34χρονος «δίνει μάχη με τον κορονοϊό » και καλά  : «Κόλλησα από το κορίτσι μου που μολύνθηκε στο γυμναστήριο»

34χρονος δίνει μάχη με τον κορονοϊό: «Κόλλησα από το κορίτσι μου που μολύνθηκε στο γυμναστήριο» που το ξέρει μάγος ειναι? , η προπαγάνδα που γυρίζει σελίδες αποχαύνωσης που επι χρονιά βαζουν τις μάζες να ασχολούνται με ηλιθιότητες και να χάνουν το δάσος απο το 2015 τις βλεπεις, και έχει ως εξής :

H περιγραφή του Θάνου, ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό, συγκλονίζει. Ένας νέος άνθρωπος, αθλητικός, υγιέστατος μέχρι πριν από λίγο καιρό, σήμερα δίνει μία δύσκολη μάχη. “Κόλλησα από το κορίτσι μου, που μολύνθηκε στο γυμναστήριο” αποκαλύπτει.

“Eίμαι 34 ετών, δεν καπνίζω, δεν πίνω, αθλούμαι. Μπορεί να τύχει στον οποιονδήποτε! Εγώ περίμενα σε 14 ημέρες να γίνω καλά και ξαφνικά στις 8 ημέρες μπαίνω στο νοσοκομείο άρον άρον, χειρότερα από ότι ήμουν, οπότε δεν είναι παιχνιδάκι”, δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Κατερίνα Ρίστα.

Ο Θάνος παλεύει με τον covid από τις 30 Οκτωβρίου. Πριν από λίγες ημέρες χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς τον εγκατέλειπε η αναπνοή του. “Όταν βγαίνει το οξυγόνο, αλλάζουν όλα. Αρχίζει πολύ έντονος βήχας, σου κόβεται η ανάσα… Κοιμόμαστε και στην ουσία δεν βλέπουμε όνειρα, ακούμε τον ήχο του οξυγόνου, αυτό έχουμε παρέα μας”.

Νόμιζα ότι θα είναι κάτι πιο χαλαρό, μακάρι να μην το περάσει άνθρωπος. Αν σκεφτούμε ότι εγώ δεν είχα τίποτα και το πέρασα έτσι, εκείνοι που είναι μεγάλοι άνθρωποι με προβλήματα, πώς θα το περάσουν; Εγώ ξαφνικά την πέμπτη ημέρα αρχίζω έναν πολύ έντονο βήχα, με δύσπνοια και πόνο στο στήθος. Τα έχω περάσει όλα… Δεν ξέρω τι άλλο με περιμένει”.Ο Θάνος, αν όλα πάνε καλά σε λίγες ώρες, θα βγάλει τη μάσκα οξυγόνου όπως είπε στη δημοσιογράφο κι αυτό που θέλει μετά, είναι να αφήσει πίσω του αυτή τη δυσάρεστη περιπέτεια.

Μπλα μπλα μπλα "δίνει μάχη με τον κορονοϊό" και το μονο που τον ενδιαφέρει ειναι να βγάλει βίντεο? αυτές οι συμπεριφορές ειναι μοχθηρών χωρίς να έχουν ίχνος απο ηθική,τύψεις και ένοχες, όπως και το "Ένας νέος άνθρωπος, αθλητικός, υγιέστατος μέχρι πριν από λίγο καιρό" και για να κάνουν και προπαγάνδα ότι "πεθαίνουν νέοι" απο κορονοϊό (!), άλλα και για να τον λυπηθουν κιολας οι αφελεις ...Αυτοί οι άκρως ύπουλοι και μοχθηροί χειρότεροι και απο τους γύφτους, οχι μονο κυκλοφορούν ελεύθεροι αλλα σας εξουσιάζουν κιόλας και περιμένετε να μην γίνει μια κοινωνία μπάχαλο?..

Αυτή την φορά δεν εβαλαν όλο το όνομα οι ελληνόφωνοι όπως την προηγούμενη φορά που ένας ελληνόφωνος συμμορίτης antifa από το London όπως αποδείχθηκε, έδινε δηθεν "μάχη" με τον κορονοϊό. Σε άλλον πλανήτη τον συγκεκριμένο μόρφωμα θα τον είχαν κρεμάσει ανάποδα μέχρι να ψοφήσει και τότε θα έδινε αληθινή μάχη με τις μύγες,γιαυτό τσιρίζουν για ίσα δικαιώματα και για φασίστες επειδή ειναι μισάνθρωποι αλλα όταν έχεις γεμίσει μια κοινωνία αγρίμια συνηθίζουν οι μάζες και στο τέλος δεν βλέπουν την διάφορα , πολύ έμπιστά άτομά πάντως οι antifa τα λευκά κράνη ειναι αγγελούδια μπροστά τους, το παράξενο θα ειναι να βρείτε έναν τέτοιον ελληνόφωνο γιατί περί ελληνόφωνων πρόκειται, να λεει κατι διαφορετικό από αυτο που λενε τα αφεντικά τους δηλαδή αυτούς που τους ξέρετε ως ιουδαίους, το ότι οι μάζες θεωρούν τους λεγομενους antifa κομμουνιστες κτλ Έλληνες ως γένος και δηθεν ιδεολογία ενώ ειναι επίσης σημιτικές φυλές τύπου άραβες σε ξεπερνάει, ασχέτα που ειναι το πρώτο πράγμα που ειδες με το ιντερνετ το 2014 η άκρως ύπουλη συμπεριφορά τους φαίνεται ακόμη και στο ίντερνετ.

Η προπαγάνδα γυρίζει σελίδες αποχαύνωσης τύπου : Τι λες τώρα; και www.newsit.g www.tlife.gr www.diaforetiko. gr www.fumara.gr,τέτοιες σελίδες αποχαύνωσης προωθεί το facebook απο το 2015 ,αυτές οι σελίδες κακός έχουν το gr όσοι διαβαζουν τέτοιες σελίδες αποχαύνωσης Νεοελλήνων και ελληνόφωνων που τους ενδιαφέρει να έχουν κόσμο και τιποτα αλλο, να μην θεωρούν τους εαυτούς τους απόγονους αρχαίων , εκτός ότι θα έπρεπε να τρέπονται να δηλώνουν άνθρωποι ... καθώς αυτές οι σελίδες απευθύνονται σε γκοϊμ , όσοι δεν ξερουν τι σημαίνει αυτη η λέξη ρωτήστε τους "φίλους σας" τους ιουδαίους που τους υποστηρίζεται πάντου, καθώς και τις έγκυρες πήγες τους ως ελληνικές , δικιά τους λέξη ειναι εξάλλου!αρκετά με τον καθε βλάκα Νεοέλληνα που εχει το θράσος να δηλώνει απόγονος αρχαιων φιλοσόφων και οχι μονο να διαβάζει ελληνόφωνους αλλα να έχει και ίδια σημιτική λογική με αυτους...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications