Ο Τράγκας ξανα άρχισε την γνωστή προπαγάνδα : Η Γερμανία μας πάει σε νέο μνημόνιο (!)

Το γιατί η γερμανική πολιτική ευνοεί την Τουρκία εξήγησε ο Γιώργος Τράγκας, λέγοντας ότι οι Γερμανοί – με την συνεργασία των εδώ πολιτικών δυνάμεων – θέλουν την συρρίκνωση του ελληνικού έθνους.

Για να πάμε στο ζητούμενο για τους Γερμανούς, ένα νέο μνημόνιο δηλαδή, απαιτείται η αποτέφρωση της ελληνικής οικονομίας, απαιτείται μεγαλύτερη ανεργία ώστε οι μικρότεροι μισθοί, τα 350 ευρώ, τα 250 ευρώ σε «οικονομικές ζώνες» είπε ο Γ. Τράγκας, λέγοντας ότι τα lockdowns είναι ο δρόμος προς τα εκεί.

Γ. Τράγκας: Η Γερμανία μας πάει σε νέο μνημόνιο
Η Γερμανία θέλει τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας, θέλει η Ελλάδα να οδηγηθεί σε οικονομική αδυναμία, με παράλληλη κάθοδο του βιοτικού μας επιπέδου, τόνιζε ο παλαίμαχος δημοσιογράφος, ο οποίος συμπλήρωσε: πάνε μαζί, «μείωση του βιοτικού επιπέδου, μείωση του προσδόκιμου ζωής» και αναξιοπρεπής διαβίωση.

Πάμε σε νέο μνημόνιο, με μικρότερους μισθούς και συντάξεις και συνειδητή υποταγή τόσο στην Γερμανία όσο και στην «περιφερειακή δύναμη» την Τουρκία. Μας ετοιμάζουν με τα lockdowns, με παραχωρήσεις στο Αιγαίο, προειδοποιούσε από την συχνότητα του Ελλάδα FM ενώ απεύθυνε και κατηγορώ προς τους “συνεργάτες” τους στην Ελλάδα, τόσο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και στον ΣΚΑΙ και τα μεγάλα κανάλια, που σοκάρουν, πανικοβάλλουν και τρομοκρατούν τον κόσμο.

Τελικά ο λόγος που κάνουν 80 χρονιά προπαγάνδα ελληνόφωνοι μαζί με Νεοέλληνες τύπου Τράγκας κατα της Γερμανίας ειναι ακόμη χειρότερος από όσο είχε εκτιμηθεί αρχικά, καταρχήν η Γερμάνια μετά το 1945 δεν υπάρχει ως χώρα ούτε καν δικό της σύνταγμα έχει και ειναι υπό κατοχή Βρετανίας οπού και ειναι η έδρα της μασονίας, το δε ΝΑΤΟ γιαυτό το δημιούργησαν ηταν στρατός κατοχής της Γερμανίας ,οι δε σημερινοί Γερμανοί στο μεγαλύτερο μέρος τους ειναι τουρκικής καταγωγής και λοιπές αλλόφυλες φυλές

Και ενώ από το 1945 άναρχο-κομμουνιστές ίδιοι με αυτούς της Ελλάδας, έχουν μαγαρίσει τα πάντα και στην Γερμάνια,και την έκαναν Ισλάμ , οι ελληνόφωνοι λένε ότι η Γερμανία ευθύνεται για όλα τα δεινά της Ελλάδας(!) και οχι οι ελληνόφωνοι, το μέγεθος της προπαγάνδας ειναι τοσο μεγάλο που φτάνουν στο σημείο οι ελληνόφωνοι να λένε ότι οι κακοί Γερμανοί ναζι σκότωσαν χιλιαδες Έλληνες , ενώ αυτοί έκαναν γενοκτονία και παιδομάζωμα, και μάλιστα συγκεκριμένου γένους για να μείνουν περισσότεροι οι Νεοέλληνες αμφίβολου ρατσας με τα σημερινά αποτελέσματα, και στην Ελλάδα και την Γερμανία .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications