Ο Κικίλιας έδειξε τον αληθινό του χαρακτήρα αποχώρησε από εκπομπή επειδή τον ρώτησαν για το εμβόλιο

Ο Κικίλιας νευρίασε και αποχώρησε από εκπομπή επειδή τον ρώτησαν για το εμβόλιο στην εκπομπή του OPEN “Ώρα Ελλάδος” για το πότε αναμένεται να έρθει το εμβόλιο του κορονοϊού στην Ελλάδα, αλλά και τους αρνητές του εμβολίου… περίπου.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου, Ντόρας Κουτροκόη, σχετικά με το πώς σχεδιάζει το υπουργείο Υγείας να αντιμετωπίσει το αυξημένο ποσοστό των αρνητών του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού.

Ένα ποσοστό το οποίο αγγίζει το 41% σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση της Metron Analysis, ο κ. Κικίλιας προτίμησε αντί να απαντήσει στην ερώτηση της δημοσιογράφου, να μιλήσει για τον αριθμό των πολιτών που φέτος εμβολιάστηκαν κατά της γρίπης!

Η κ. Κουτροκόη, σημείωσε πως το εμβόλιο της γρίπης είναι δοκιμασμένο και κατ΄επέκταση, τα δύο εμβόλια δεν μπορούν να συγκριθούν.

Στο σημείο αυτό, ο κ. Κικίλιας, εμφανώς εκνευρισμένος, άρχισε να ειρωνεύεται την κ. Κουτροκόη, λέγοντάς της πώς δεν μπορεί να μαντέψει τι θέλει να πει.
Τελικά, ο κ. Κικίλιας, χωρίς να απαντήσει επί της ουσίας στο σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της διστακτικότητας μιας μερίδας πολιτών.

Άλλο τον ρώτησαν αλλα απαντούσε κλασική τακτική υποκρισίας :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications