Η Γελοιοποίηση ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζεται - Αστυνομικοί Στη Θεσσαλονίκη Κυνηγούν Νεαρούς Που Κάνουν Σκέιτ – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν τα χωράει ανθρώπινος νους τα σκηνικά που εκτυλίχθηκαν στη Θεσσαλονίκη.Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στο οποίο καταγράφεται επιχείρηση της αστυνομίας στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Κυριακής, με σκοπό την….εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων .

Μόνο που η επίμαχη επιχείρηση δεν αφορούσε κάποια εγκληματικά στοιχεία, αλλά…νεαρούς που έκαναν σκέιτ!!!
Οι παρακάτω σκηνές, που θύμιζαν κάτι από…κακόγουστο αστείο, εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια περαστικών που εκείνη την ώρα μαζί με τα παιδιά τους απολάμβαναν μία βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ κυνηγούσαν τρέχοντας ανάμεσα στον κόσμο τους…«εγκληματίες» σκειτεράδες!!!
Πρέπει η κυβέρνηση να σταματήσει την γελοιοποίηση της ΕΛ.ΑΣ και την αποδόμηση της εμπιστοσύνης του κόσμου απέναντί της, διότι οι αστυνομικοί, κυβερνητικές εντολές ακολουθούν ως σκυλία.
Οι εικόνες που θα δείτε σίγουρα είναι σουρεαλιστικές, ωστόσο καταδεικνύουν και τον υπερβάλλοντα ζήλο για την τήρηση των μέτρων που διέπει κάποια -ευτυχώς όχι όλα- από τα όργανα της τάξης.

Μπροστά στα μάτια εμβρόντητων περαστικών -και μικρών παιδιών- άντρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ εμφανίζονται να κυνηγούν, με τα πόδια, τρέχοντας ανάμεσα στον κόσμο, και με μηχανάκια, νεαρούς, που κάνουν σκέιτ. Στο πρώτο βίντεο, μάλιστα, ο αμέριμνος νεαρός, που αρπάζει από το χέρι ένας αστυνομικός, φοράει μέχρι και τη μάσκα του…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications