Κοτανίδου: «Το εμβόλιο για τον κορωνοϊό θα το κάνουν όλοι»

Για τις ΜΕΘ και τη θνητότητα στην Ελλάδα μίλησε στην ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας η καθηγήτρια Πνευμονολογίας – Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μέλος της Εθνικής Επιτροπής Υγείας, Αναστασία Κοτανίδου….

Όπως είπε, οι ΜΕΘ είναι η καρδιά του συστήματος Υγείας. Καλούνται να αντιμετωπίζουν τα δύσκολα περιστατικά. Δεν είναι μόνο τα μηχανήματα, αλλά και το προσωπικό.

Στη συνέχεια τόνισε ότι «είναι ψέμα ότι οι άνθρωποι μπαίνουν σε ΜΕΘ και έχουν περισσότερες πιθανότητες θνητότητας».

Στη χώρα μας υπάρχει θνητότητα πολύ βαριά ασθενών, η οποία είναι γύρω στο 35-37%, σύμφωνα με την κα Κοτανίδου. Αυτό το σκορ ισχύει για οποιαδήποτε μονάδα στον πλανήτη, ανέφερε.

Η θνητότητα στην Ελλάδα αντιστοιχεί σε 60 ασθενείς ανά 1 εκατ. κατοίκους εξαιρετικά χαμηλή, επεσήμανε η καθηγήτρια.

Για το εμβόλιο, είπε ότι θα το κάνουν όλοι, απλώς θα δοθεί μια προτεραιότητα στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και στις ευπαθείς ομάδες.

«Τα εμβόλια τα οποία θα έρθουν θεωρούνται ότι είναι απόλυτα ασφαλή και δεν υπάρχει κανένας λόγος για την διασπορά ψευδών ειδήσεων ότι το εμβόλιο είναι επικίνδυνο» τόνισε η κα Κοτανίδου.

Για να γίνουν όλοι σαν αυτούς που διαβάζουν έγκυρες πήγες τους:

Όσοι έχουν πατήσει like σε σελίδες ελληνόφωνων η ξεστομίζουν σημιτικές λέξεις ταμπέλες όπως φασίστες ναζι θεωρίες συνωμοσίας ειναι ξοφλημένοι, οχι μονο στην υλική ζωή τους αλλα και πνευματικά μετα τον θάνατο τους ... Υπάρχει ένα βίντεο με τον ονομασία: Η Τζούλια Αλεξανδράτου στο The 2Night Show - 17/2/2016 δείτε το γιατί σας άφορα όλους όσους διαβάζετε έγκυρες πήγες ελληνόφωνων , εκεί περιγράφει η Αλεξανδράτου το πως την έκαναν σαν τα μούτρα τους με την πλύση εγκεφάλου, έτσι έχουν κάνει και όλους που διαβαζουν έγκυρες πήγες τους, και δεν το καταλαβαινουν σε τι κατώτερο ζωώδες επίπεδο έχουν πέσει επειδή οι περισσότεροι γύρο τους ειναι στο ίδιο ζωώδες επίπεδο με αυτούς.. Η συγκομιδή ψυχών εχει αρχίσει εδώ και πολλά χρονιά , το μονο που χρειάζεται ειναι να τους ρίξεις σε ζωώδες επίπεδο όσο ειναι στο υλικό κόσμο και να πάρουν το μέρος σου, οικειοθελώς είτε απο άγνοια είτε απο εξαπάτηση...

Και πιο πάνω βλέπουμε σελίδες που πήραν και λεφτά πρόσφατα οχι μονο να βάζουν fake news αλλα και να προσπαθούν να εξαπατήσουν τους αφελείς με προπαγάνδα με ψυχολογικη πληση εγκεφάλου υπέρ λαθρο του τυπου αν ηταν γιο σου τι θα έκανες, και διπλά παρουσιάζουν μερικούς κομμουνιστες δηθεν ως χιλιαδες αθώους πολίτες που σκότωσαν οι "κακοί ναζι" επειδή ΔΗΘΕΝ φώναζαν υπέρ της Μακεδονίας ενώ φώναζαν κατα και οτι ζει κάτω απο ελληνική κυριαρχία εγραφαν στην κομμουνιστική φυλλαδα ΡΙΣΤΟΣΠΑΣΤΗ (!) 3 ψέματα μονο στο τίτλο σιδηρόδρομο, και απο την ίδια αυτη έγκυρη πηγή με 700.000 like απο υποτιθέμενους απόγονους αρχαίων(!) παίρνουν μαρξιστικά post και τα βάζουν σε βιβλία του σχολείου (!) και μολύνουν τους πάντες με κομμουνιστικη ψεύτικη ιστορία και μόνιμα οι "κακοί" ειναι οι Γερμανοί ο λόγος που λένε τερατώδες ψέματα ειναι επειδή οι μάζες δεν έχουν το αίσθημα του δίκαιου γιατί αν είχαν το αίσθημα του δίκαιου θα έλεγαν δεν μπορεί να εμφανίζονται συνεχεία ως οι κακοι η μια πλευρά και η άλλη ως άγια, και δεν καταλαβαινουν καν που πατάνε like και τι υποστηρίζουν αυτή η περίεργη συμπεριφορά των μαζών ειναι αφύσικη, και η επίσημη ιστορία που ξέρετε για το δεύτερο παγκοσμιο πολεμο ειναι ένα ψέμα , γιαυτό εξαφάνισαν δυο ντοκιμαντέρ ουδέτερων Αμερικάνων ιστορικών (που ηταν και δήθεν εχθροί τους οι Γέρμαναοι τοτε), για το τι φρικαλεότητες και εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας έκαναν κατα της Γερμανίας και οχι η Γερμανία στους άλλους.

Μα τι σχέση έχουν οι "κακοί ναζι" με το Κορωνοϊό και την "πανδημία"? έχουν σχέση γιατί αυτοι που λενε για "κακούς ναζι" και βάζουν ψεύτικη ιστορία επι χρονιά ειναι οι ίδιοι άναρχο-συμμορίτες που υπηρετούν ελληνόφωνους και ειναι ιδιοι που κόπτονται υπέρ λαθρο εμβολίων και κάθε τι σημιτικού,απο το 2015 έτσι ξεχωρίζεις αμέσως ποιες σελίδες ανήκουν σε ελληνόφωνους και σε ηλίθιους νεοέλληνες επειδή λενε τα ίδια με τους πρώτους δηλαδή έχουν πάρει το μέρος τους ειτε από ηλιθιότητα είτε επειδή ειναι δούρειοι ίπποι και παριστάνουν τους πατριώτες ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications