Τζο Μπάιντεν: Θα είμαστε νικητές - δείτε κάτι ζομπι που προωθούν για πρωθυπουργούς οι δημοκράτες

Ιδιαίτερα ενωτικός παρουσιάστηκε ο Τζο Μπάιντεν, σε δηλωσή του λίγο μετά τις 23:00, στην οποία ξεκαθάρισε ότι οι Δημοκρατικοί θα είναι οι νικητές στις εκλογές των ΗΠΑ.

Ακόμα και σε μία πανδημία. 150 εκατομμύρια πολίτες άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα. Σε μία ιστορική ημέρα. Ο κόσμος αποφασίζει. Ο λαός αποφασίζει ποιος θα είναι ο πρόεδρος. Δεν είμαι εδώ για να πω ότι κερδίσαμε, αλλά όταν τελειώσει η καταμέτρηση θα είμαστε οι νικητές. Στο Ουινσκόνσιν κερδίσαμε

Κερδίσαμε την πλειοψηφία στη λαϊκή ψήφο και αυτό θα αυξηθεί. Πήραμε τις περισσότερες ψήφους από οποιονδήποτε υποψήφιο πρόεδρο.Θα αντιμετωπίσουμε όλα τα θέματα μαζί, να αφήσουμε πίσω τις αντεγκλήσεις, να ενωθούμε ως ένα έθνος, δεν θα είναι εύκολο. Ξέρω ότι πρέπει να σταματήσουμε να κοιτάμε τους αντίπαλους μας ως εχθρούς. Αυτό που μας ενώνει είναι πολύ περισσότερο από αυτό που μας διχάζει» υπογράμμισε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών.

Επίσης, ο κ. Μπάιντεν επεσήμανε πως ως πρόεδρος θα φροντίσει και όσους τον ψήφισαν και όσους δεν τον ψήφισαν.

Όσοι διαβαζουν αυτές τις έγκυρες πήγες να μην λενε καν οτι ειναι απόγονοι αρχαίων ειναι προσβολή :

Επεσήμανε πως ως πρόεδρος θα φροντίσει και όσους τον ψήφισαν και όσους δεν τον ψήφισαν, τους νεκρούς απο το 1950 που τον ψηφίσαν σίγουρα θα τους φροντίσει (!)

Στο Ουινσκόνσιν κερδίσαμε : Mε νοθείες με νεκρούς και πληρωμένους ψηφοφόρους σίγουρα, και βγαίνει χωρίς ίχνος τροπής και λέει κερδίσαμε, κάτι τέτοια αναίσθητα ζόμπι βάζουν για πρωθυπουργούς οι δημοκράτες σε πολλές χώρες εδώ και χρονιά, βασικά αυτό αποκαλούν "Δημοκρατία " να βάζουν μαριονέτες τους που αποκαλούνται "άνθρωποι" παντού ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications