστική αρχή της χώρας αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Τον Δεκέμβριο η Βρετανία έγινε η πρώτη χώρα παγκοσμίως που έδωσε άδεια για τη χρήση του εμβολίου των Pfizer και BioNTech.Την Πέμπτη η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι περισσότεροι από 600.000 άνθρωποι στη χώρα έχουν λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου των Pfizer-BioNTech.

Οι έγκυρες πήγες που παίρνουν χιλιάδες ευρώ για να κάνουν διασπορά ψευδών ειδήσεων :

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και οι επιστημονικοί σύμβουλοι της κυβέρνησης ανακοίνωσαν ότι ένα νέο μεταλλαγμένο στέλεχος του κορονοϊού, πολύ πιο μεταδοτικό, εξαπλώνεται γρήγορα στη χώρα (?)νέο μεταλλαγμένο στέλεχος του κορονοϊού(!)αυτοί έχουν αλλάξει εντελώς ακομα και αυτά που ισχύουν, μάλλον νέα εφεύρεση θέλουν να πουν .

Το πρώτο στάδιο πάντως ειναι να κάνεις τον όχλο εντελώς χαζό, να τον διδάσκεις ηλιθιότητες μεσώ των σχολείων και του δίνεις και πτυχία ώστε να νομίζει οτι ειναι έξυπνος , και μετα να του παρουσιάζεις ως ειδικούς πράκτορες που η σχέση τους με την ιατρική ειναι άπλα να υπηρετούν το μασονικό καθεστώς και οχι την ιατρική, και έτσι στον ηλίθιο όχλο που δεν καταλάβει τίποτα και νομίζει οτι για να ξέρεις 5-6 πράγματα πάνω σε κάθε τι οτι πρέπει να σπουδάζεις 5-6 χρονιά, και όλοι αυτοί οι συμμορίτες που παριστάνουν τους ειδίκους φαντάζουν ως "μεγα επιστήμονες" ... όπως λέει και ένα ρητό: οποιος πάρει με το μέρος του τους ηλίθιους θα κυβερνήσει όλο το κόσμο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications