Ο Ν.Τραμπ κατέθεσε αγωγή κατά του εκλογικού αποτελέσματος στη Νεβάδα! - Είχαν «πειράξει» τα μηχανήματα!

Η εκστρατεία επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε χθες την κατάθεση δικαστικής αγωγής στη Νεβάδα.

Πρόκειται για την τελευταία δικαστική αγωγή, σε μία σειρά αγωγών που έχουν κατατεθεί.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν από την εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ, η δικαστική αγωγή αιτείται την έκδοση δικαστικής εντολής για να ανακηρυχθεί ο Τραμπ νικητής των εκλογών στη Νεβάδα ή, εναλλακτικά, τα εκλογικά αποτελέσματα στην αναφερόμενη πολιτεία να ακυρωθούν και να μην επικυρωθεί νικητής.

Σύμφωνα με εκπροσώπους της καμπάνιας του Ντόναλντ Τράμπ, έχουν αποκαλυφθεί αρκετά στοιχεία για περιπτώσεις ψήφων που θέτουν υπό αμφισβήτηση το σύνολο των εκλογών και "κλείνουν το κενό" ανάμεσα στις ψήφους Τράμπ και Μπάιντεν στην Πολιτεία

"Είμαστε αρκετά σίγουροι για το γεγονός ότι όταν ο νόμος και τα γεγονός έχουν ξεκάθαρα παρουσιασθεί, θα είναι ξεκάθαρο ότι όταν τελείωσε η ψηφοφορία, τα αποτελέσματα ήταν αναξιόπιστα λόγω όλων των παρατυπιών και της νοθείας" ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της εκστρατείας Μπινάλ.

Στο επίκεντρο της αγωγής που κατατέθηκε βρίσκονται τα μηχανήματα επιβεβαίωσης υπογραφών, που χρησιμοποιήθηκαν για να εξακριβώνουν την αυθεντικότητα τους στις επιστολικές ψήφους.

Σύμφωνα με την καμπάνια Τράμπ τα μηχανήματα είχαν "πειραχτεί" έτσι ώστε να έχουν όρια "ανοχής" πολύ πιο κάτω από τις προδιαγραφές του κατασκευαστή αλλά και ότι οι φωτογραφημένες υπογραφές που χρησιμοποιήθηκαν για να γίνει σύγκριση με τις υπογραφές στις επιστολικές ψήφους ήταν επίσης πολύ χαμηλής ποιότητας προκειμένου να μην μπορεί να γίνει σωστά η επεξεργασία τους.

Η καμπάνια Τράμπ ισχυρίσθηκε ακόμη ότι ο νόμος της Πολιτείας δεν επιτρέπει την ταυτοποίηση των υπογραφών μέσω των μηχανημάτων και αντιθέτως θα έπρεπε να γίνει χειροκίνητα.

Ο Μπάιντεν κέρδισε τη Νεβάδα με πλειοψηφία 33.596 ψήφων, αριθμός ο οποίος αφήνει περιθώρια για ανατροπές σε περίπτωση που τα δικαστήρια κάνουν δεκτές τις "χειρουργικές αγωγές" Τράμπ για ακύρωση αποτελεσμάτων από συγκεκριμένες πολιτείες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications