Τα καθεστωτικά ΜΜΕ ανακοίνωσαν νικητή των εκλογών τον Τ.Μπάιντεν παρά τις αποδείξεις για εκτεταμένη νοθεία

Πριν από λίγο τα ΜΜΕ ανακοίνωσαν, σχεδόν μία βδομάδα μετά τις εκλογές στις οποίες έγινε εκτεταμένη νοθεία, ως νικητή τον Τζο Μπάιντεν, αφού του «έδωσαν» τη νίκη στην πολιτεία της Πενσυλβάνια και του εξασφαλίζει πλέον 273 εκλεκτορικές ψήφους.

Τα ειδησεογραφικό δίκτυα (πρώτα το CNN & NBC) ανακήρυξαν πριν από λίγη ώρα νικητή των αμερικανικών προεδρικών εκλογών τον Τζό Μπάιντεν. Ο πρώην Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ έβγαλε γραπτή(!) ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως αισθάνεται «τιμή και ταπεινότητα από την εμπιστοσύνη των Αμερικανών» και πως θα «γιατρέψει τη χώρα».

Ο Τζο Μπάιντεν χθες είχε διστάσει να ανακηρύξει τη νίκη του, καθώς τα δίκτυα με τη σειρά τους δίσταζαν να τον ανακηρύξουν ως νικητή, αφού υπάρχουν αποδείξεις για εκτεταμένη νοθεία υπέρ του μέσω της επιστολικής ψήφου.

Μερικά από αυτές είναι οι 300.000 συνεχόμενοι ψήφοι που πήρε ο Μπάιντεν σε Μίσιγκαν και Ουισκόνσιν, η απαγόρευση της παρακολούθησης των εκλογών από ανεξάρτητους ελεγκτές, τα βίντεο με τα φορτηγάκια που μετέφεραν ψήφους τα ξημερώματα, τα «λάθος» στα ηλεκτρονικά συστήματα που έδιναν τις ψήφους σε Μπάιντεν αντί του Τραμπ, κομητείες που οι ψήφοι υπερβαίνουν τους κατοίκους, η συνεχής «ανακάλυψη» χιλιάδων ψήφων εδώ και 4 ημέρες κτλπ.

Μάλιστα ο ίδιος πρώην Αντιπρόεδρος παραδέχθηκε σε μία κρίση Αλτσχάιμερ(;) πως «έστησε τον μεγαλύτερο οργανισμό νοθείας στην ιστορία των ΗΠΑ»

Την ίδια στιγμή η εκστρατεία Τραμπ αρχίζει τη διεξαγωγή ενός δικαστικού αγώνα με την πρώτη νίκη να είναι ότι δικαστήριο διέταξε τον χωρισμό των ψήφων στην Πενσυλβάνια οι οποίες ήρθαν μετά τις 3 Νοεμβρίου.

Μάλιστα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με tweet απάντησε στα ειδησεογραφικά δίκτυα πως κέρδισε με μεγάλη διαφορά, αφού πριν σταματήσει το μέτρημα την ημέρα των εκλογών προηγούνταν σε όλες τις πολιτείες με μεγάλες διαφορές.«Κέρδισα αυτές τις εκλογές, με μεγάλη διαφορά» είπε ο πρόεδρος Τραμπ τον οποίον έχουν αποκλείσει ΜΜΕ και κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα στην Πενσυλβάνια είχε διαφορά 13 μονάδων, προτού «παγώσει» η καταμέτρηση κι αρχίσει η «ανακάλυψη» μαζικών ψήφων υπέρ του Μπάιντεν, οι οποίες άρχισαν να καταφθάνουν εδώ και 4 ημέρες με... φορτηγά τα ξημερώματα στα εκλογικά κέντρα.

Λίγο αργότερα η εκστρατεία του Τραμπ έβγαλε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
«Όλοι ξέρουμε γιατί ο Τζο Μπάιντεν βιάζεται να ανακηρυχθεί ψευδώς ως νικητής και γιατί τα φιλικά προς αυτών μέσα ενημέρωσης προσπαθούν τόσο σκληρά για να τον βοηθήσουν: δεν θέλουν να εκτεθεί η αλήθεια. Το γεγονός είναι ότι οι εκλογές είναι πολύ μακριά από το τέλος. Ο Τζο Μπάιντεν δεν έχει πιστοποιηθεί νικητής καμίας πολιτείας», αναφέρει ο Ντόναλντ Τραμπ, που θέτει ζήτημα εγκυρότητας της διαδικασίας.

Στην Πενσιλβάνια, αναφέρει ο απερχόμενος πρόεδρος, οι νομικοί παρατηρητές των Ρεπουμπλικανών, δεν έχουν πρόσβαση να δουν την καταμέτρηση. «Οι νόμιμες ψήφοι αποφασίζουν ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος και όχι τα ειδησεογραφικά μέσα», προσθέτει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications