«Πρωτοφανές» :Ζούσε με ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ: Ο τζιχαντιστής που συνελήφθη ως  κακομοίρης πρόσφυγας

Είπαν να πιάσουν και έναν κακομοίρη μετανάστη και μετά να το βάλουν και σε έγκυρες πήγες τους, αυτές που επι 5 χρονιά έκαναν πλύση εγκεφάλου για αθώους κακομοίρηδες πρόσφυγες,με πέντε του παιδιά τα οποία με "ελληνική αγωγή" (κατα Άδωνι Γεωργιάδη που έχει σχετικά βιβλία ) και "ελληνική παιδεία" κατα κοιμισμένων θα γίνουν "Έλληνες", γιατί ως γνωστόν αν έχουν καλή ανατροφή από το σπίτι θα γίνουν σωστοί πολίτες (!)

Έτσι νομίζουν ορδές κοιμισμένων οτι ο χαρακτήρας διαμορφώνεται αποκλειστικά πως θα μεγαλώσει κάποιος,αυτοί μαζί με τους ψευδό-ψυχολόγους δεν εξήγησαν αφού έχουν "ελληνική παιδεία" και μαθαίνουν όλοι τα ίδια στα σχολεία πως κάποιοι γίνονται άναρχο-κομμουνιστες? η μήπως είχαν άσχημα παιδικά χρονιά? όλοι γόνοι πλουσίων ειναι, και δείτε κάτι σατανικές συμπτώσεις: δεν ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος (!)αν πάτε στο ΚΚΕ οι μισοί ειναι ίδιας ράτσας με τους τζιχαντιστές και τύπου αράβες, η υποκρισία της υποκρισίας:

Ο τζιχαντιστής που συνελήφθη ως πρόσφυγας στην Ελλάδα, ζούσε κανονικότατα για σχεδόν τρία χρόνια στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγο και τα πέντε του παιδιά με επιδόματα. Η πορεία του μέχρι τώρα σχετίζεται με ενεργό συμμετοχή στα αιματηρά ξεκαθαρίσματα του ISIS. Οι Αρχές αναφέρουν πως δεν φέρεται να σχεδίαζε κάτι εδώ ή να είχε μπλέξει με δίκτυο φανατικών ισλαμιστών στην Ελλάδα. Ωστόσο, ουδείς μπορεί να μιλήσει με σιγουριά.

Ο 27χρονος Μαζαν συνελήφθη χθες στην Αθήνα μετά από άγριο επεισόδιο με μαχαιρωματα μεταξύ 40 αλλοδαπών στη δομή φιλοξενίας του Ελαιώνα.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ο συλληφθείς, το 2013 σε ενέργειες του ISIS – Είναι αυτός με το κασκόλ δεμένο στο κεφάλι του:

Σε άλλο βίντεο που ανέβηκε το 2017 στο youtube φαίνεται να συμμετέχει σε εκτέλεση στην πετρελαιοπηγή Αλ Ομάρ της Συρίας.Ως οξύθυμος χαρακτήρας που είναι, όπως οι περισσότεροι τζιχαντιστές, ενεπλάκη σε ένα άγριο επεισόδιο στην δομή φιλοξενίας αλλοδαπών του Ελαιώνα με άλλα 40 άτομα. Βγήκαν μαχαίρια και ο τζιχαντιστής οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Όπως διατείνεται, ήρθε τον Μάρτιο του 2018 στην Αθήνα μέσω Λέσβου και εγκαταστάθηκε με την σύζυγο και τα πέντε του παιδιά στον Ελαιώνα. Φυσικά είχει κάνει, προφανώς με την βοήθεια ΜΚΟ, αίτηση ασύλου η οποία εκκρεμούσε ενω η πολυμελής οικογένεια ζούσε με επιδόματα. Παραδέχτηκε πως συμμετείχε (λέει πως απλά παρακολουθούσε) στο σκηνικό της μαζικής εκτέλεσης που στήθηκε στην πετρελαιοπηγή Αλ Ομάρ της Συρίας, όπου εκτελέστηκαν 4 άτομα με τη χρήση όπλων M16.

Ο τζιχαντιστής θα απολογηθεί την Δευτέρα στις 12:30 το μεσημέρι. Πόσοι ακόμα σαν και αυτόν ζουν ανάμεσα στους παράνομους μετανάστες και περιμένουν μια εντολή, προκειμένου να προκαλέσουν χάος. Μια εντολή ακόμα και από την Άγκυρα…

Εδώ βλέπουμε έγκυρη πηγή στην οποία γράφουν ελληνόφωνοι άναρχο-κομμουνιστές ψυχολογική προπαγάνδα υπέρ των συγγενικών τους φύλων, οποιος θεωρεί τους λεγόμενους antifa κομμουνιστες Έλληνες υπό την έννοια οτι ειναι απόγονοι αρχαιων και δήθεν ιδεολογία δεν ξέρει τι του γίνεται... Και επειδή δεν έχει νόημα να κατέθεσε να λες τα αυτονόητα σε ορδές κοιμισμένων λες και ειναι παιδιά 5 χρόνων, εφόσον δεν καταλαβαίνουν τίποτα απο μονοί τους, όσοι έχουν πατήσει like σε τέτοιες σελίδες δεν θέλουν καμιά λύπηση, έπισης βλέπουν τηλεόραση ακόμα που προβάλει ψεύτικα βίντεο με δήθεν κακόμοιρους του κορονοϊού μέσα από ΜΕΘ , ηταν το 2014 που τα ίδια αυτά κανάλια προβάλαν βιντεο με δήθεν όπλα της Χ.Α και είχαν βάλει μια εικόνα του 2008 κάπου απο το Αφγανιστάν δήθεν οτι ηταν από την Ελλάδα και ηταν μέλος της Χ.Α, ως απόδειξη ότι έχουν όπλα μπαζούκας κιόλας (!) η λογική λέει οτι όταν κάποιος σε κοροϊδεύει μια φορά το κάνει συνεχεία αλλα εκατομμύρια νεοελλήνων δεν καταλαβαινουν καν οτι τους ταΐζουν σανό κάτι σατανικές συμπτώσεις: ένας νοσηλευτής στο επάγγελμα έβλεπε ειδήσεις τοτε ακριβώς γιαυτό το θέμα, και τον ρωτάς καλα δεν καταλαβαινεις οτι σε κοροϊδεύουν από το τρόπο που τα λένε? παρεξηγήθηκε κιόλας (!) ενώ εσύ μονο απο το ύφος κατάλαβες οτι λενε ψέματα και μετα βρήκες όντως οτι είχαν βάλει άσχετη φώτο, νοσηλευτής ο τύπος υπηρέτης της υγείας και καλα, και ηταν εντελώς πρόβατο,και απορούν κάποιοι πως μια μικρη σπείρα σε σχέση με το πληθυσμό ελέγχει τους πάντες τοσο εύκολα , αφού τα 2/3 του πληθυσμού ειναι εντελώς προβατα με πτυχία? ..Ομολογουμένως τα προβατα στο μυαλό δεν θα γίνουν άνθρωποι, όπως και διαβαζουν τέτοιες σελίδες ως έγκυρες και αξιόπιστες πήγες...

Σχόλιο μιας βλαμμένης που νομίζει ότι όντως τα κανάλια τους έδειχναν ασθενή του κορονοϊού μεσα απο MEΘ τύφλα να έχουν τα λευκά κράνη στην Συριά: Τι αίσχη είναι αυτά? Υπάρχει πρωτόκολλο στις εντατικές? Τη συγκατάθεση των ασθενών την πήραν? Εγώ έχω βρεθεί στην εντατική ως ασθενής. Εάν ερχόντουσαν να δείξουν την αποσωλήνωσή μου, ένα ερείπιο εγώ με σωληνάκια, γ@μνή με σεντόνια, θα είχαν φάει μια μήνυση ανεξαιρέτως όλοι.Και που σχολιάζει λέτε? σε έγκυρη πηγή ελληνόφωνων που κάνουν αυτή την δουλειά να κοροϊδεύουν τους πάντες και βγάζουν fake news και θεωρίες συνωμοσίας οτι ενοχλεί (!) σε αυτή την περίπτωσή έβγαλαν fake ότι ειναι fake το στημένο βιντεο του ΣΚΑΙ (!)εντάξει η γυναικά ειναι ηλίθια σε επικίνδυνο βαθμό, Σπούδασε English literature στο Εθνικο και Καποδιστριακο Παν/μιο Αθηνων(!) κανονικά πρέπει να της απαγορευτεί να ψηφίζουν τέτοια άτομα, εκατομμύρια στην Ελλαδα υποθέτεται ειναι μορφωμένοι με πτυχία και δεν καταλαβαίνουν καν που πατάνε Like και διαβαζουν ως αξιόπιστες σελίδες ελληνόφωνων!και περιμένουν να τους σώσει ένας τυπος βλέπε Μητσοτάκης που αν τον βάλεις να βιδώσει μια βίδα θα ψάχνει οδηγίες πως βιδώνει, και ότι λέει τα έχουν γράψει άλλοι (!)με τέτοιο λαό και έγω θα κατακτούσα τον κόσμο με την βοηθεια χρήσιμων γκοιμ ... συμπέρασμα? το πρόβλημα ειναι μεγαλη μερίδα του ελληνόφωνου πληθυσμού ! κατι που έγινε σαφες απο την αρχή που μπήκες στο ίντερνετ (2014) και απέκτησες μια εικόνα πως λειτουργεί ο όχλος εκτός οτι διαβάζει σελίδες ελληνόφωνων ιουδαίων γεμάτες άναρχο-κομμουνιστες ίδιας ρατσας με τους ISIS για ελληνικές ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications