Τραμπ: «Έρχονται Ανακοινώσεις Σχετικά Με Μεγάλη Απάτη Ψηφοφόρων Στην Τζόρτζια»

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, για την Τζόρτζια, ανακοινώνοντας πως θα υπάρξουν ανακοινώσεις για νοθεία.

Χθες συνέβησαν απίστευτα πράγματα στην Τζόρτζια, καθώς ανακήρυξαν αρχικά νικητή τον Τζο Μπάιντεν, μετά το πήραν πίσω και τελικά... τον ανακήρυξαν ξανά.

Ο κυβερνήτης της Τζόρζτια Μπράιαν Κέμπ δήλωσε αργά την Παρασκευή ότι είχε επικυρώσει τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών της πολιτείας, τα οποία έδωσαν τη νίκη στον Μπάιντεν, παρά τη διαδικασία ελέγχου που αποκάλυψε παρατυπίες σε αρκετές κομητείες.

Υπό το πλαίσιο αυτό ο Τραμπ δήλωσε μέσω Twitter ότι ορισμένες πληροφορίες που αφορούν την εκλογική διαδικασία στη Τζόρτζια θα αποκαλυφθούν σύντομα.

«Πληροφορίες σχετικά με μεγάλη εξαπάτηση ψηφοφόρων στην Τζόρτζια έρχονται, μείνετε συντονισμένοι», έγραψε ο Τραμπ.

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

ΟπωσδηποτεΝΟΘΕΙΑ! Οι Σιωνιστές Εβραίοι ειναι απο πισω!Προσεξετε, αφου παρακολούθησαν τον Trump για 30 χρονια, οι Εβραίοι Τραπεζιτες τον ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ 7 bankruptzcies, τελικα απεφασησαν αυο κανουν Πρόεδρο.εαν καποιος απο εσας τολμα να νομιζει οτι τα κρατη τησΓης ΨΥΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΟΥΣΠΡΟΕΡΟΥΣ ΠΡΟΘΗΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΤΛ ΓΕΛΙΟΥΝΤΕ!οι Σιωνιστές Εβραίοι κυερνουντον ΠΛΑΝΙΤΗ.Με δωροδοκίες,εγκληματα, και κυριως τα 6 μεσα μαζικής Αποβλακωσεως του ΠΛΑΝΙΤΗ τα οποια ΚΑΤΕΧΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΗΓΜΑ ΘΕΛΕΤΕ! Τελευταιως μοίρασαΝ στα ΜΜΑποβλακωσεως 20 ΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ Ευρώ,και αργοτερα αλλα2 ΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ!Αυτα ΗταΝ χρηματα τωνΕλληνων καιοχιτωνΕβραιων!ΓΙΑΤΙ! Για να λενε τις ειδήσεις που οι Εβραίοι θελουν στα κοροιδα τους Έλληνες. Σε ΟΛΛΕΣ τις χωρες οι Σιωνιστές ειναι οργανωμένη οπως και το ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΓΕΛΙΕΣΤΕ! 30 Οργανισμοί ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΙ, Εβραϊκοι κυβερνουν την Αμερική,Οι στατιστικές μας λενε οτι το ΚΟΝΓΚΡΕΣΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 96 με 98 ειναι αυτο που εμεις οι Αμερικανοι ονομάζουμε : KISS ISRAELI ASS!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications