Αφού ειναι όλοι απόγονοι αρχαίων  όπως ισχυρίζονται ειδικοί  που βρέθηκαν τόσα πολλά φίδια  στον ελλαδικό χώρο?

Το παρακάτω Post που ακολουθεί ειναι γραμμένο από άκρως αδίσταχτο υπάλληλο των ελληνόφωνων "Αν δεν ταιριάζανε δε θα συμπεθεριάζανε" , ο οποιος δηλώνει αρθρογράφος σε μια πολύ μεγάλη έγκυρη πηγή, που θα ηταν πολύ μικρή αν ορδές ανεγκέφαλων δεν υποστήριζαν ολους αυτούς, το πρόβλημα ειναι οτι πολλοι Νεοέλληνες εχουν ακριβώς την ίδια ψυχοσύνθεση με τους υπηρέτες των ελληνόφωνων και συνεπώς υποστηρίζουν ομοίους τους , ακόμη και αν λένε κατα, πολλοί εξ αυτών αν τους δόσεις εξουσία τα ίδια με αυτούς που κατηγορούν θα κάνουν:

Αν κοιτάξουμε γύρω μας, όλοι έχουμε κάποιο φίλο, γνωστό ή συγγενή, οικογένεια πολλές φορές, που να έχασε τη ζωή του ή να έφτασε στο κατώφλι του θανάτου από την «κατάρα του αιώνα», την πανδημία του κορωνοϊού. Ζούμε σήμερα έναν ασύμμετρο παγκόσμιο πόλεμο σε απώλειες ανθρώπινων ζωών, σε οικονομικό κόστος, σε ψυχολογικό επίπεδο, που προκαλεί άγχος, φόβο, οργή και θυμό μαζί στην παγκόσμια κοινότητα.

Η χρονιά αλλάζει σε λίγες ημέρες και «χρονιάρες μέρες» που λέει ο λαός μας, ας στείλουμε ένα μήνυμα ελπίδας, βασισμένο, όμως, στα πραγματικά γεγονότα, που δεν είναι άλλα από την έλευση των εμβολίων.

Από τη Δευτέρα, λοιπόν, η Ελλάδα ταυτοχρόνως με την υπόλοιπη Ευρώπη θα «έχει» στη διάθεσή της ένα από τα (τέσσερα) εμβόλια που κυκλοφορούν παγκοσμίως. Το εμβόλιο έχει ήδη δοκιμαστεί στον «πραγματικό κόσμο», πλην των κλινικών δοκιμών το έχουν πάρει περίπου τρεις εβδομάδες τώρα εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών και διαφορετικών φυλετικών καταβολών στον κόσμο, χωρίς να έχει προκύψει κανένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Κάτι ασήμαντα αλλεργικά προβλήματα χωρίς καμία επιπλοκή για την ώρα. Με μαθηματική βεβαιότητα θα συμβεί κάποια στιγμή και κάτι πιο βαρύ σε εμβολιασθέντα, αφού θα το κάνουν δισεκατομμύρια άνθρωποι, αλλά αυτό συμβαίνει με όλα τα φάρμακα πάντοτε. Δεν αλλάζει την εικόνα, αφού τα εμβόλια που γίνονται σήμερα είναι τουλάχιστον ασφαλή.

Σε λίγες ημέρες αφού ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός με τη δεύτερη δόση θα έχουμε και την αποτελεσματικότητά του, δηλαδή τη δημιουργία μιας υψηλής σε ποσοστά προστασίας του εμβολιασμένου πληθυσμού στον κορωνοϊό.

Οσο οι ημέρες αλλά και οι μήνες θα περνούν τόσο περισσότεροι άνθρωποι θα εμβολιάζονται και πάνω από ένα εμβόλια θα χρησιμοποιούνται στην Ευρωπαϊκή Ενωση, άρα και στην Ελλάδα. Η ελπίδα θα ξαναγυρίσει στον κόσμο για μια κανονική ζωή, οι δουλειές θα ξανανοίξουν και μέχρι το τέλος του χρόνου μπορεί αυτή η πανδημία να είναι μια θλιβερή ανάμνηση αλλά και ένα μάθημα ζωής για όλους, κυρίως για τους πιο ισχυρούς. Ας μην ξεχνάμε ότι η χώρα που υπέστη τη μεγαλύτερη -αριθμητικά- ζημιά σε ανθρώπινες ζωές είναι η ισχυρότερη στον πλανήτη, δηλαδή η Αμερική, και δυστυχώς ακόμα υπάρχει πολύς σκοτεινός δρόμος μέχρι την τελική λύτρωση.

Είναι εξαιρετικά θετικό γεγονός ότι στην Ελλάδα, στη φάση που είμαστε, όλοι όσοι πρέπει να πράξουν το σωστό το πράττουν σε σχέση με τα εμβόλια, είτε αυτοί είναι οι αρχηγοί των κομμάτων είτε όλοι όσοι επηρεάζουν την κοινή γνώμη. Ολες οι κοινωνίες χρειάζονται ένα σωστό μήνυμα για να αποφασίσουν να κάνουν το εμβόλιο αυτό, χωρίς να καταπατηθούν ούτε οι προσωπικές ελευθερίες, ούτε τα προσωπικά δεδομένα, ούτε οι ηθικές που διέπουν τα ελεύθερα καθεστώτα.

Αργά ή γρήγορα, πάντως, τα διλήμματα θα τεθούν -ας μην υπάρχει καμία αμφιβολία- και θα είναι δύσκολο να τα αποφύγει κανείς. Κάποια στιγμή, μετά από μήνες, θεωρώ ότι και οι αεροπορικές εταιρείες και πολλά σημεία συναθροίσεων (καταστήματα, εστίαση, ξενοδοχεία) θα απαιτούν τεστ αντισωμάτων για να κάνεις χρήση των υπηρεσιών τους. Πιθανότατα και κάποιες χώρες με λιγότερες «δημοκρατικές ευαισθησίες». Μέχρι φυσικά να δημιουργηθεί γενική ανοσία και να θυμόμαστε τη χρονιά που φεύγει σαν έναν εφιάλτη που πέρασε, για όσους βέβαια δεν έζησαν τραγικές και αξεπέραστες απώλειες δικών τους.

---

Oσοι δεν βλέπουν τίποτα σε όλο αυτό και θεωρούν σωστά όλα αυτα, δυο πράγματα συμβαίνουν:είτε έχουν πέσει στο επίπεδο αυτών άρα και δεν καταλαβαίνουν τίποτα, αφού έχουν γίνει ενα με τα φίδια και στην προσωπική ζωή τους και νομίζουν ότι έτσι πρέπει να σκέφτεσαι και έχεις αυτήν την "λογική" για να είσαι σωστός και μορφωμένος "άνθρωπος"(?) σωστός άνθρωπος και να υποστηρίζεις το κακό χωρίς ίχνος από τύψεις και ηθικούς φραγμούς?? ηλίθιος με πτυχία μπορεί να είσαι, ακριβώς γιαυτό κουβαλούν μετανάστες για να γίνουν όλοι έτσι, είτε και οι ίδιοι ειναι σαν αυτόν που το έγραψε όποτε να δηλώνει ελληνόφωνος και οχι απόγονος αρχαίων, κοινός γκοιμ. η υποχείριο των γνωστών , (και οι δυο αυτές φράσεις δίκες τους ειναι), = νοητικοί δούλοι άπλα υπάρχουν στην ζωή για να υπηρετούν τους εκλεκτούς του Γιαχβέ, ακριβώς αυτα γράφουν στα "ιερά βιβλία" τους να εχει ο καθένας απο 2000 δούλους, οχι με την έννοια οτι θα ειναι φυλακισμένοι αλλα με την έννοια να τους υπηρετούν, νοητικοί δούλοι..

Ο τύπος αρχίσει απείθειας με ψυχολογικό βιασμό του πνεύματος ώστε να κτυπήσει στο υποσυνείδητο, υπέρ εμβολίων με το:Αν κοιτάξουμε γύρω μας, όλοι έχουμε κάποιο φίλο, γνωστό ή συγγενή, οικογένεια πολλές φορές, που να έχασε τη ζωή του (!)ναι αλλα για τον καρκίνο δεν λένε ! όλοι αυτοί βιάζουν το πνεύμα σας και τους πατάτε και like !
Και όπως φαίνεται η Ελλάδα δεν εχει έλλειψη από αυτά τα γκοϊμ στην γλωσσά τους, αρα δεν ειναι όλοι απόγονοι αρχαίων στην Ελλάδα όπως ισχυρίζονται "ειδικοί" ,τα γκοϊμ μπορει φαινομενικα να ειναι ανθρωποί αλλα πνευματικα ειναι σαν τα ζώα, τουτέστιν δεν ειναι μονο δούλοι των άνωθεν, δεν ειναι μονο άτομα χωρίς αρετές ηθική και εγκληματικά στοιχειά, αλλα ρίχνουν και το πνευματικό επίπεδο και των άλλων στο επίπεδο τους ακόμη και αν δεν ανήκουν στο γένος των γκοϊμ, αν ένα άτομο που δεν ανήκει σε αυτο το γένος μεγαλώσει με ομοίους του και μονο, και μετα το βάλεις ανάμεσα σε αυτά τα ορκ θα δει αμέσως την διάφορα στον χαρακτήρα και την συμπεριφορά τους , αλλα λόγω οτι μεγαλώνουν μαζί δεν βλέπουν την διάφορα έχουν συνηθίσει να ζουν με βάρβαρους από μικρά.

Έναλλακτικά όσοι ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος ακομα και εκφυλισμένοι η σε αλλες μη μοχθηρες φυλες όμως, να εχουν αγνή ψυχή προϋπόθεση για να δεις το κακό ειναι να ανήκεις στο αντίθετο του κακού, και μπορούν, καθίστε μονοί σας 4-5 μήνες χωρίς καμιά επαφή με αλλα άτομα τύπου μονάχοι του Θιβέτ και καμιά επιρροή από το matrix που είστε τώρα, και όταν λέμε καμια εννοούμε καμιά, και μετά γυρίστε απότομα σε ότι κάνατε πριν... Τότε θα δείτε σε τι matrix ζούσατε όπως στο σπηλαίο του Πλάτωνα, θα δείτε δηλαδή τα πράγματα όπως ειναι και οχι οπως σας εχουν εκπαιδεύσει και έχετε συνηθίσει να τα βλέπετε, ακριβώς έτσι βλέπουν τον κόσμο στην Γη και οι κάλοι εξωγήινοι ανθρωπινής μορφής. Και ο νοών νοείτω.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications