Οργή για την αναστολή που του  επιτρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος ο καθηγητή μουσικής

Ο 62χρονος μένει μόνο πέντε στενά μακριά από τον ανήλικο που έπεσε θύμα των ορέξεών του

Με απογοήτευση και οργή άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου η οικογένεια του 9χρονου αγοριού, το οποίο "φέρεται" ότι έπεσε θύμα κακοποίησης από τον καθηγητή μουσικής που του έκανε μαθήματα κιθάρας, με την οποία ο 62χρονος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 16 χρόνων με αναστολή.

Έπειτα από μαραθώνια διαδικασία που διήρκεσε ως αργά τη Δευτέρα, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για βιασμό, αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια. Ωστόσο, αποφάσισε να χορηγήσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεσή του, με αποτέλεσμα ο 62χρονος να αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, καθώς και με καταβολή εγγυοδοσίας ύψους 10.000 ευρώ.

Η μητέρα του 9χρονου αγοριού δήλωσε ικανοποιημένη με την καταδίκη του 62χρονου, ο οποίος πλήγωσε ανεπανόρθωτα το μυαλό και την ψυχή του παιδιού της. Ωστόσο, δεν έκρυψε την αγανάκτησή της για το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός θα κυκλοφορεί ελεύθερος ως την εκδίκαση της υπόθεσής του σε δεύτερο βαθμό: «Είναι άκρως επικίνδυνο για το παιδί μου, γιατί ζούμε στην ίδια γειτονιά. Μπορεί αύριο εγώ να βγω μαζί με το παιδί μου και να τον δούμε μπροστά μας. Το σπίτι του είναι πέντε στενά μακριά», ανέφερε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική εκπομπή.

Τον θώπευσε
Ήταν πριν από έναν περίπου χρόνο, όταν έγινε γνωστή η είδηση της κακοποίησης του ανηλίκου. Σύμφωνα με το βούλευμα του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιώς, κατά τη διάρκεια του τρίτου μαθήματος κιθάρας που έκανε ο 62χρονος, σήμερα, δάσκαλος μουσικής στον 9χρονο, μέσα στο σπίτι του, στον Κορυδαλλό, ο καταδικασμένος, πλέον, άνδρας έβγαλε τα ρούχα του και έμεινε στο κρεβάτι του παρακολουθώντας π@ρνογραφικό υλικό σε φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Κάποια στιγμή φέρεται ότι κάλεσε κοντά του τον ανήλικο και, αφού τον θώπευσε, άρχισε να επιδίδεται σε ασελγείς πράξεις που προκαλούν αποτροπιασμό. Όταν εκτόνωσε, πια, τις αρρωστημένες ορέξεις του, ο 62χρονος έπεισε τον μικρό μαθητή να κάνει μπάνιο στο σπίτι του και στη συνέχεια τον συνόδευσε μέχρι τον χώρο εργασίας της μητέρας του.

Ο ίδιος, πάντως, αρνήθηκε από την αρχή τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για σκευωρία: «Δεν είναι δυνατόν στα 61 μου ξαφνικά να έγινα παιδόφιλος, δεν προκύπτει από πουθενά», τόνισε στην απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου.

Δώστε προσοχή πως το παρουσιάζουν οι έγκυρες πήγες μαζικής αποβλάκωσης και πως με τις λέξεις χειραγωγούν τον όχλο : ("φέρεται" ότι έπεσε θύμα κακοποίησης από τον καθηγητή μουσικής) αφού γιαυτό δικάστηκε , αριστερός ειναι ο τύπος ως συνήθως γιαυτό βγάζουν και νομούς υπέρ τους...το θέμα έχει άλλες προεκτάσεις, οι "κακοί" πριν 80 χρόνια γνώριζαν πάντως (!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications