Τραμπ προς τον αμερικανικό λαό: «Έχει γίνει αναμφίβολα νοθεία - Πάνε να κλέψουν τις εκλογές» (βίντεο)

«Οι Δημοκρατικοί βρίσκουν όσες ψήφους τους χρειάζονται για να καλύψουν την διαφορά»

Σε διάγγελμα προς τον αμερικανικό λαό προχώρησε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ με το οποίο καταγγέλει σε εθνικό επίπεδο πως έχει γίνει νοθεία και ότι το σύστημα (εννοεί προφανώς το «βαθύ κράτος») σε συνεργασία με τους Δημοκρατικούς επιχειρούν να «κλέψουν τις εκλογές»

Κατα την διάρκεια της ομιλίας του επαναλάμβανε συνεχώς πως «πάνε να κλέψουν τις εκλογές» και πως έχει γίνει νοθεία «αναμφίβολα» και επιτέθηκε στους Δημοκρατικούς και στα μέσα ενημέρωσης.

Παράλληλα κατήγγειλε ότι σε εκλογικό κέντρο στο Ντιτρόιτ που γινόταν καταμέτρηση των επιστολικών ψήφων, δεν άφησαν τους εκπροσώπους της εκστρατείας του να είναι στην διαδικασία και σφράγιζαν τα τζάμια του εκλογικού κέντρου για να μην μπορούν να δουν τι συμβαίνει μέσα.

«Είχα πει εδώ και καιρό οτι οι επιστολικές ψήφοι θα αποδειχθούν μεγάλη καταστροφή. Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτό να συμβεί στη χώρα μας».

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την φίμωση των ψηφοφόρων μας. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αγάπη και τέτοιο πνεύμα από ανθρώπους που ξέρουν τι συμβαίνει. Υπάρχουν πολλά περιστατικά που θα αναφερθούν σίγουρα» ανέφερε ο Τραμπ.

«Νικήσαμε με ιστορικούς αριθμούς. Δεν υπήρξε μπλε κύμα. Οι δημοσκοπήσεις των μέσων ενημέρωσης αποτελούν παρέμβαση στις εκλογές. Αν μετρήσετε τις νόμιμες ψήφους, κέρδισα εύκολα. Με τις παράνομες, προσπαθούν να κλέψουν. Νικήσαμε με ιστορικούς αριθμούς. Οι δημοσκοπήσεις των μέσων ενημέρωσης αποτελούν παρέμβαση στις εκλογές. Κερδίζαμε σε όλες τις βασικές πολιτείες-κλειδιά, τότε οι αριθμοί μας άρχισαν ως εκ θαύματος να κρύβονται».

Ακόμα, ισχυρίστηκε πως οι επιστολικές ψήφοι «έχουν καταστρέψει το σύστημά μας» και «έχουν καταστρέψει τις εκλογές» και πως οι παρατηρητές των Ρεπουμπλικάνων στις εκλογές αποκλείονται ή στερούνται πρόσβασης στη Φιλαδέλφεια και στο Ντιτρόιτ.

«Πάνε να κερδίσουν με ψέματα», «γίνονται παρατυπίες από πλευράς εργαζομένων στα κέντρα καταμέτρησης», «θέλουμε παρατηρητές σε εκλογικά κέντρα», «κερδίσαμε τις εκλογές» και «οι Δημοκρατικοί έκαναν ότι μπορούσαν για να βρουν ψήφους όπου έχαναν με διαφορά», ανέφερε επίσης ο Τραμπ.

«Θα έχουμε πολλές δίκες», προειδοποίησε, θα ακολουθηθεί ο δρόμος «των νομικών διαδικασιών. Σε τελευταία ανάλυση, έχω την αίσθηση πως θα αποφασίσουν οι δικαστές» για το ποιος είναι ο νικητής των προεδρικών εκλογών.

«Αν μετρήσουν τις νόμιμες ψήφους, τότε έχω κερδίσει τις εκλογές εύκολα» επέμεινε ο Αμερικανός πρόεδρος, ισχυριζόμενος πως υπάρχουν ψήφοι που δεν θα έπρεπε να έχουν καταμετρηθεί.

Κατά την διάρκεια του διαγγέλματος του αρκετά τηλεοπτικά δίκτυα που μετέδιδαν ζωντανά , όπως τα ABC, CBS και MSNBC διέκοψαν την σύνδεση με τον Λευκό Οίκο, ενοχλημένοι από τα όσα είπε στις δηλώσεις του και μόνο μέσα από την επίσημη σελίδα του Λευκού Οίκου συνεχίστηκε μέχρι τέλους, χωρίς ο Πρόεδρος των ΗΠΑ να δεχθεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

«Υπάρχουν δεκάδες Ρεπουμπλικανοί παρατηρητές στην Φιλαδέλφεια όπου καταμετρώνται οι ψήφοι. Και γίνεται και live μετάδοση. Οι επικεφαλής της διαδικασίας καλωσορίζουν όλους τους εξειδικευμένους παρατηρητές σε όλη την Πενσυλβάνια» έγραψε στο twitter, ανάρτηση η οποία αποκλείστηκε.

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Είμαι Αμερικανίδα και ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ, για την κατάντια του Αμερικανικού Λαού!! Να ψυφισουν τον Βιδεν ειναν ΞΕΜΟΡΑΜΕΝΟ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΥΙΟ ΤΟΥ, από ότι έκανε με τον άλλον Εγκληματια τον βρωμερό Ομπάμα, που το μονον μπορούσε να κάνει ήταν να κοροϊδεύει τον Αμερικανικό λαό!! Πως? Όταν ήταν υποψήφιος για πρόεδρος της Αμερική μας τον έδειχνα σε ένα ταπινο διαμερισματακη, ο δυστηχης αυτός, αλλά χρόνια μετά μάθαμε την αλήθεια! Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΙΔΡΙΤΗΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ DUPON,! Kai όταν ο παππούς του πέθανε κληρονόμησε απίθανη περιουσία. Γιατί ολλη αυτή οι ψεφτια, Έλληνες καιμΑμερικανοι,για να τοΝ ελέγξουμε εμείς τα κοθωνια αυτόν τον ανθρωπάκο, Μαύρος ο δυστηχης για να τον λυπηθούμε. ΘΕΑΤΡΟ ΦΥΛΟΙ ΜΟΥ, ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ UNDER THE GUISE O COVID -19, δηλαδή μιας ΓΡΙΠΗΣ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ,! Και βέβαια δεν το ξέρετε, αλλά αυτό που σας περιμένει ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑΣ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΔΗΓΗΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!Tipota δεν ξέρετε, τα βρωμερά και τρισάθλια ΜΜ Αποβλακωσεως που πληρώνοντας δις, για να σας Λένε ψευτιές!30 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΒΡΑΙΚΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,και βέβαια δεν έχετε ιδέα διότι τα ΜΜΑποβλακωσεως πληρώνοντας δις για να σας λένε ΨΕΦΤΙΕΣ,Και σίγουρα δεν ξέρετε ότι εμείς ξέρουμε από ειδικούς επιστήμονες ότι: 96 με 98 του ΚΟΝΓΚΡΕΣΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ KISS ISRAELI ASS! Αυτί είναι η αλήθεια και η Κυρία Ομάρ που ο Αμερικανικός λαός εξέλεξε στο κονγκρεσο το Κονγκρεσο της Ψεύτικης ΑΜΕΡΙΚΗΣ το είπε και όλλοι το άκουσαν ΤΡΟΜΑΡΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΟΝΓΚΡΕΣΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΣΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΩΞΑΝΕ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΝΓΚΡΕΣΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ,!!! Αυτό λεγετε ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications