Ο Τζο Μπάιντεν γίνεται σήμερα 78 ετών (!) γιατί επιλεγούν γερούς ως  φωστήρες τους οι μάζες??

Ο Τζο Μπάιντεν γίνεται σήμερα 78 ετών, ακριβώς δύο μήνες πριν από την άφιξή του στον Λευκό Οίκο όπου θα διαδεχθεί τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρώην αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα θα ορκιστεί στις 20 Ιανουαρίου 2021 και θα γίνει ο μεγαλύτερος σε ηλικία πρόεδρος στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το επιτελείο του δεν ανακοίνωσε καμία ιδιαίτερη εκδήλωση για τα γενέθλιά του.

Το σημερινό πρόγραμμα του Τζο Μπάιντεν περιλαμβάνει μια συνάντηση στο προπύργιό του στην Ουάσινγκτον, στο Ντελαγουέρ, με τη Νάνσι Πελόζι, πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων και τον Τσακ Σούμερ, επικεφαλής της μειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Γερουσία.

Στο μεταξύ, ο υπουργός Εσωτερικών της Τζόρτζια δήλωσε σήμερα πως ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν κέρδισε τις εκλεκτορικές ψήφους της πολιτείας έπειτα από την ανακαμέτρηση με το χέρι και την επικύρωση των αποτελεσμάτων που πραγματοποιήθηκε μετά τη νίκη με μικρή διαφορά του Δημοκρατικού εκλεγμένου προέδρου Τζο Μπάιντεν.

"Όπως και οι υπόλοιποι Ρεπουμπλικανοί, είμαι απογοητευμένος, ο υποψήφιός μας δεν κέρδισε τις εκλεκτορικές ψήφους της Τζόρτζια", δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μπραντ Ραφενσμπέργκερ, ο οποίος αποκάλεσε τον εαυτό του υπερήφανο υποστηρικτή του Τραμπ. "Μότο μου είναι πως οι αριθμοί δεν ψεύδονται. Ως υπουργός Εσωτερικών, πιστεύω πως οι αριθμοί που παρουσιάσαμε σήμερα είναι ορθοί".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο κάθε γεροξεκούτης γίνεται πολίτικος πριν πεθάνει και ορδές τρέχουν να σωθούν (!) στην Ελλάδα το έχουν μόδα ο κάθε πονηρός να γίνεται βουλευτής κάπου στα 40-50 ενώ δεν εχει δουλέψει πότε στην ζωή του, οι μάζες νομιζουν ότι θα τους σώσει κάποιος τύπος ο οποιος σπούδασε στην Οξφόρδη μέχρι τα 40 του επειδή έχει τίτλους, προφανώς το πρόβλημα το έχουν οι ίδιες οι μάζες στην πλειοψηφία τους, ο ίδιος ο τρόπος που αντιλαμβάνονται και σκέφτονται ...

Παράδειγμα:Η Θεοδώρα (Ντόρα) Μπακογιάννη (6 Μαΐου 1954) είναι Ελληνίδα νομικός, πολιτικός, Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πρώην Υπουργός Πολιτισμού, πρώην Υπουργός Εξωτερικών, πρώην Δήμαρχος Αθηναίων και πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Άφησε τίποτα??? Νομικός, Πολιτικός επιστήμων (?) Πολιτικός επιστήμων ???? Τα αντικείμενα σπουδών των τμημάτων Πολιτικών Επιστημών εμπεριέχουν πολλές διαστάσεις, όπως αναδεικνύεται από το γεγονός πως στο πλαίσιο των σπουδών τους, οι μελλοντικοί επιστήμονες καλύπτουν αντικείμενα όπως:
Πολιτική Θεωρία
Πολιτική Φιλοσοφία και Ψυχολογία
Θεωρία του Κράτους και των Πολιτικών Πρακτικών
Θεωρία των Πολιτικών Συστημάτων και της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Πολιτικής Ιστορίας
Θεωρία Συγκρότησης και Λειτουργίας των Θεσμών
Θεωρία των Πολιτικών Παρατάξεων.
Οι μελλοντικοί επιστήμονες (!) πρέπει να είσαι εντελώς γίδι (γκοιμ στην γλωσσά τους) για να περιμένεις να σε σώσουν αυτοί που έχουν στρατολογηθεί εκπαιδευτεί να υπηρετούν το καθεστώς τους δημοκρατίας και θεωρούνται και επιστήμονες μάλιστα! αφού εξ ορισμένου αυτα τα γκοιμ, συγνώμη οι άνθρωποι έχουν εκπαιδευτεί να υπηρετούν το σύστημα!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications