Θα μείνουν άνεργοι οι συμμορίτες (τώρα που ξεμπέρδεψαν με την Χ.Α) νόμιμα τάγματα εφόδου  ετοιμάζουν οι ελληνόφωνοι

Οι αστυνομικοί με τα μπλε μπλουζάκια – Πρόκειται για τη νεοσύστατη Ομάδα Διαχείρισης και Οροθέτησης Συναθροίσεων(!)

Πρόκειται για τη νεοσύστατη Ομάδα Διαχείρισης και Οροθέτησης Συναθροίσεων οι οποίοι εμφανίστηκαν για να επιβλέπουν τα μέτρα που είχαν αποφασιστεί για την επέτειο. Μάλιστα μπροστά τους βρέθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης και οι βουλευτές και τα στελέχη του Μέρα που έκαναν καθιστική διαμαρτυρία.

H Ομάδα Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων (ΟΔΟΣ) της ΕΛ.ΑΣ. θα αποτελείται από περίπου 50 νέους αστυνομικούς με… σφυρίχτρες και θα χωρίζεται σε διμοιρίες των 10-12 ατόμων, θα έχει ειδικές στολές και θα συνδράμει στις συνεννοήσεις (με τους διοργανωτές) για τον περιορισμό και τη χωροθέτηση των διαδηλώσεων, σε υλοποίηση του σχετικού νομοθετήματος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Πρόκειται για μία ομάδα αστυνομικών που θα υποβοηθά τον αξιωματικό – διαμεσολαβητή της ΕΛ.ΑΣ. που ορίζεται με το ίδιο νομοθέτημα για συνεννοήσεις με τους υπευθύνους των κινητοποιήσεων.

Κάθε χρόνο στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούνται περί τις 1.500 πορείες, ενώ σε όλη τη χώρα καταγράφονται ετησίως 3.000 – 5.000 κινητοποιήσεις, όπου μόνο σε ποσοστό 3% – 5% εξ αυτών υπάρχει συμμετοχή περισσοτέρων από 1.000 ατόμων.

Προ μερικών μηνών (και ύστερα από τουλάχιστον 15 ημιτελείς προσπάθειες την περίοδο 1995 – 2015) ψηφίστηκε το νέο νομοσχέδιο που δίνει τη δυνατότητα στην ΕΛ.ΑΣ. να περιορίζει σε συγκεκριμένα τμήματα των δρόμων τις συγκεντρώσεις με συμμετοχή μικρού αριθμού πολιτών.

Αυτά γράφουν στο www.f-news.gr . στελέχη του Μέρα έκαναν καθιστική διαμαρτυρία σε τι διαμαρτυρία??? ίσα ίσα που καθίσαν να τους βγάλουν φώτο με τα γνωστά μαρξιστικά συνθήματα.Κανένα μη κομμουνιστικό κόμμα υπάρχει ?

Αυτοί εδώ ειναι για λύπηση , τουλάχιστον όσοι πήγαν τάχα στην αστυνομία ώστε να υπηρετούν τους πολίτες έτσι νόμιζαν. και κατέληξαν άβουλα Στρατιωτάκια κομμουνιστών που εδώ και χρονιά έχουν μαγαρίζει τα πάντα, και όσοι οσες ανήκουν σε ευρωπαϊκό γένος οχι μονο δεν ξερουν την τυφλα τους αλλα κατέληξαν να υπηρετούν τους δολοφόνους του γένους τους! η απολυτή ξεφτίλα παραμένει άγνωστο αν έχουν κάποιες επιπτώσεις όλοι αυτοί μετα τον θάνατο τους στο υλικό κόσμο.. Που να τα πιάσουν αυτά οι πολλοί? αφού δεν ξέρουν ούτε τα αυτονόητα δεν καταλαβαίνουν και τι εννόεις... γιαυτό θα έρθει η νέμεσις εν καιρό και κατι ελληνόφωνοι τύπου Βαρουφάκης και οι ορδές ακόλουθοι τους (γκοιμ) μαζί με την δημοκρατία τους θα ειναι προϊστορία της Γης, θα αρχίσει να μετράει ξανα ο χρόνος από το μηδέν ... Ένας κομήτης στην Γη να μην μείνει τίποτα όρθιο, και οι ευρωπαϊκού γένους που ειναι ελάχιστοι που ούτως η άλλως εχουν πέσει σε ζωώδες επίπεδο, για να ξανα ανεβαίνουν εκεί που ηταν πνευματικά θελουν 100 ζωές.. ας γίνουν θυσία στην μια ζωή τους μαζι με τους θνήτους για να ξανα γεννηθούν σε ένα καλύτερο κόσμο ,η αναγέννηση έρχεται μονο με τον θάνατο, διότι η κατάσταση στην Γη δεν παίρνει γιατρειά,οι μάζες θα λένε τι θεωρίες συνωμοσίες ειναι αυτές? ουγκ!! τα ερπετά όμως ξερουν πολύ καλα τι εννοείς ουπς! και αυτο ειναι θεωρίες συνωμοσίες! ερπετά? τι γελοίες θεωρίες συνωμοσίας ειναι αυτές? έχει χάρη που σας έχουν πλακώσει στα εμβόλια απο το 1960 και δεν καταλαβαίνετε τίποτα οι περισσότεροι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications