Νέα αυτοκτονία φοιτήτριας! Κρεμάστηκε στο διαμέρισμά της στη Λάρισα

Σαν κεραυνός χτύπησε την τοπική κοινωνία της Λάρισας η είδηση ότι μία 20χρονη φοιτήτρια έβαλε τέλος στη ζωή της με έναν φρικτό τρόπο το βράδυ της Πέμπτης.

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε από άνδρες της Αστυνομίας απαγχονισμένη με αυτοσχέδιο βρόχο στο εσωτερικό του διαμερίσματος όπου έμενε. Το νέο τραγικό περιστατικό έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την αυτοκτονία ακόμη μίας φοιτήτριας, η οποία βρέθηκε κρεμασμένη από τον θείο της μέσα στο διαμέρισμά της στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της νεαρής φοιτήτριας είχαν ανησυχήσει, καθώς επί αρκετές ώρες δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί πήγαν αμέσως στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 20χρονη κοπέλα, άνοιξαν την πόρτα και τη βρήκαν κρεμασμένη. Η άτυχη φοιτήτρια, η οποία κατοικούσε στη Λάρισα επειδή σπούδαζε σε σχολή της περιοχής, είχε απαγχονιστεί με έναν βρόχο που είχε φτιάξει με μια γραβάτα και τον είχε δέσει σε ένα όργανο γυμναστικής.

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς όλα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οδηγούν στην αυτοχειρία, ωστόσο οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στις 15 Οκτωβρίου είχε βάλει τέλος στη ζωή της με τον ίδιο τρόπο άλλη μία 21χρονη φοιτήτρια Ψυχολογίας στο τρίτο έτος, που είχε επιστρέψει τους τελευταίους μήνες στο πατρικό της σπίτι στα Τρίκαλα.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, που το τελευταίο διάστημα ζει μόνιμα στην Πάρο όπου εργάζεται ως υδραυλικός, είχε αρκετές ημέρες να επικοινωνήσει μαζί της και ζήτησε από τον αδελφό του να πάει να δει αν ήταν καλά.

Όταν ο θείος της φοιτήτριας πήγε στο σπίτι, βρήκε την ανιψιά του κρεμασμένη με μια γραβάτα μέσα στην ντουλάπα του υπνοδωματίου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications