Εμβολιασμός-show - Εμβολιάστηκε και ο Κ.Μητσοτάκης με το εμβόλιο της Pfizer, λένε...

Εδώ εφαρμόζουν αυτό που έχουμε επισημάνει πολλές φόρες, ότι δηλαδή πολλοί μειωμένης νοημοσύνης και αντίληψης άπλα αντιγράφουν τους άλλους σε ότι λένε και ότι κάνουν, του τύπου αφού έτσι λένε όλοι έτσι θα ειναι , ενώ όλοι οι ηλίθιοι λενε τα ίδια ακόμα και αν δεν έχουν στοιχειώδες λογική, η ψυχολογία του ανεγκέφαλου όχλου, που παρασύρει τους πάντες στην ηλιθιότητα του,ανάμεσα σε 20 άτομα δηλαδή μονο ένας ειναι έξυπνος , γιαυτό βάζουν διάφορους οτι δήθεν έκαναν το εμβόλιο, για το δουν οι ηλίθιοι που ειναι πολύ περισσότεροι για να κάνουν και αυτοί το ίδιο .

Μετά την ΠτΔ εμβολιάστηκε όπως ανέφερε η κρατική τηλεόραση στο νοσοκομείο Αττικόν κατά του κορωνοϊού και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχοντας τον Σ.Τσιόδρα δίπλα του ο οποίος θα εμβολιαστεί αμέσως μετά.

«Παντελώς ανώδυνη διαδικασία» το πρώτο σχόλιο του πρωθυπουργού μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο της Pfizer ενώ ευχήθηκε «καλή αρχή» στο ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό.

Ο πρωθυπουργός, σε δήλωσή του, μετά τον εμβολιασμό του, τόνισε ότι «σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα για την επιστήμη και για την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία κατάφερε και παρέδωσε το εμβόλιο την ίδια μέρα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, κάνοντας πράξη την ευρωπαϊκή αλλεληγγύη».

«Σήμερα όλοι οι Έλληνες χαμογελάμε κάτω από τις μάσκες μας, καθώς ξεκινάει στην πατρίδα μας το δύσκολο εγχείρημα του μαζικού εμβολιασμού με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι «ως πολιτική ηγεσία σήμερα στέλνουν του παράδειγμα ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό».

«Μαζί μας εμβολιάζονται και οι πρώτοι υγειονομικοί, οι οποίοι βρίσκονται από την αρχή στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού και στους οποίους χρωστάμε πολλά» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε ότι «εμβολιάζονται πρώτοι και ως παράδειγμα, αλλά και για να είναι ασφαλείς στη μάχη που δίνουν».

Έτσι με το show που από την είσοδο των 9.000 εμβολίων μέχρι και τώρα για το που και ποιοι και πως και πότε θα γίνει/ουν τα εμβόλια ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση με σκοπό να δειχθεί η ασφάλεια των εμβολίων σε όλους τους Έλληνες.Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ήταν νωρίτερα στραμμένα όλα τα φώτα, καθώς εκεί έγιναν τα πρώτα εμβόλια. Το εμβόλιο έκανε και η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούπου, όπως είχε προγραμματιστεί.

Έτσι η κ. Σακελλαροπούλου έγινε η πρώτη κρατική αξιωματούχος που ανακοινώθηκε ότι εμβολιάζεται κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications