Ο Θάνατος 25χρονου στις Σέρρες και το κακό που οχι μονο  επικρατεί παντού αλλα έχει υποστήριξη των μαζών

Η είδηση που κινεί υποψίες, εδώ ειναι και θέμα ηθικής που απουσιάζει από πολλούς νεοέλληνες , γιατί με το να πεθάνει ο αδελφό σου για οποιοδήποτε λόγο και εσύ να βγαίνεις στα κανάλια τους, κάτι δεν πάει καλα εξ αρχής για την ποιότητα αυτών των τύπων, ειναι σαν κάνουν εκμετάλλευση του θανάτου του αδελφού τους:

Ένα νέο παιδί, μόλις 25 χρόνων, δεν κατάφερε να νικήσει την μάχη με την πανδημία και έφυγε πριν προλάβει καλά – καλά να ζήσει. Τις δύσκολες ώρες που περνάει η οικογένεια, εξομολογείται ο αδερφός του 25χρονου μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. «Είναι πολύ σκληρό και τώρα προσπαθώ να είμαι δυνατός γιατί εγώ είμαι τώρα ο άντρας στην οικογένεια», λέει. Ο Θοδωρής Παυλίδης, από τις Σέρρες, μέλος πολύτεκνης οικογένειας, εμφάνισε υψηλό πυρετό και νοσηλεύτηκε αμέσως.

«Είχε 40 και πυρετό και εμετούς έκανε και τα λοιπά. Έμεινε στις Σέρρες μια εβδομάδα και μετά άλλες δύο εβδομάδες ήταν στο Παπανικολάου», σημειώνει ο αδερφός του 25χρονου. Μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας, δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη με τον κορονοϊό, με τους δικούς τους ανθρώπους, να είναι συντετριμμένοι, αφού δεν πρόλαβαν καν να τον αποχαιρετήσουν...

«Δεν μίλησα μαζί του. Ενημερωνόμασταν κάθε ημέρα από τους γιατρούς. Μία ήταν καλύτερα, μία χειρότερα, μετά περιμέναμε να τον εγχειρήσουν, αλλά θέλαμε να βγει αρνητικός στον κορονοϊό, ήταν να βγει, να του κάνουν εξετάσεις την Δευτέρα να δούνε, αλλά δεν άντεξε…», προσθέτει.

ΥΓ: Νεοέλληνες αποκαλούμε τους απόγονους βάρβαρων διαχρονικών εισβολέων επειδή γνωρίζουμε οτι το μοχθηρό πνεύμα τους "μεταβιβάζεται" στους απόγονους τους, και κατι ηλιθιότητες του τύπου γεννήθηκε στην Ελλαδα άρα ειναι απογόνους αρχαίων ,η ανάλογα πως θα μεγαλώσει θα εχει και ανάλογο χαρακτήρα , η έχει "ελληνική παιδεία" ειναι εντελώς άκυρα , το γελοίο ειναι ότι βλέπουν και "ελληνική παιδεία" στα σχολεία(!) .Έχει και συνεχεία, σε άλλο post μονο απο το τρόπο που ειναι γραμμένο βγάζει μάτι η υποκρισία και όμως ορδές δεν καταλαβαίνουν τίποτα χαμός από like και share και το κακό εξαπλώνεται :

Κορονοϊός - Θάνατος 25χρονου στις Σέρρες: Συγκινούν οι φίλοι του - "Σε σένα απευθύνομαι ανεύθυνε άνθρωπε"

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Σερρών από τον θάνατο του 25χρονου Θοδωρή Παυλίδη, ο οποίος "έφυγε" χτυπημένος από τον κορονοϊό.

Συγκινητικά μηνύματα
"Σε σένα απευθύνομαι ανεύθυνε άνθρωπε- Σήμερα χάσαμε έναν 25χρονο”, γράφει φίλος του σε μία συγκλονιστική δημοσίευση αποχαιρετισμό στον 25χρονο.
"Σε σένα που δεν πιστεύεις,
σε σένα που νομίζεις ότι όλα είναι ψέματα,
σε σένα που νομίζεις ότι δεν κολλάει,
σε σένα που νομίζεις ότι στο εμβόλιο θα έχει τσιπάκια,
σε σένα που δεν υπολογίζεις την υγεία σου,
σε σένα που δεν υπολογίζεις την υγεία ΜΑΣ και απλά κυκλοφορείς ανενόχλητος χωρίς μάσκα.
Σε σένα απευθύνομαι ανεύθυνε άνθρωπε.
Σήμερα μας στέρησε έναν νέο.
Αυτός ο φονικός ιός σήμερα στέρησε την ζωή από έναν 25χρονο. Χάσαμε έναν φίλο, έναν συμμαθητή, έναν συγχωριανό.
Έτσι απλά χωρίς πολλά πολλά. Γιατί και κολλάει και σκοτώνει".

Όλα αυτά από αυτές τις έγκυρες πήγες μαζικής αποβλάκωσης που τόσα χρονιά βλέπεις να βαζουν χαζομάρες και ηλιθιότητες αποχαύνωσης άλλα για εκατομμύρια συμπολίτες μας (όπως λένε υποκριτικά κάποιοι πονηροί ) θεωρούνται σοβαρές ιστοσελίδες και έχουν την υποστήριξη του όχλου, δηλαδή υποστηρίζουν το κακό οι μάζες παντού:

Τελικά οι υποψίες βγήκαν αληθινές αλλα η αλήθεια δεν θα αρέσει σε κανέναν γιατί ειναι σαν παραδέχονται ότι ειναι ηλίθιοι και υποστηρίζουν τους "δαίμονες" :

Με αυτές τις έγκυρες πήγες που υποστηρίζεις μαντάμ τόσα χρονιά τι περιμένεις? ενώ απο το 2015 ξέρεις τι ρόλο παίζουν δηλαδή αρκεί να μπεις μια φορά για να καταλάβεις, και ποιος εισαγγελέας? αυτοί που παίρνουν εντολες ακόμα και απο άναρχο-troll? σε άλλο κόσμο πρώτα θα είχε κυνηγήσει τον αδελφό του για προσβολή μνήμης νεκρού και μετα θα είχε κλείσει όλες αυτές τις άνωθεν αγαπημένες σελίδες κατα πολλούς που μαγαρίζουν το ίντερνετ τόσα χρονιά, το MEGA και λοιπά κανάλια τους θα ειχαν κηρυχθεί εγκληματικές οργανώσεις ήδη από το 2013 όταν έβαζαν άσχετες φωτογραφίες από το ίντερνετ ως όπλα της Χ.Α (!) δεν σε ενδιαφέρει που εβαζαν ψέματα κατα της Χ.Α επειδή ήσουν αρρωστημένα κολλημένος με τα αλλα κόμματα (τους) και δεν έχεις ίχνος του δίκαιου ? έλα όμως που αυτοί που έλεγαν τόσα χρονιά κατα της Χ.Α ειναι οι ίδιοι που έχουν σπείρει την παρακμή παντού και καθοδηγούνται απο την γνωστή ράτσα,απο το 2014 αυτο βλεπεις οι μάζες γιατί δεν βλέπουν τιποτα? ... θα κάτσεις να κανεις ανθρώπους όλους αυτούς που υποστηρίζουν σελίδες αποχαύνωσης? και τι νόημα εχει να κατέθεσε να τους λες τα αυτονόητα αφού μετά θα πάνε πάλι σε αυτές, και θα βλέπουν δελτία των 8? αφου δεν μπορούν να ξεχωρίζουν το κάλο από το κακό δεν έχει νόημα φαντάσου τι γίνεται στην προσωπική ζωή τους! εδώ ισχύει το: για να αλλάξει ο κόσμος πρέπει να αλλάξεις εσύ πρώτα...δεν γίνεται να υποστηρίζεις το σατανά επειδή σου εμφανίζεται ως άγγελος και περιμένεις μετα καλύτερο κόσμο. δεν γίνεται να διαβάζεις lifo για παράδειγμα και μετα να κλαψουρίζεις που σε έκλεισαν μέσα(άφου ανήκει σε αυτους που σε εκλεισαν μέσα όπως πολλές άλλες "έγκυρες πήγες"), δεν γίνεται να υποστηρίζεις τα ίδια "δημοκρατικά" κόμματα 40 χρονιά αλλα να θεωρείς "κακούς" τους φασίστες .

Όταν αυτός ο τυπος έχει 22 εκατομμύρια υποστηριχτές, ειναι φανερό ότι οι μάζες υποστηρίζουν το κακό παντού, σαν μερικές γυναικες που όταν τους μιλάνε οι ύπουλοι και οι πονηροί υποκριτικά και ευγενικά αυτές τα νομίζουν αυτούς τους μοχθηρούς ως αξιόλογα άτομα.. Ενώ αν δεν είσαι σαν αυτούς να τους μιλάς με υποκρισία μαντέψτε ποιος θα φανεί ο κακός .. Το ίδιο ισχύει και στο ίντερνετ και παντού. Οι μάζες δεν υποστηρίζουν το κάλο και το δίκαιο αλλα το κακό και το άδικο, επειδή τους μιλάει ευγενικά και έχουν συνηθίσει την υποκριτική γλωσσά, και μετα περιμένουν σωτηρία και απορούν γιατί ο κόσμος χρόνο με το χρόνο πάει από το κακό στο χειρότερο ενώ οι ίδιες βοηθούν το κακό παντού άθελα τους..

Post A Comment:

1 comment

Γιώργοςείπε...

Έχεις δίκιο για αυτά που υποστηρίζεις! Έτσι είναι. Ο αδελφός του κάπου είπε ότι περίμεναν να τον εγχειρήσουν , για πιο λόγο; Δεν μας το λέει.Μήπως έπασχε από κάτι άλλο, που δεν το λένε και πέθανε απ αυτό; Προφανώς!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications