«Ελευθερία» στην Ευρώπη  γράφουν στο Πρώτο Θέμα και στην Ευρώπη κανένας δεν ασχολείται εκτός από ομοίους τους (!)

Με χαμόγελα και πολλή ελπίδα εμβολιάζονται οι πρώτοι άνθρωποι στις ευρωπαϊκές χώρες - Μία 28χρονη νοσοκόμα, η πρώτη στην Ιταλία, μία 96χρονη σε γηροκομείο, η πρώτη στην Ισπανία

Ωρα Ελευθερίας για την Ευρώπη, καθώς σήμερα πραγματοποιούνται οι πρώτοι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού. Στην Ελλάδα θα ξεκινήσουν στη 1 το μεσημέρι.

Παρότι σήμερα θα εμβολιαστεί -εκτός από τον Πρωθυπουργό- και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ως μια μορφή ηθικής επιβράβευσης των υπηρεσιών που προσέφεραν αφειδώς στο δημόσιο σύστημα υγείας όλο αυτό το διάστημα γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι, η πρώτη ελληνική δόση του εμβολίου θα διατεθεί στην Ευσταθία Καμπισιούλη, Νοσηλεύτρια Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», στο πρόσωπο της οποίας τιμώνται οι «αγωνιστές της πρώτης γραμμής» της μάχης με τον κορωνοϊό. Πλην της κ. Καμπισιούλη, ένας ηλικιωμένος πολίτης, ο κ. Μιχάλης Γιοβανίδης, φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» θα είναι ο πρώτος πολίτης που θα προβεί σε εμβολιασμό ανάμεσα στα άτομα τρίτης ηλικίας.

Το ότι αυτή η "έγκυρη πηγή" ειναι στην πρώτη θέση στην Ελλαδα θα πρέπει να τρομάζει όσους σκεπτόμενους έχουν απομείνει , οχι τοσο γιατί πήρε χιλιαδες ευρώ για να κάνει προπαγάνδα με την λίστα Πέτσα, αλλα για το γεγονός ότι αυτό δείχνει ότι το νοητικό επίπεδο ειναι πολύ χαμηλό αυτών που την διαβαζουν, και αφού το νοητικό επίπεδο ειναι πολύ χαμηλό σε επίπεδα ζώων άρα ειναι και αγρίμια αδίσταχτοι και ύπουλοι, και δεν ειναι μονο αυτή αλλα πολλές σαν αυτήν και ειναι όλες στην πρώτη θέση...

Αυτοί που διαβάζουν σε όλη τους της ζωή τέτοιες σελίδες έχουν καμιά σχέση με το πνεύμα? προφανώς και οχι, αυτό σημαίνει ότι ειναι υλιστές με όλα τα κακά που συνεπάγεται αυτό,όλοι αυτοί ζουν ανάμεσα σας, μην απορούν λοιπόν κάποιοι γιατί έγινε έτσι η κοινωνία , όταν αναμεσα σας πολλοι ειναι αδίσταχτα υλιστικά αγρίμια, και οι εφευρέσεις δεν ήρθαν απο αυτούς ακριβώς γιατι ειναι κατώτεροι , αλλα απο μύστες ερευνητές και πνευματικά άτομα ,με το να μιλάνε με τυπικούρες καθοπρεπισμους και ευγένειες δεν αλλάζει το γεγονός οτι ειναι αγρίμια, ευγενικά σας χειραγωγούν τόσα χρονιά και πανε την κοινωνία στο πάτο. Και το αγρίμι όταν θέλει να εξαπατήσει μια γυναικά θύμα του το παίζει κάλος , ακριβώς το ίδιο κάνουν σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους .

ΥΓ: Δεν σε κάνουν άνθρωπο τα σχολεία τα πτυχία οι ευγένειες οι τυπικούρες και καθωσπρεπισμοί , ίσα ίσα που με τα τελευταία οι αδίσταχτοι κρύβουν την μοχθηρή φύση τους... Άλλα άνθρωπος γεννιέσαι, λέτε για αρχαίους οτι ειχαν άρατες σοφία ηθική και ήσαν ανώτεροι πνευματικά , οι αρχαίοι ερευνούσαν τα παντα ήσαν μύστες και μιλούσαν μονο για το πνεύμα, αν υπήρχαν τότε λέτε να διάβαζαν πρώτο θέμα και λοιπες τέτοιες έγκυρες πηγές οι αρχαίοι ??? δεν έχουν ούτε ενα post για την πνευματική ανάπτυξη πάρα μονο χαζομάρες ηλιθιότητες και ειδήσεις της ημέρας τύπου τηλεόρασης ... Αυτό ειναι το πρόβλημα ότι όλοι αυτοί που διαβούν τέτοιες σελίδες δεν έχουν ίχνος από άρατες σοφία και ηθική γιατί δεν θα ηταν εκεί να διαβάζουν ομοίους τους, που το μονο που τους ενδιαφέρει ειναι πως εξαπατήσουν τον όχλο και καθε μηνά πέφτει ο μισθός όλοι οι μισάνθρωποι σε έγκυρες πήγες ειναι μαζεμένοι και υπηρετούν άλλους ομοίους τους, η καλύτεροι δουλειά ενός αδίσταχτου εξάλλου ειναι αρθρογράφος .

Post A Comment:

2 comments

vasiliaείπε...

Έτσι που η ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ έχει καταντήσει τους ανθρώπους, και όταν θα του κόβουν τα κεφάλια θα τραγουδούν, και θα γελούν. Οι Σιωνιστές έχουν ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΗ επιτυχία, διότι για δεκάδες χρόνια τώρα, έχουν εργασθεί για να καταντήσει ο άνθρωπος κατώτερος και από ΖΩΟ!Γιατι? Διότι οι Σιωνιστές για να ΓΗΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΗΝΟΥΧΡΕΑΙΑΖΟΝΤΕ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΙΤΗ 500 Εκατομοιρια. Τα εμβόλια και οι γενοκτονίες που σχεδιάζουν τα κάνουν την δουλια! Κορόιδα, να πιστεύετε τις σαχλαμάρες που σας λένε.

vasiliaείπε...

Καλά βρε παιδιά τι είναι 130,000!, Ο Τσιπρας το 2018 στο ΟΗΕ στο ΜΑΡΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ, υπέγραψε ότι θα φέρει στην Ελλάδα 80 ΕΚΑΤΟΜΟΙΡΙΑ!Το διμοδιευσαμε, αλλ οι Εβραίοι που μας παρακολουθούν δεν άφησαν κανένα να το διαβάσει στο ΦΒ !! Μονον εμείς που τα γράψαμε μπορέσαμε να τα διαβάσουμε! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ! Αλλά το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνετε!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications