Τρομοκρατία  μεσώ εγκύρων πηγών: Επιβάτης σε λεωφορείο χωρίς μάσκα, με τσιγάρο και καφέ   βίντεο

Αthensvoice.gr αυτή η "έγκυρη πηγή" σέλιδα "αδιάσωστης του αρχαίου πνεύματος" που το μονο ελληνικό που έχει ειναι το gr : Ακόμα ένα περιστατικό παράβασης των μέτρων προστασίας του κορωνοϊού, με έναν άνδρα επιβάτη σε λεωφορείο της Αθήνας να μη φορά μάσκα, κρατώντας τσιγάρο και καφέ.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που απεικονίζει ένα ζευγάρι να βρίσκεται στο εσωτερικό λεωφορείου της Αθήνας χωρίς να φορά κανείς από τους δύο τη μάσκα του.

Μάλιστα, ο άνδρας έχει στο πηγούνι τη δική του, κρατά στο ένα χέρι τον καφέ και στο άλλο το τσιγάρο του.

Σε όλη τη διάρκεια του βίντεο, οι δυο τους συνομιλούν αμέριμνοι χωρίς να τους γίνεται κάποια παρατήρηση για την προφανή καταπάτηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

-----

Πωωω συμφορά! όταν ειναι δικοί τους όμως που βγαίνουν χωρίς μάσκες δεν το κάνουν θέμα, φήμες λένε ότι ήδη έχει συγκροτηθεί ειδικό κλιμάκιο της Δίωξης (αυτής που δεν πιάνει πότε συμμορίτες ακόμη και σε εγκληματικές ενέργειες με βάση τους νομούς τους) με συνεργασία της CIA και της Mossad για τον εντοπισμό και σύλληψη του "εγκληματία" ώστε να λογοδοτήσει στις αρμόδιες αρχές επειδή παραβίασε τους νομούς τους κράτους(ισχύουν μονο για θνητούς ) , αν τελικά καταφέρουν να το μεταφέρουν σε αρμόδιες αρχές , καθώς πλήθος κόσμου απλοί "συνάνθρωποι μας ο λαος" (ξέρετε τύπου antifa) εχει συγκεντρωθεί με σκοπό το λιντσάρισμα του ...Κάθολου απίθανο οι συμμορίτες και ιεροεξεταστές του σκοταδισμού στο ίντερνετ να βγαλουν fake news και αυτό το χιουμοριστικό της τραγικός εικόνας και των εγκύρων πηγών τους αλλα και των ηλίθιων που τις διαβάζουν, επειδή μας έχουν σε μεγάλη "εκτίμηση" με τίτλο: ΟΧΙ δεν έχει συγκροτηθεί ειδικό κλιμάκιο της Δίωξης για την σύλληψη του...(!)

Έκτος την γνώση τρομοκρατία που ξέρετε με όπλα και τα σχετικά , υπάρχει και η ψυχολογική τρομοκρατία και την εφαρμόζουν καθε μέρα όλες οι έγκυρες πήγες τους και τα MME, αφού η άλλη ρωτούσε πριν ένα χρόνο που εβαζαν ομαδικά για πολεμο Ελλάδας Τουρκιάς ξανά μαζί και κατι ψευδό-πατριωτικές σελίδες : λες να γίνει πόλεμος με την Τουρκιά? και της απαντάς τι πόλεμος να γίνει μαντάμ? από τοτε που μπήκα στο ίντερνετ το 2015 αυτό βαζουν όλοι,αλλα διαπίστωσα ότι αυτό το βιολί κρατάει πολλά χρόνια πριν πες μου ενα λόγο γιατι να γίνει πόλεμος Ελλάδας Τουρκιάς αφού και εκεί και εδω συμμορίτες κάνουν κουμάντο? δεν τρέπεσαι λίγο μεγαλη γυναικά να πιστεύεις τέτοια παραμυθία για να σας κρατούν μόνιμα υπό τον φόβο ακόμη και με τέτοιες χαζομάρες, και που βαζουν οι έγκυρες πήγες τους ακομη και κάτι Νεοέλληνες που το παίζουν πατριώτες ? αρχικά θα έπρεπε να τρέπεσαι που διαβάζεις έγκυρες πήγες μαρξιστών, τσιμουδιά η μαντάμ...

Με δωρεάν προώθηση μεσώ facebook ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν πατήσει like , πάρα το γεγονός ότι έχεις πατήσει να μην εμφανίζει Post αυτής της σελίδας αποχαύνωσης πως να μην κάνει το "γύρο του διαδικτύου το βίντεο"?? την ίδια ώρα το facebook κάνει μηδαμινή απήχηση σε ανεξάρτητες σελίδες,οι δημοκράτες προωθούν με το ετσι γουστάρω τις μαρξιστικές σελίδες και βλάπτουν ανεξάρτητες πήγες :

Βεβαία σε ολα αυτα βοηθούν και οι ορδές νεοελλήνων που υποστηρίζουν αυτές τις σελίδες και θελουν να λέγονται και απόγονοι αρχαίων ! ειναι η 2-3 φορά που πατάς να μην εμφανίζει αυτός οχετός και επίτομη της πλύσης εγκεφάλου, και συνεχίσει το μασονικό facebook να προωθεί ακόμη και σε μας που δεν τρώμε κουτόχορτο μαρξιστικές σελίδες, η συγκρινόμενη πήρε και λεφτα απο την λίστα Πέτσα, μεταξύ άλλων έχει και δωρεάν προώθηση facebook google όπως όλες οι έγκυρες πήγες τους , αυτές υποστηρίζουν οι μάζες αντί ανεξάρτητες σέλιδες , και ύστερα απορούν για την σημερινή κατάντια,ακόμα και στο ίντερνετ ως ανεγκέφαλα πρόβατα συμπεριφέρονται οι μάζες :

Το βίντεο που εβαλαν στο Αthensvoice.gr μαλιστα ειναι μεσώ του "Τι λες τώρα;" άλλη σελιδα αποχαύνωσης χωρις καμια ενόχληση απο τους δημοκράτες τόσα χρονιά και τεράστια απήχηση στο facebook αυτές ειναι καλές σελίδες αφου άπλα κρατούν τον όχλο απασχολημένο με χαζομάρες τόσα χρόνια τώρα στο ίντερνετ:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications