Έρχεται Αύξηση Στις Ώρες Απαγόρευσης Κυκλοφορίας: Από Τις 17:00 Δεν Θα Κινείται Τίποτα

Όπως ήταν αναμενόμενο τα νέα μέτρα όπως και τα προηγούμενα "απέτυχαν να σταματήσουν την διάδοση του κορωνοϊού" και έτσι η κυβέρνηση ετοιμάζεται για να προχωρήσει στην επιβολή νέων ακόμα σκληρότερων μέτρων απαγόρευσης τα οποία δεν αναμένεται να έχουν διαφορετικό αποτέλεσμα πλην της επιπλέον καταστροφής της ελληνικής οικονομίας.

Η νέα απαγόρευση που ετοιμάζει η κυβέρνηση σύμφωνα με πληροφορίες είναι να αυξηθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Τώρα ισχύει το 21.00-05:00.

Αυτό θα επεκταθεί από τις 17:00 μέχρι τις 05:00, 12 ολόκληρες ώρες.

Αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες θα μετακινούνται μετά τις πέντε το απόγευμα μόνο για ζήτημα υγείας. Βέβαια αυτό επί της ουσίας θα «κόψει» από τους Έλληνες ακόμα και την «εκτόνωσή» τους να βγουν από το σπίτι τους να πάνε για περπάτημα ή τρέξιμο με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται για την υγεία τους..pronews.gr

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Έλληνες, σας λένε ότι απαγορεύετε να μετακινήσετε, να πηγενετε να δείτε τους γνωστούς σας κα ως δικαιολογία σας δεινουν, να μην σας χτιπισει η Κορώνα, η να μην την μεταδώσετε σε άλλους. Παραμύθια της ΦΑΤΙΜΑΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΓΡΙΠΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΣΑΡΛΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙ ΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΥΖΗΤΤΤΕ, ΚΑΙ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΛΥΣΗ ΕΝΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΗΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΣ, ΠΟΛΥ , ΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΙΤΕΡΟΣ ΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΓΙΑΤΡΟ ΚΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, Πηγενετε να διαβάσετε αυτά που έγραφε THE LAST AMERICN VAGABON! Stις 15 Νοεμβριουν τον βγάλανε τα τέρατα της οικουμένης από το Google! Ma και βέβαια ποιον θα βγάλουν τον Κουλη , και τους άλλους Εβραίους παρολλες τις ηλιθιότητες που σας λένε,! Προσέξετε το Εβραϊκό θέατρο που μας παίζουν! Ο Εβραίος Σιωνιστής Εργοδαν μαλώνει, με ποιον?? Με τον Νετανιάχου. Ακόμη και οι πέτρες γελούν! Τι συμβαίνει? Τώρα εργαζοντε οι Σιωνιστές για να αντικαταστήσουν τον Πούτιν που ανέβασαν στην εξουσία το 2010, και τι δεν μας έδειξα οι Ανθρωπολόγοι, ψυχίατροι, ότι θέλετε πως είναι αυτιά του Καινούργιου πω περπατά κτλ. Ώρες περάσαμε και το αποτέλεσμα ήταν οι επιστήμονες είπαν ότι καμμία αμφιβολία, ήταν ο Σωσίας του πρώτου Πούτιν. Ο πρώτος Πούτιν είχε πάει σε ένα ΧΟΡΙΟ ΤΩΝ Σερρών να δει την κυρία, Εβραία που τον μεγάλωσε,Οι χωρικοί εκεί θυμούνται το Πρώτον Πούτιν, με μιααπιθανΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΗ ΣΥΝΩΔΙΑ, ΟΤΑΝ ΗΛΘΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ . Απλοί Χωρικοί και αυτοί ακόμη είπα ΟΤΙ Ο δεύτερος Πούτιν δε ήταν ο πρωτος που ειχανδει. Οι Σιωνιστές νομίζουν επειδή έχουν τέτοιο τρομαχτικό Μυσος για εμάς, οτι θα μας φοβερίσουν! Είδατε την φωτό ποιο επανωΚαθηγητρια, κτλ, τοσο ηλιθεια είναι μήλα στην ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ με την μάσκα,!Να την μόλυνει ο Τείχος η η άλλη πουβρησκε τόσο μακρυά. Αυτά σας δείχνουν και τα πιστεύετε διότι η πλύση Ενγκεφαλου που κάνουν στο Πλανιτη είναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ, ΤΕΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΕΡΓΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΝΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΟΙ ΠΡΡΙΣΟΤΕΡΟΙ, ΕΚΤΕΚΟΥΝΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΩΡΙΖΟΤΕ!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications